Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) és kulcsszóra

Kép

Meghan hercegné rögtön négy szabályt is megszegett miniruhájával

Tegnap este Lin-Manuel Miranda előadására látogatott el Meghan Markle és Harry herceg, a hercegné pedig rögtön négy szabályt is megszegett öltözékével.

Kép

Az ősz slágerszínét mindenki imádni fogja

A nyári darabokkal együtt a színek is lecserélődnek ősszel, és bár elég sok darab beépíthető a ruhatáradba, érdemes egy kicsit utánajárnod, mi lesz a szezon kedvenc árnyalata!

Kép

A plus size Meghan hercegné és Harry herceg viaszbábúja felér egy katasztrófával

Nem nevezheti magát senki sem igazi sztárnak, amíg nem készült róla viaszszobor. Nos, Meghan hercegnéről egy éven belül kettő is készült, de könnyen meglehet, hogy annyira Meghan nem örül az őt megformázó alkotásoknak.

Kép

Jön a magyar cyberbullying-thriller

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) – igen, így, vessző nélkül és szmájlival – szeptember 13-án kerül a mozikba. A cselekmény fikciós, de igaz történeteken alapul. Nézd meg az előzetest.

Kép

Az ősz legjobb pattanástalanítója a fahéjas-mézes maszk

Hihetetlenül gyorsan elmúlt a nyár, már csak két nap, és beköszönt a szeptember. Ez alkalomból hoztunk is egy hatékony pattanáselűző arcpakolást, ami őszi illatokkal segít szebbé varázsolni a bőröd.

Kép

Érdemes odafigyelned, ha az alábbi öt cipő valamelyikét viseled

Néha megesik, hogy a boltban azonnal beleszeretünk egy szép cipőbe, és bár tudjuk, hogy nagyon fog benne fájni a lábunk, mégis megvesszük. De van, amire oda kell figyelned!

Kép

Kürtőskalács bűntudat nélkül: itt egy poharas változat

Imádjuk a kürtőskalácsot, de a tészta és a ráégetett finomított cukor diétánkra gyakorolt hatásaival is tisztában vagyunk. Ezért köztes megoldáshoz folyamodtunk, joghurt alapú krémdesszertet készítettünk, melybe csak pár kockányi kürtőst tettünk.

Kép

Shawn Mendes végre elárulta, mi a párkapcsolati státusza

Shawn Mendes rajongótábora folyamatosan növekszik, így mindenki kíváncsi lett arra: vajon a fiatal zenész randizgat mostanában valakivel?

Kép

Jennifer Aniston újra összejött Adam Sandlerrel – A filmvásznon

A szereplőgárdát elnézve már most biztos, hogy Jennifer Aniston és Adam Sandler közös filmje nagy siker lesz. És most itt vannak az első forgatási fotók is!

Kép

Ashley Benson elárulta: kihullott a haja a Pretty Little Liars alatt

A PLL színésznőjének, Ashley Bensonnak mindig szuper volt a haja a képernyőn, de a valóságban közel sem ez volt a helyzet. Most őszintén mesélt erről.

Kép

A trend, amitől leginkább féltünk, hogy visszatér, már a küszöbön van

Blake Lively a múlt héten elhozta az utcákra az idei ősz egyik legmeghatározóbb trendjét. Készülj, 2018-ban a neon színek fogják megtörni a szürkeséget!

Kép

Eláruljuk, hogyan választhatod ki a legjobb húst a hentesnél

Ha jó minőségű húst szeretnél venni a boltban vagy a hentesnél, érdemes bevetned néhány praktikát, hogy biztosan ne érjen csalódás, amikor nekiállsz a sütésnek!

Kép

Ezt árulja el a kutyádról az, hogy milyen pózban szeret aludni

Megfigyelted már, milyen pózban szeret feküdni és aludni a kutyusod? Akkor olvass tovább, mert megtudhatod, mit árul el mindez róla!

Kép

A 90-es évek kedvenc színészei: megmutatjuk, hogy néznek ki most

Lassan 30 éve annak, hogy beköszöntött a 90-es évek: egy olyan évtized, amit még most sem szívesen engedünk el, így örömmel ragadjuk meg a nosztalgia minden apró lehetőségét.

Kép

Egy menyasszony 450 ezer forintnyi „belépődíjat” követelt vendégeitől: és még ő akadt ki a reakciókon

Az egész világ felháborodottan reagált arra a sztorira, amit egy menyasszony osztott meg a neten: 1500 dollárt követelt a meghívottaktól cserébe azért, hogy ott lehessenek a lagziján, de nem ez a legrosszabb része a történetnek...

Kép

Ingyenesek lesznek az intim higiénás termékek ITT

Egész pontosan Skóciában, és első körben az iskolák és felsőoktatási intézmények diákjai számára, de határozott cél, hogy végül minden nő részesülhessen benne.

Kép

Anna Kendrick és Blake Lively csókját nem volt könnyű leforgatni

Kicsivel több, mint két hét múlva érkezik a mozikba az Egy kis szívesség című film, most pedig Anna Kendrick árult el egy-két részletet a felvételről.

Kép

Az Olsen-ikrek bebizonyítják: a flip-flop papucs is lehet elegáns

Az Olsen-ikrek a filmezés helyett ma már inkább a divattal foglalkoznak, legújabb fotójukkal pedig bebizonyítják, hogy a flip-flop igenis lehet elegáns.

Kép

Tanuld meg értelmezni a címkét!

Ásványvíz és ásványvíz között is lehet nagy különbség.

Kép

Ha a pasi ENNYI ideig nem keres a randi után, az nagyon rossz jel

Az első randi után mennyit érdemes várni a pasi üzenetére, és mi az, ami arra utal, hogy nem lesz komoly a folytatás? Egy szakértő elárulta!

Kép

Közleményt adtak ki: végre halad a Brangelina-válás

Lassan két éve tart Angelina Jolie és Brad Pitt válása, de végre úgy tűnik, hogy előrehaladás történik az ügyben.

Kép

Gyereknevelés holland módra: 7 tipp

A világ legboldogabb gyerekei Hollandiában élnek. Ennek nem csak az az oka, hogy ők minden nap csokoládét reggeliznek... Az evamagazin.hu összeállítása.

Kép

5 tipp arra, hogyan rendezz be egy uniszex gyerekszobát

Babát vártok, de nem szeretnétek előre tudni, milyen nemű lesz? A szobáját mégis be kell rendeznetek. Mit tehettek ilyenkor? Formáljátok uniszexre kis birodalmát. Máris mutatjuk, hogyan!

Kép

Nicole Kidman átalakulása meghökkentő a Destroyerben

Nicole Kidman hamarosan új filmmel jelentkezik, a Destroyer pedig nem kis átalakulást kívánt meg az Oscar-díjas színésznőtől!

Kép

Egyetlen szó felfedi, hogy az Igazival vagy-e együtt

Nem vagy biztos abban, hogy a srác, akivel egy ideje ismerkedsz, tényleg az Igazi lehet számodra? Egyetlen szó segíthet válaszolni a kérdésre!

Előző oldal
Következő oldal