Tessék?! Tommy Hilfiger szerint Gigi Hadid "nem elég magas és vékony", bő poncsóval takarta el!

Ujvári Viki

A modellvilágban valami sosem volt rendben a reális testképekkel, és ezt már maga a tervező, Tommy Hilfiger is így gondolja!

Gigi Hadid már eddig is kapott hideget-meleget, ha az alakjáról volt szó és úgy tűnik még mindig nincs vége a sornak, ugyanis sokan imádnak a múltban turkálni.

Olvasd el ezt is!
"Lefogytam, most meg ez a baj?! A test változik: ezt hívják felnőtté válásnak!" - Gigi Hadid megint kiállt magáért

Most éppen az egyik legnagyobb rajongójáról és munkaadójáról szólnak a hírek, Tommy Hilfigernek ugyanis kicsit meggyűlt a baja a neki dolgozó casting emberekkel. Akik bizony nem voltak teljesen elégedettek a szépséges modell testi adottságaival, mert szerintük az nem felelt meg a kifutók szülte centi-követelményeknek.

A sztori még 2015-ös, amikor is Gigi, Tommy Hilfiger őszi/téli kollekciójának bemutatóján egy poncsóban vonult végig a New York-i kifutón.

forrás: tommy.com

A casting vezetőnk azt mondta: "Nem igazán illik bele a képbe, mármint érted: nem elég magas a többi lányhoz képest, és nem is elég vékony!

-

- mesélte Hilfiger, majd hozzátette:

Egyáltalán nem örültem az ötletnek, hogy rejtsük Gigi testét egy poncsó alá. Mondtam is nekik, hogy ezt nem tehetjük meg. Még az a tény se tett boldoggá, hogy ez a poncsó volt az egész kollekció legkeresettebb darabja. Hiszen a feltételezés maga is csalódottá tett, hogy Gigit nem találták elég vékonynak, amikor szerintem ő maga a tökéletesség megtestesítője.

-

Azóta persze sok-sok víz lefolyt a Hudson folyón és a divatszakma is kicsit más szemmel néz Gigire, a centikkel és a kilókkal már senki se foglalkozik. Negatív kritikák ide vagy oda, ma már ő a két lábon járó Tommy Girl és a Hilfiger divatház egyik legnépszerűbb múzsája. Így azt gondoljuk, az idő és a profizmus őt igazolta!

Olvasd el ezt is!
Amikor minden nő irigykedett: Gigi Hadid legjobb szépségpillanatai

Mit gondolsz? Szerinted is kicsit felháborító az, hogy Gigit túlontúl husinak gondolták a kifutóra?