Cikkek a(z) agy rovatból

Bevallotta: valójában mindig is nőnek érezte magát az élő Ken baba

Sztárok
Rodrigo Alves azzal vált ismertté, ahogy egy egész vagyont eltapsolt olyan műtétekre, amik segítségével a játékbaba hasonmásává válhat. Most bejelentette, hogy valójában mindvégig Barbie volt.

Aloé verás DIY arclemosó, ha neked is eleged van abból, hogy egész télen száraz a bőröd

Szépség
Akárhogy kenegeted, tisztítgatod, egyfolytában száraz, húzódik a bőröd télen? Kövesd a példámat és tegyél szert olyan arclemosóra, amelynek tisztában vagy az összetevőivel és azok hatásával. Ezt a legkönnyebben úgy érheted el, ha magad készíted, méghozzá aloé vera-géllel.

Napi horoszkóp január 13.: a Kosok kiállnak magukért, a Szüzek a barátaikra számíthatnak

Önismeret
A hét első napján sem érdemes kihagyni a horoszkópot, mert ismét üzentek a csillagok!

A cukorbetegség máj problémákhoz vezethet?

Egészség
Magyarországon körülbelül fél millióan szenvednek cukorbetegségben, ráadásul nagyon sok olyan beteg is lehet, akinél nem diagnosztizálják a problémát.

Napi horoszkóp január 11.: az Ikrek új kalandra vágynak, a Rákoknak nagyobb önuralmat kell gyakorolniuk

Önismeret
Hétvégére is hagytak üzenetet a csillagok, érdemes megnézni, mit is tartogatnak az egyes csillagjegyek!

Szemeket becsukni! Elon Musk barátnője mindenkit kikészített a terhes képével

Sztárok
2020 igencsak jól kezdődött Elon Musknak, ugyanis 31 éves énekes-dalszerző párja, Claire Elise Boucher vagyis Grimes első közös gyermekükkel várandós.

Kerékpár vázak típusai

Életmód
Egy kerékpárt alapvetően az határoz meg, hogy milyen terepen, milyen céllal, milyen gyakorisággal és milyen távokra használjuk. Ez alapján különböztetjük meg ugyanis az egyes bicikli típusokat, mint például országúti, városi, trekking kerékpár vagy éppen mountain bike.

5 ok, amiért neked is szükséged van C-vitaminos arcápolóra

Szépség
A C-vitamin nem csak a betegségek megelőzése szempontjából fontos, a bőrápolásban is igazi csodafegyver. Eláruljuk, miért van szüksége rá a bőrnek és bemutatjuk a leghatásosabb C-vitaminos arcápolókat.

Amy Schumer őszinte fotón mutatta meg, min megy keresztül a lombikbébi program alatt

Sztárok
A 38 éves színésznő és férje nagyon szeretnének még egy gyermeket vállalni.

Vegán akarsz lenni? Először olvasd el 3 szakértő tippjeit!

Egészség
Egyre népszerűbb itthon is a vegán január, vagyis a Veganuary - a mozgalom lényege az, hogy az év első hónapjában világszerte többmillióan kihagyják az étrendjükből a húsféléket, és az állati eredetű termékeket; a tojást, a sajtokat, a tejtermékeket... Ha úgy döntesz, te is szívesen belevágsz a dologba, akár csak pár hétre is, akkor indításképp érdemes elolvasnod 3 fontos dolgot a vegán életmóddal kapcsolatban!

A fogyás minden álmod? Ne hagyd, hogy ez uralja az életedet!

Fitt
A fogyás sokunk életében központi téma, és az év első hónapjában még több figyelmet kap - hiszen a legtöbben ilyenkor kezdenek "új életet". Viszont súlyvesztés ide vagy oda, annak nincs értelme, hogy az egész életed erről szóljon!

Mi történik a testeddel szakítás után?

