Feltűnő testékszerekből most télen se lesz hiány!

Ujvári Viki

A piercingek végleg kiléptek abból a csendes népszerűségből, amiben eddig megbújtak és pár éve már a kifutók világát se kerülhetik el.

A tetoválások és a piercingek a '90-es években (mikor máskor?) robbantak be annyira a köztudatba, hogy 'trendi magaslatokig' jutottak. A popkultúrának hála, mindenki kicsit lázadni akart és ehhez már nem volt elég, egy crop top vagy pár színes hajtincs.

Azóta eltelt több mint 20 év, a testékszerek sikere pedig még mindig változatlan. A divatházak viszont sosem érik be a megszokottal, és örömmel feszegetik a határokat. Pont ezért álmodtak nekünk ismét egy piercingekkel teli telet - a tavalyi Givenchy húzás után szabadon.

Olvasd el ezt is!
5 piercing, ami most nagyon trendi
forrás: fashiongonerogue.com
Givenchy 2015

A lázadás szele pedig most se hagyta magára ezt a vonalat, csak ma már kicsit mást jelent. Pont ezért mutatták be hétköznapi, vagy éppen romantikus összeállítások kiegészítőjeként a különféle piercingeket, fülkarikákat, és meg kell hagyni: elég működőképesnek tűnik a dolog.

Szúratni persze nem kötelező, így ha a fájdalomtól való félelem az egyetlen akadály, akkor most van egy jó hírünk: minőségi clips-ekből sincs hiány, ezek pedig a célnak tökéletesen megfelelnek.

Christian Dior 2016 ősz/tél

Az utcákon már jó ideje hódít ez a stílus, pontosabban ki se ment a divatból! Nézd csak:

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Feltűnő testékszerekből most télen se lesz hiány!
Olvasd el ezt is!
Ezt is megértük: Ilyen mikor a bimbópiercing pólón kívülre kerül!

Te szereted a piercingeket? Esetleg neked is van már egy-kettő?