Stílusszabályok a tavaszi melegben - Még nincs itt a papucs ideje!

http://theimpression.com
Ujvári Viki

A trendeknek köszönhetően számtalan darab szerepe kicsit felborulni látszik, ami valahol az időjárásnak is köszönhető. Mivel a tavasz is szinte már csak halovány mása korábbi önmagának, ezért a tél után sokszor hirtelen ránk szakad a nyár, mi pedig lányos zavarunkban hirtelen nem is tudjuk, hogy mit kapjunk fel!

Próbálunk minél több divattippet megosztani, és minden nap egy kis változásra ösztönzünk, ami természetesen azt is magába foglalja, hogy különféle divatelemeket emelgetünk át egyik területről a másikra, viszont nem tudunk napirendre térni afelett, hogy a egyesek már ilyen korán bizalmat szavaznak mondjuk egy papucsnak.

Mindennek megvan a maga ideje!

A tavasz korábban a rétegekről szólt, és kicsit még most is arról kéne, viszont április is bolondját járatja velünk jó pár éve már. Egyszóval nehéz lenne, olyan szabályokat a tavaszra aggatnunk, amiket akár kőbe is véshetnénk, hiszen nem csak a hőmérséklet, hanem a trendek is gyönyörűen felborították a jól megszokott rendet...

Mi most mégis megpróbáltuk csokorba gyűjteni azon darabokat amikkel szerintünk még egy kicsit várjatok.

Papucs

Igen már kijöttek a legújabb kollekciók, és elég széles a paletta választék tekintetében, viszont mi még várnánk ezzel a nagy mezítlábazással, hiszen épphogy átléptünk az áprilisba! Reggel és este azért még elég hűvös lehet, becsapós az idő.

Szandál

Hasonló a helyzet mint az előző pontban említett lábvillantó darabbal, korai már most elsütni a nyári outfit egyik díszes elemét. Nőként mi is nagyon jól tudjuk, hogy minden cipellőnek van egy kifutási ideje, így gondolj bele, mire júniust írunk már meg is unod azt a sarut amiért most még rajongsz, aztán megint kezdheted elölről az elszánt vadászatot egy új, különleges darabért, és a nyári leárazások nem arról híresek, hogy könnyebbé tennék az ember dolgát. Hidd el, tudjuk! Mi lenne ha, most inkább kipróbálnád azt az annyira rettegett zoknis megoldást?!

Rövidnadrág

Nem is olyan régen írtunk a megfelelő short kiválasztásáról, viszont ettől függetlenül azt gondoljuk, hogy még ez is egy kicsit a polcon maradhat. Olyan sokféle hosszúnadrágot lehet kapni a boltokban, hogy kár lenne figyelmen kívül hagyni őket, a harisnyákról nem is beszélve. A bokavillantás pedig egy annyira szerethető irány, hogy inkább most éljetek vele míg úgymond lehet, hiszen a nyári 40 fokos hőségben aligha áldozunk majd ezen kis sejtelmességgel átitatott trend oltárán.

Szoknya

Ugyanaz a szituáció itt is, mint a nadrágoknál! A maxi ruhák egy bőrkabáttal, már jöhetnek, viszont a kis virágos szoknyákat hagyjátok meg az igazi meleg időnek, ráértek még bőven szirmokba borulni.




Nem baj az, ha már kikandikál a vállad, hiszen napközben már szépen benne vagyunk a plusz 20 fokban, viszont ne ugorj még fejest a nyárba, és ne temesd mélyre az átmeneti-, vagy tavaszi darabokat sem. Élvezd ki még a rétegek adta játékok lehetőségét, ugyanis sokkal többet rejtenek mint ahogy azt gondolnád, megvan a maga szépsége, és csak remélni tudjuk, hogy majd idővel te is felfedezed.

Te miket hordasz most, ebben a bolondos időben?