Cikkek a(z) kifutó rovatból

7 kihagyhatatlan print, amit ki kell próbálnod tavasszal

Divat
Az összes fej megfordul utánad, ha magadra öltöd a szezon látványos mintáit!

Erre még soha, de soha nem volt példa: a világhírű divatlapban együtt pózol Kendall, Gigi és Ashley Graham

Divat
Lassan a divatipar is beismeri, hogy a nem kifejezetten vékony nőknek is bizony helyük van a kifutókon és a címlapokon is. Ennek éppen itt volt már az ideje!

Protein? Hamburger? Nyúlkaja? Ezt eszik a világ legdögösebb modelljei

Fitt
Azt hiszed, hogy azok a lányok, akiket a kifutókon látsz, mind salátán élnek? Nagyon tévedsz! Nemrég a világ legszebbjei kotyogták ki, hogyan is táplálkoznak valójában.

Divat lett a feminizmus? Ezt pólót viselik most a legstílusosabb sztárok

Divat
Mikor még csak a kifutón láttuk, már akkor sejtettük, hogy népszerű darab lesz.

5 különleges tavaszi sminkötlet, amit ki kell próbálnod!

Szépség
A 2017-es tavaszi couture bemutatók kifutójáról lestünk el friss, üde ötleteket.

Így viselj logót 2017-ben

Divat
Az tavaszi szezonban új csavarral tér vissza a sokat vitatott trend.

Egy 61 éves nő is lehet sikeres modell?

Márk Világa
Gondolhatjátok, hogy nem véletlenül kérdezem, Drágáim! Az biztos, hogy ha lassan is, de évről-évre egyre sokszínűbbé válik a kifutókon vonuló és kamerák előtt pózoló nők és férfiak világa, amiről szerintem nagyon fontos beszélni. Hoztam is nektek egy új, szuper hölgyet példaként!

14 friss ötlet esküvői frizurához

Álomesküvő
2017-ben nem kell feltétlen uncsi kontyot vagy elcsépelt virágkoszorút választanod!

8+1 eddig cikisnek számító trend, ami már biztos, hogy divatba jön 2017-ben

Divat
Még azért van időnk megbarátkozni velük.

Adamik Luca vadiúj frizurája

A modellügynökség
Friss diplomás topmodellünkről legutóbb a New York-i divathét során adtunk hírt, ahol Custo Barcelona showját nyithatta és részt vettt többek közt Naeem Khan és Thom Browne kifutóján is.

Így nézne ki a VS Fashion Show hús-vér nőkkel

Életmód
Miért csak maximálisan tökéletes kinézetű nők vonulhatnak a fehérneműs kifutón?

Johnny Depp lánya végre a kifutón is debütált!

Divat
Ő az a sztárcsemete, aki nem csak szülei révén tündököl a reflektorfényben!

A legszexibb képek a 2016-os Victoria's Secret Show-ról

Divat
Az angyalok ismét felforrósították a hangulatot!🔥🔥

Feltűnő testékszerekből most télen se lesz hiány!

Divat
A piercingek végleg kiléptek abból a csendes népszerűségből, amiben eddig megbújtak és pár éve már a kifutók világát se kerülhetik el.

Viseld fura helyeken a táskádat!

Divat
Az új trendek azt diktálják, hogy csatolj kis méretű táskát a bokádra, a nyakadba, vagy a derekadra, te kipróbálnád valamelyiket?

