Ezt is megértük: Ilyen mikor a bimbópiercing pólón kívülre kerül!

Ujvári Viki

Nem mindenki híve a tetoválásoknak, a piercingekről nem is beszélve, a mai divatvilágban viszont úgy tűnik semmi se lehetetlen.

A bimbóvillantás korát éljük, aminek Rihanna után másik örökös nagykövete Kendall Jenner. A természetes pedig túl snassz lenne, így egyre több ismert hölgy egészíti ki az áttetsző testrészeket egy merészebb ékszerrel, magyarán bimbót szúratnak. Ez pedig elég szexis tud lenni, mikor a pólón átütve még sejtelmesebbé teszi az összképet.

A kamu orr-, száj- és mindenféle piercing után pedig itt az újabb találmány! Egy New York-i brand most úgy döntött, hogy megadja a villantás ezen abszurd lehetőségét azoknak, akik nem szeretnének tű alá feküdni, de mégsem akarnak kimaradni ebből az abszolút felejthető trendből sem.

Olvasd el ezt is!
Szabadságot a bimbóknak! Sztárok, akik a melltartómentességre esküsznek

Feltalálták a kamu bimbópiercinggel megtoldott ruhákat. Igen a többes szám helyes, ugyanis nem csak áttetsző fehér póló található meg a repertoárjukban, hanem trikó, crop top sőt kapucnis pulcsi is (??).

És hogy a kollekció nyomaiban tartalmazza-e a valódi piercing illúzióját? Nehéz eldönteni! Talán a pólós ötlet még szólhat nagyot, de a pulóver valószínűleg a "ne tedd" csoportot erősíti majd. Reklámnak és médiabummnak viszont tökéletes húzás mindez, arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, egy szimbolikus lógó van kialakulóban. Innentől fogva ha piercinges egy ruha az tuti LPD!

Ruby Rose is behódolt ennek az őrületnek! A színésznő mindig is híres volt különc stílusáról, így esetében semmi furcsa sincs abban, hogy kívül hordja a kamu piercingjeit. Na, de mi a helyzet a kezdő lázadókkal?

Még több darabot a galériánkban találsz!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ezt is megértük: Ilyen mikor a bimbópiercing pólón kívülre kerül!

Mit gondolsz? Te felvennél egy ilyen pólót?

Olvasd el ezt is!
6 sztár ikonikus ruhadarabja, amit még ma sem felejtettünk el