Cikkek a(z) magazin rovatból

Mutatjuk, milyen szoknyával hordd a nagy visszatérőt: a katonai bakancsot!

Divat
A kilencvenes években, amikor a military stílusú bakancs először volt divatos (legalábbis az én életemben), sajnos még nem volt merszem hozzá. Az idei őszi-téli szezonban azonban ismét betoppan az életünkbe, és lehet, hogy most, negyvenegy évesen, anyukaként jött el az idő, hogy én is bevállaljam. Az ÉVA Magazin cikke.

Megérkezett az ősz, Vuhanban rózsaszín fű virágzik

Életmód
A kínai Vuhan város, amelyből a Covid-19 járvány indult, ma már ismét népszerű belföldi turistacélpont. Ez többek között a vattacukorfű (Muhlenbergia capillaris) virágzásának köszönhető. Az ÉVA Magazin cikke.

Csak arra kellettem neki! Babaként tartott a barátom, aki a mama kedvence volt

Szerelem
„Huszonegy éves voltam: sebezhető, törékeny és bizonytalan. Gábor pedig nyolc évvel idősebb nálam. Pontosan tudta, hogyan kell láncon tartani egy fiatal lányt, és úgy vezetgetni, hogy az ne tágítson a gazda mögül, akkor se, ha pórázzal vágnak rá. Legalábbis egy darabig.” Saci históriája. Az Éva magazin írása.

A 12 testpozitív idézet, amire most épp a legnagyobb szükséged van

Önismeret
Éva magazin írása: Nem tudom, felnyitotta-e volna a szemem egyetlen mondat 17 évesen, amikor heteken át koplaltam, hogy jól nézzek ki a szalagavatón, de azt tudom, hogy most van olyan mantra, ami segít.

„A jó DJ technikás és sokszínű produkciót nyújt" - interjú Egri Dominikával, az ország egyik legfiatalabb női DJ-jével

Sztárok
Nem könnyű a semmiből, a ranglétra legaljáról elérni mindazt, amit Egri Dominikának sikerült. A 20 éves fiatal lány tehetségének köszönhetően a külföldi DJ fesztiválok nagy kedvence lett, amelynek történetéről és a tapasztalatairól is mesélt nekünk.

Lapos volt a hasam, de cserébe egy idegroncs lettem

Fitt
Avagy hogyan csináltam ki magam annak érdekében, hogy végre elérjem a hőn áhított tükörképet. Az Éva magazin írása.

2020 őszének legmenőbb alapdarabja végre a kényelemről szól

Divat
Itt egy régi-új stílusvonal (persze megint a nyolcvanas évekből köszön vissza),ami a közelmúltban nagy sikert aratott instagramon – és még azon is túl. A 2020-as ősz slágerterméke a divatban ráadásul nagyon-nagyon kényelmes is, és mindenki megtalálhatja belőle a stílusához és testalkatához leginkább passzoló darabot. Az Éva magazin írása.

John Lennon még most is élhetne: tíz dolog, amit mi se tudtunk róla

Sztárok
80 éve, 1940. október 9-én született John Lennon, a rocktörténelem hátborzongatóan tehetséges és ugyanilyen tragikus sorsú egyik főszereplője. Az Éva magazin írása.

6 dolog, ami befolyásolja, hány kalóriát égetsz el futóedzés közben

Fitt
Időre futsz, és úgy, ahogy jól esik? Mindig a távot nézed, a tempót, és egyre keményebb kihívások elé állítod magad? Jól teszed, de sokan futnak ám a fogyásért is - ahhoz pedig nem árt tudni, miért égetünk 1-1 futás során több vagy kevesebb kalóriát. A Runner's World magazin írása!

Milyen szabályokat kell betartaniuk a Victoria's Secret angyalainak?

Divat
A Victoria's Secret divatmárka évekig meghatározó volt a fehérneműpiacon. A körülötte kiépülő hype a gigantikus, várva várt divatshownak és a márka angyalainak – szupermodelljeinek – volt köszönhető. Az Éva magazin írása.

Magyar népdalok, amiket oviban tanultunk, pedig felnőtt tartalmuk van

Életmód
Rengeteg olyan népdalt ismerünk és tanítunk meg a gyerekeinknek, amelyek jelentése igencsak kétértelmű. Egyszer van az a jelentése, amit valójában mi is gondolunk, amit sejtünk, hogy hát biztos arról szólnak. De azt vajon tudod, hogy ténylegesen miért, milyen üzenettel, milyen háttér történettel íródtak ezek a sorok és motívumok? Az ÉVA Magazin cikke.