Szerelem
Megszakad a szívem, úgy érzem, mintha átment volna rajtam egy kamion – nem véletlenül mondunk ilyesmiket, ha faképnél hagynak minket. A metaforák és beszédes hasonlatok valódi fizikai tüneteket jeleznek.

3 jó ok, miért ne legyenek a székek egyformák az étkezőasztal körül

Lakberendezés
Több nagyon jó okunk is van, hogy miért nem szükségesek az egyforma székek az étkezőasztalodhoz.

Alig találjuk a szavakat: Katalin hercegné csak úgy ragyog a születésnapi portréján!

Sztárok
A Kensinton palota egy csodálatos portrét készíttetett Katalin hercegnéről a 38. születésnapja alkalmából!

Krausz Gábor igazán bensőséges videót osztott meg a kislányának dúdolászó Tóth Gabiról

Sztárok
Nem is lehetne nagyobb a boldogság Tóth Gabinál és Krausz Gábornál!

Óriási titokban vette feleségül várandós kedvesét Király Viktor

Sztárok
Az énekes és szerelme, Anita a legnagyobb titokban fogadtak egymásnak örök hűséget. Már csak hab a tortán, hogy hárman vonultak oltár elé…

Az egész világ kiakadt! Kylie Jenner minden eddiginél felháborítóbb dolgot művelt

Sztárok
Az elmúlt napokban folyamatosan az ausztrál erdőtüzekről lehet olvasni, amelynek következtében rengeteg állat vesztette az életét borzalmas kínok között. Kylie pedig nagyon kellemetlen helyzetbe keveredett ennek kapcsán...

Hogyan használd az arcpirosítót az arcformád szerint?

Szépség
Nemrég láttam egy videót, amiben egy neves sminkes a vele készült interjúban azt mondta: az egyik legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek a sminkelésben, az, hogy rosszul használják az arcpirosítót.

Egyre gyakrabban fáj a hátad? Jelek, amiket tilos figyelmen kívül hagyni

Egészség
Az egész napos ülés komolyan megviseli a gerincet és a vállakat, így ha nem kapcsolsz időben, a hátad és a vállaid szépen lassan egyre többet fájnak majd. Nem feltétlenül kell megvárni az intő jeleket, ha ez ellen tenni szeretnél valamit!

Leesik az állad! Nicole Scherzinger végre megmutatta szívdöglesztő pasiját

Sztárok
December elején még mindenki arról beszélt, hogy egy koncert erejéig visszatér a 2000-es évek egyik kedvenc lánybandája, a Pussycat Dolls. De még ennél is nagyobb hírrel tud szolgálni nekünk Nicole!

Új köntösben a Classic Hidratáló Arckrémek

Szépség
A Helia-D Classic termékcsalád története hosszú évekkel ezelőtt kezdődött, ám a népszerűsége és a sikere azóta is, vagyis már több mint harminc éve töretlen.

Veganuár- 6 tipp, amelyek segítségedre lehetnek a nagy váltásban

Életmód
Itt az ideje új dolgokat kipróbálni, amire az év első hónapja tökéletes is lesz! Sokan a vegán január mellett döntenek, mint tudatos újévi fogadalom.

Híres emberek, akik meglepően szerény életet élnek

Sztárok
A legtöbb sztár élete csupa luxus és csillogás. De akadnak olyan hírességek, akik hatalmas vagyonuk ellenére igazán szerény életet élnek.

Kylie Jenner és Khloé Kardashian egyenfrizurával jelentek meg egy partin

Szépség
A Kardashian-Jenner testvérek szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Ezúttal is sikerült nekik, egyenfrizurával jelentek meg egy partin, a hasonlóság pedig melepően nagy köztük így!

3+1 film, amit semmiképp ne hagyj ki 2020-ban, ha jót akarsz magadnak

Életmód
Már néhány napja 2020-ban járunk, ami az új lehetőségek és élmények mellett olyan alkotásokat is tartogat számunkra, amelyeket kötelező lesz felírni a bakancslistára.