Axente Vanessa téli H&M kampánya

A modellügynökség

Annyiszor láthattad már Vanessát a kedvenc márkád oldalán David Beckham és Lauren Hutton képei közt, hogy talán nem is tudod, de szupermodellünk és a H&M közös múltja immáron 3 évre tekint vissza. 2013-ban lépett először párizsi kifutójukra, számos lookbookkal később pedig a H&M Studio tavaszi kampányarca lett. Nem kérdés, hogy kölcsönösen imádnak együtt dolgozni, melynek újabb ékes bizonyítéka az idei téli kampány is. A téli hangulatú kampányképekkel arra buzdítanak, hogy újítsd fel a ruhatárad és legyél sportosan nőies és persze tartsd magad melegen a csinos rétegezéssel. A fotózás valódi hangulatáról pedig most először mesél neked Vanessa is:

“Párizsban fotóztunk Annamarieke Van Drimmelennel, akivel már dolgoztam a Wall Street Journal magazinnak és még egy régebbi H&M lookbookot is együtt készítettünk. Ő egy holland fotós, akit nagyon-nagyon szeretek, mert annyira, de annyira jó kisugárzása van, vele dolgozni egyszerűen mindig élvezet, ráadásul nagyon jókat lehet vele beszélgetni.

Egy összeszokott csapatról volt szó a japán fodrásszal, Tomohiro Ohashival és Adrien Pinaulttal, akik mindig együtt dolgoznak, úgyhogy ez a munka is nagyon szórakoztató volt. Régóta ismerem őket és mindig nagyon cukik.

Az egy napos fotózás helyszíne Párizs széle fele volt, kicsit futurisztikus, de mégis régimódi épületek körül, ami nagyon érdekes és menő, de egyben kissé nyomasztó hangulatú is volt. Ugyan nyáron fotóztuk be a téli kabátokat, sikerült kifognunk egy hűvös, szeles napot, amikor pont kapóra jöttek a meleg ruhák.

A teljesen vagány, cool kampányból a kedvenceim a menő farmerek, de vannak szoknyával mixelt bakancsok is. Nézd végig a kampány összes képét a galériában:”

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Axente Vanessa téli H&M kampánya

Egy kis plusz cukiság a mai napra - így pózolnak a büszke szülők a szintén modellkedő büszke nővérrel Vanessa legújabb kampánya előtt:

Te már találkoztál vele valamelyik H&M üzletben?