Cikkek a(z) kicsi rovatból

Színes tavasz: ezzel az egyszerű trükkel újjávarázsolhatod a lakásod!

Életmód
Tavasszal, amikor minden kivirágzik, a szürkeséget végre felváltják a színek. Ilyenkor nem csoda, ha nem csak az öltözködésünkbe, de a lakásunkba is szeretnénk ezekből becsempészni egy kicsit.

Idén tavasszal is hódít: Minél több a gyűrű, annál jobb!

Divat
Érdemes kicsit az ékszerek felé venni az irányt, és szót ejteni arról, hogy most éppenséggel milyen gyűrű trend van jelen, hiszen ki ne szeretné kicsit díszbe öltöztetni a kezét!

Milyen eljegyzési gyűrű illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Szerelem
Kerek, szögletes, kicsi, nagy, feltűnő vagy visszafogott? Mutasd meg ezt a cikket a pasidnak is, hátha ötletet tud meríteni belőle!

A Legendás állatok és megfigyelésük izgalmas új előzetese

JoyTV
Bár a Harry Potter sztorihoz nincs köze, azért mégis kicsit visszacsöppenhetünk J.K. Rowling varázslatos világába, mi már a zenétől libabőrösek lettünk!

Hurrá, íme az első képek az új Szívek szállodájából!

Életmód
Ahogy azt már mindenki tudja, imáink meghallgattattak, és kapunk egy kicsit még a Szívek szállodájából! Most pedig néhány jelenetet meg is leshetünk, hiszen pár fotó nyilvánosságra került.

Attól még lehet frufrud, hogy göndör a hajad!

Szépség
A legtöbb göndör és hullámos hajú lány nem mer frufrut vágatni. Ennek oka például az is lehet, hogy kisebb korukban anyukájuk vágta le a hajukat, aminek eredménye egy ferde, kicsit túl rövid frufru lett.

Szétretusálták a címlapját - nyílt levélben fakadt ki a színésznő

Sztárok
Szerinte kicsit túllőttek a Photoshoppal. Kép a cikkben!

8 érdekesség, amit eddig még lehet nem tudtál a farmerról

Divat
Ruhatárunk egyik alapdarabja, és azon kívül, hogy szinte bármivel és bármikor viselhetjük, vajmi keveset tudunk róla. Így mi most úgy döntöttünk, hogy ideje kicsit jobban megismerni ezt az imádott anyagot!

Stílusszabályok a tavaszi melegben - Még nincs itt a papucs ideje!

Divat
A trendeknek köszönhetően számtalan darab szerepe kicsit felborulni látszik, ami valahol az időjárásnak is köszönhető. Mivel a tavasz is szinte már csak halovány mása korábbi önmagának, ezért a tél után sokszor hirtelen ránk szakad a nyár, mi pedig lányos zavarunkban hirtelen nem is tudjuk, hogy mit kapjunk fel!

Kanapé styling 5 egyszerű lépésben

Életmód
Ha szeretnéd feldobni egy kicsit az olvasósarkodat, akkor mutatunk néhány egyszerű trükköt, amivel újjá varázsolhatod a lakás e pontját!

10 dolog, amiért mégsem olyan romantikus a Szerelmünk lapjai

Szerelem
Lehet, hogy a világ egyik legromantikusabb szerelmi története mégsem olyan romantikus? Ehhez elég csak felkelni a ragadós, cukormázas, rózsaszín álomból, és kicsit reálisabban nézni a dolgokat. Csak ha akarod...

A várandósan pózoló kutyamama 5 tündéri kicsinek adott életet

Életmód
Íme, minden idők egyik legbüszkébb anyukája!

Nyersvegán csokitojás 3 összetevőből

Gasztro
Ha szeretnéd egy kicsit tisztábban, egészségesebben…

4 szín, ami idén tavasszal ismét tuti befutó lesz

Divat
Lassan már végigzongorázzuk azokat a különféle irányokat, amikbe egészen biztosan belebotlunk majd, ha véglegesen is beköszönt a jó idő, éppen ezért most nézzünk kicsit szét a színek háza táján.

A tavasz legtrendibb farmer fazonjai

Márk Világa
Édeseim, most már tényleg itt az idő, hogy beszerezzétek a legdögösebb farmerokat a jó időre! Ez egy olyan alapdarab a ruhatárban, ami szinte mindennel kombinálhat, soha-de-soha nem megy ki a divatból, de azért mindig változik egy kicsit. Figyeljetek, mutatom az idei év legtrendibb fazonjait!

Elárulom, miért csókolózunk csukott szemmel!

Márk Világa
Az első dolog, ami eszetekbe jut biztos az, hogy hát nyitott szemmel azért elég meredek lenne – kicsit ijesztő a másik arcába bámulni ilyen közelről, igaz? De van még más oka is ennek! ;)

10 dolog, amit bárcsak már akkor tudtam volna, amikor munkába álltam

Önismeret
Az iskolapadot koptatva, még egészen más elképzeléseink voltak a karrierről. Azt hittük túl vagyunk már a nehezén, és jöhet az álommunka! Ám később rájövünk, hogy elfelejtettek a való életre felkészíteni minket, ahol már az is jó, ha jön egy olyan lehetőség, ami kicsit közel áll a jövőbeli elképzeléseinkhez!

A tuti tipp, amivel egy perc alatt feldobhatod a nappalid

Életmód
Szeretnéd, ha kicsit megújulna a lakásod egyik legfontosabb helyisége? Akkor olvass tovább!

6 kiegészítő trend a divathetekről, amiket érdemes megjegyezni

Trend
Szeretnénk most kicsit előre ugrani az időben, és nagyító alá venni azokat az ékszereket és egyéb csecsebecséket, amik egész biztosan ellepik majd a különféle üzleteket az őszi szezonban.

Ilyen lesz Majkáék álomlakása!

Sztárok
Hamarosan bővül a rapper-műsorvezető családja, ezért úgy döntöttek: itt az ideje, hogy végre átalakítsák egy kicsit az otthonukat!

Ezekkel a képekkel nyitottak a legnagyobb sztárok az Instagramon

Sztárok
Ti még emlékeztek, hogy milyen volt a "nagy" belépőtök Instagramon? Olyan rég volt már. Kutakodtunk kicsit, és megnéztük, hogy a legnagyobb sztárok, mivel nyitották meg az Insta-életüket. Lady Gaga például egyből egy no-makeup szefivel indított - kezdődhet az időutazás?

Rihannával jobban indul a nap!

Sztárok
Hogy feldobjuk egy kicsit a napodat, összegyűjtöttük Rihanna pár szuper slágerét, persze nem maradéktalanul, hiszen a lista majdhogynem végtelen is lehetne!

Szerelemre hangolódva – vágyfokozó vacsora

Gasztro
Néha nem árt a mindennapokban is feltüzelni egy kicsit a hangulatot a szerelmesek között. Most mutatunk egy szuper receptet az afrodiziákumok jegyében.

Gym etikett: A 11 legidegesítőbb típus az edzőteremben

Fitt
Aki először, sokadik először, másodszor és ha elég kitartó, akár harmadszor is elmerészkedik sportolni kicsit, azoknak itt egy gyorstalpaló gym etikettből, hiszen ki akarna az edzőterem réme lenni? Nem mentség, hogy ismeretlen számodra terep, tartsd be a legalapvetőbb szabályokat, vagy te is felkerülsz a listára!

Új sminktrend a láthatáron: krómos tusvonal

Szépség
Egy kicsi futurisztikus hangulatot visz a megszokott cicaszem csíkba, vagány és különleges!