Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Színes tavasz: ezzel az egyszerű trükkel újjávarázsolhatod a lakásod!

Joy.hu

Tavasszal, amikor minden kivirágzik, a szürkeséget végre felváltják a színek. Ilyenkor nem csoda, ha nem csak az öltözködésünkbe, de a lakásunkba is szeretnénk ezekből becsempészni egy kicsit.

És hogy mi is ez a trükk? Nos, csupán a kiválasztott szoba falának színét kell megváltoztatnod ahhoz, hogy teljesen új külsőt kölcsönözz a helyiségnek. Nem beszélve arról, hogy a színek a hangulatunkat is képesek befolyásolni, így érdemes kísérletezni velük az otthonunkban.

forrás: Poli-Farbe

Tavasszal imádjuk a pasztell színeket és az élénkebb árnyalatokat is. Zai Viktória lakberendező szerint, ebben az évszakban a falszínek esetében érdemes a pasztell és föld színek mellett a szürkés árnyalatokat, és persze a már említett élénkebb színeket is kombinálni egymással.

Galériánkban jó néhány ötletet találsz arra vonatkozóan, hogy hogyan teheted színesebbé az otthonod, és hogy milyen színeket próbálj ki a falakon!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Színes tavasz: ezzel az egyszerű trükkel újjávarázsolhatod a lakásod!

Te milyen színűre festenéd át szívesen a nappalid falát? Válassz egy jó falfestéket IDE kattintva, illetve még több információért és tippért, látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Olvasd el ezt is!
Tavaszi home tippek: ezekkel a szuper kiegészítőkkel dobd fel az otthonod az új évszakban!
A kereséshez kezdj el gépelni!