Axente Vanessa téli H&M kampánya

A modellügynökség
Annyiszor láthattad már Vanessát a kedvenc márkád oldalán David Beckham és Lauren Hutton képei közt, hogy talán nem is tudod, de szupermodellünk és a H&M közös múltja immáron 3 évre tekint vissza. 2013-ban lépett először párizsi kifutójukra, számos lookbookkal később pedig a H&M Studio tavaszi kampányarca lett. Nem kérdés, hogy kölcsönösen imádnak együtt dolgozni, melynek újabb ékes bizonyítéka az idei téli kampány is. A téli hangulatú kampányképekkel arra buzdítanak, hogy újítsd fel a ruhatárad és legyél sportosan nőies és persze tartsd magad melegen a csinos rétegezéssel. A fotózás valódi hangulatáról pedig most először mesél neked Vanessa is:

A budapesti divathét Lucia szemével

A modellügynökség
A Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe, vagyis a Budapesten megrendezett divathét nem csak magyar, de közép-európai tervezők kollekcióinak prezentálására is lehetőséget adott idén ősszel is. A 2017-es tavaszi-nyári szezonban Lucia képviselte az Attractive modellügynökséget két napon keresztül több mint 10 divatbemutatón vonulva, többek közt olyan tervezők kollekcióit bemutatva, mint Ana Ljubinkovic, Kata Szegedi, Konsanszky, Nanushka, vagy Odivi. Az égig érő lábú Lucia két évvel ezelőtt jelentkezett hozzánk a weboldalunkon keresztül, azóta már lehetősége volt szerepelni a tokiói, szingapúri és az AltaRoma divatheteken is, ahol Dior és Etro kifutóin is bemutatkozhatott. A mai bejegyzésben modellünk itthoni élményeiről számol be rengeteg fotóval tűzdelve.

Ő is modellként kezdte: így vonult Diane Kruger 16 évesen a kifutón

Sztárok
Különleges videót mutatott a múltból a színésznő.

Előrejelzés: 2017 legtrendibb hajszíne a tigrisszem lesz

Szépség
Már tudjuk, milyen haj hódít majd a kifutókon és a fodrászoknál.

Tessék?! Tommy Hilfiger szerint Gigi Hadid "nem elég magas és vékony", bő poncsóval takarta el!

Sztárok
A modellvilágban valami sosem volt rendben a reális testképekkel, és ezt már maga a tervező, Tommy Hilfiger is így gondolja!

7 bőrápolási tipp, amit minden modell ismer

Márk Világa
A modellszakma sem leányálom, Drágáim! Rengeteg utazás és munka sokszor pihenés nélkül, kamerák kereszttüzében. A divathetek alatt szinte megállás nélkül. És ha valakinek gondoskodnia kell arról, hogy a bőre még így is ragyogó maradjon, azok ők. Nem, még az sem mentség, hogy nagyon fiatalok – a kialvatlanság és a fáradtság ilyenkor is nyomot hagy. De vajon mivel küzdenek a kifutók sztárjai?

Operameséket álmodtunk és mindenkit elbűvöltünk!

Márk Világa
Aki egy kicsit is ismer, tudja, hogy imádom az operát, a világát, a zenét, a kosztümöket, de persze a színházat is úgy általában. Ezért is volt külön öröm, hogy újra részt vehettem egy olyan szuper dologban, mint az Allee Bevásárlóközpont Operamesék a kifutón program, és már nem is először. Volt itt Cso-cso-szán, pörgős modern táncok, légtornászkodás, és még sok-sok izgalom, amitől leesett a közönség álla!

Indul a hisztéria! Parádés divatbemutatóval debütált ma a KENZO x H&M kollekció

Divat
Készülj, hamarosan az üzletekbe ér!

Ilyen lesz a tavaszunk a divathét szerint

Márk Világa
Imádom a divathetet, még akkor is, ha ez a pár nap gyakorlatilag a végkimerüléssel egyenlő nem csak nekem, de mindenkinek, aki azon dolgozik és segít, hogy gördülékenyen menjen minden. Készenlét, figyelem kora reggeltől éjszakába nyúlóan 7 napon át – de ezt a 7 napot senki nem cserélné semmire, aki részt vesz az izgalmakban!

A cicivillantás lesz a jövő nyár egyik nagy slágere?

Divat
A trendeknek hála, a bimbóvillantás már szinte mindennapos, így őszintén szólva semmi meglepő sincs abban, ami nemrég Párizsban történt...