Póker és jótékonyság – tények a most 50 éves Matt Damonról

Sztárok
Az A-listás színész amellett, hogy jó pár legendás szerepet tudhat a háta mögött, producerkedik, forgatókönyvet ír, és amikor csak teheti jótékonykodik. Vagyis soha nem unatkozik. Összeszedtünk néhány érdekességet az 50 éves Matt Damonról. Az ÉVA Magazin cikke.

„Talán nem kéne elmondanom” – Híres emberek intim vallomásai

Sztárok
Míg a social médiának köszönhetően a hírességek élete szinte nyitott könyv számunkra, addig hálószobatitkaik zárt ajtók mögött maradnak. És ez így van jól, hiszen ezek a dolgok mindössze két emberre tartoznak. De vannak színészek, akik még erről is szívesen beszélnek a nagyközönség előtt. Az Éva magazin írása!

Az esküvő, amin a gyűrűhordó kutyák elhálták a nászt - 10+1 vicces lagzibaki

Szerelem
Nagyon örülünk, hogy ezek az esküvői fiaskók nem velünk történtek meg. Az Éva magazin írása.

Megcsaltam a férjem, ami után jobb anya lett belőlem

Szerelem
Állunk a hipermarket pénztáránál. A kisebbik fiam hozzám bújik, és átöleli a derekamat. A nagyobbik elkezdi kipakolni a cuccokat a gumiszalagra. A pénztárosnő irigységgel vegyes elismeréssel pillant rám. Várjunk csak, valami furcsa. Normál esetben a kicsi megpróbálna az utolsó pillanatban még visítva kicsikarni egy csomag cukorkát, a nagyobbik pedig a fejébe húzná a kapucnit, és csak nyomkodná a kütyüjét. Megváltoztak volna? Sziszi története, az Éva magazin írása.

Egyszerre voltunk terhesek, de az enyém elment

Egészség
Az egyiknek sikerül, a másiknak nem: két párhuzamos terhesség története. Az Éva magazin írása!

Megjelent a JOY novemberi lapszáma: JOY-Napok kuponok 54 oldalon, több mint 300 db, akár 70% kedvezmény + extra tartalom, több olvasnivaló, tuti shoppingtippek

Magazin
Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a magazin tartalmába!

Anya és másik Anya: Egy 2 anyukás szivárványcsalád története

Életmód
A Mesélj, Anyukám! podcast legújabb epizódjában két anyukával beszélgetünk, akik együtt, egy szülőpárként nevelik lányaikat. Az Éva magazin írása.

Gal Gadot házassági évfordulóját egy sosem látott esküvői képpel ünnepelte - a csillag gyönyörű menyasszony volt!

Sztárok
Sokan azt sem tudták, hogy Gal Gadot házas...

Öt hónapig nem vettem észre, hogy terhes vagyok

Életmód
Aztán egyszer csak valami furát éreztem, mintha valami mozogna a hasamban. Az Éva magazin írása.

Növények, amiket nyugodtan tarthatsz a hálószobádban

Életmód
Tisztítják a levegőt és segítenek a mélyebb alvásban. Az Éva magazin írása.

Egyre többen vállalják a tudatos gyermektelenséget

Életmód
Éva magazin írása: Tragikus-e a gyermektelenség? A tudatosan gyermektelenek számára a válasz egyértelműen nem. De mégis mi jár azoknak az egészséges felnőtteknek a fejében, akik önszántukból teszik le a voksukat a gyermekmentes élet mellett?

Őszi zöldségek, amik különösen jól jönnek egy kemény edzésnapon

Fitt
Nem lehet elégszer elmondani, mennyire fontos az idényzöldségek és gyümölcsök fogyasztása - ősszel pedig különösen sok lehetőség van finom, tápanyagdús szezonális zöldségekből! A Runner's World magazin írása.

A nőknek kétszer akkora szükségük van az együttléttre, mint a férfiaknak

Szerelem
A férfi és a női agy között létezik egy alapvető különbség, amelyről a legtöbben nem tudunk. És ez a különbség rendesen alávág a kapcsolatainknak. Az Éva magazin írása.

Öt éve csak alvásra használtuk a hálószobát, aztán jött a fordulópont

Szerelem
Sok házasságban a gyerek születése okozza a szexmentes időszakot, de Marcell és Mariann esetében nem ez volt a helyzet. Ők már huszonévesen eljutottak a mélypontra, de nem adták fel. Az Éva magazin írása.