Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp október: az Ikrek egyedülálló lehetőséget kapnak, a Skorpióknak változtatniuk kell

Havi horoszkóp október: az Ikrek egyedülálló lehetőséget kapnak, a Skorpióknak változtatniuk kell
A nap cikke

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Olvasd el!

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hónapra is tartogatnak némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HAVI HOROSZKÓP OKTÓBER

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló hónap rendkívül fárasztó lehet számodra, hisz csupa olyan helyzetbe kerülsz, amelyben 100 %-os formát kell nyújtanod, amennyiben később nem akarsz szégyenkezni, így mindenképpen helyt kell állnod valamiképp. Mivel szereted a kihívásokat, az adrenalinszint-emelkedést, épp ezért ezt is élvezni fogod, mindemellett igyekezz azonban lokosab gazdálkodni az energiáiddal. Hagyj időt a pihenésre is, ne engedd, hogy a tennivalók teljesen beszippantsanak és végül majd ágynak dőlj csak azért, mert nem tudtad okosan beosztani a tartalékaidat. Amennyiben az út végén visszatekintesz arra, amit sikerült magad mögött hagynod, abban az esetben roppant büszke leszel majd magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted az előtted álló hónapban, ami ugyan nagyon jól esik, gyorsan rá kell jönnöd azonban, hogy korántsem biztos az őszinteség a másik fél részéről, lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond, ami ellentmond annak, amit feléd kommunikál. Mielőtt azonban kérdőre vonod emiatt, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, mindenképp győződj meg arról, hogy valóban így történik, majd ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, akkor óvatosan utalj rá, hátha kiugrik a nyúl a bokorból és önmagától elmondja, hogy mit és miért mondott. Korántsem biztos, hogy igazak a pletykák, ne feledd, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló hónapban egyedülálló lehetőség adódik, amelyet mindenképp érdemes lehet megragadnod. Tulajdonképp nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden nap botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely hatalmas előrelépést hozhat számodra. Ne gondolj a nehezített körülményekre, inkább bagyd, hogy egy kocsit sodorjon az ár, közben azonban kapaszkodj erősen annak érdekében, hogy valamennyire legyen ráhatásod az eseményekre, ha úgy adódik. Tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe!

RÁK (június 22-július 22)

A hosszú, nem kevés idővel és áldozattal járó munka, amelyet komoly lelkiismerettel, teljes mellbedobással hosszú ideje végzel már, az előtted álló hónapban igen gyümölcsöző eredményt hozhat számodra. A célegyenesbe értél, gyakorlatilag csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, ahhoz azonban, hogy méltán, nyugodt lelkiismerettel lehess büszke magadra, mindenképp összpontosítanod kell, épp ezért ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmedet vagy esetleg megrészegítsen a részsiker. Majd a dobogó legfelső fokán ünnepelsz, addig pedig nincs megállás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kivételes hozzáállásodnak köszönhetően sikerül valamit elérned az előtted álló hónapban, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem gondoltad volna, hogy valaha megtörténhet. Ez is egy kiváló bizonyíték számodra, hogy ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj bízni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feladat megoldása sem. Amennyiben bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben, a megfelelő módon cselekszel úgy, ahogyan a helyzet megkívánja, abban az esetben szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert. Csak így tovább, ez a profizmus!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minden helyzetben a fair-play híve vagy minden körülmények között arra törekszel, hogy a lehető legkorrektebb módon és taktikával legyen a tiéd a győzelem. Épp ezért nem fér a fejedbe az, amikor valaki teljesen ellentétes hozzáállást képvisel, igyekszik a lehető legmagasabbra jutni, még annak ellenére is, hogy másokat eltapos a célja elérésének érdekében. Mivel ez a te értékrendedbe abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni az illetőt a körből. Ha kell, magyarázd el neki, hogy ezt nem vagy hajlandó eltűrni, de a reakcióval már ne foglalkozz, hisz arra nem nagyon van ésszerű magyarázat, ha valaki másokon átgyalogol csak azért, hogy ő, maga érvényesüljön.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló hónapban kezded elérni a tűréshatárodat, annak ellenére ugyanis, hogy tengernyi kitartással rendelkezel, mégsem úgy alakulnak a folyamatok körülötted, ahogy eltervezted. Mielőtt azonban dühödben feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállni és átgondolni, hogy mit tettél eddig, mi van még előtted, s milyen eredményre számíthatsz, ha kitartasz. Ha mindezt számba vetted, te is rá fogsz jönni, hogy ha nem is rohamléptekkel, de tulajdonképp haladsz a kitűzött célod felé. Bízz benne, hogy végül elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta álmodozol valamiről, ami azonban a realitás talaján mozogva elég távolinak tűnik, hisz rengeteg sziklát kell elmozdítanod azért, hogy végül elérhesd. Mindennél jobban vágysz arra, hogy sikeres lehess, hogy ha mást nem, legalább öt perc hírnevet kaphass. Minél tovább morfondírozol ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve egyetlen lépéssel sem jutsz előre, érdemes tehát felkelni és egy esélyt adnod magadnak. Bizonyosan rengeteg áldozatot kell meghoznod érte, s nem kevés áldozattal jár majd, hogy elérd a vágyott célt, ám ha szeretnél egyről a kettőre jutni, ne habozz tovább. Fejben mindent összeraktál már, csak a kivitelezés hiányzik, cselekedj a jövődért, más ugyanis nem fogja kikaparni a gesztenyét neked!

NYILAS (november 23-december 21)

Hossabb ideje bánt egy bizonyos dolog, mellyel nem igazán mersz szembenézni, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen pillanatokat okoz az idillinek hitt életedben. Akárhogy is sakkozol azonban, be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül végre legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat, bátran felállsz és le mered zárni a múltat. Nem érdemes tovább húzni az időt, ez ugyanis előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, végképp megkeserítve a hétköznapjaidat. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hónapban kissé meggondolatlanul mondasz igent arra a lehetőségre, amelyet felkínálnak neked, Kínáltak számodra egy lehetőséget, gyorsan rá kell azonban jönnöd, hogy nem egy sétagalopp az, ami rád vár. Ne add azonban fel csak azért, mert a szokásosnál kacskaringósabb az út, amit meg kell tenned, igyekezz összeszedni magad, és feltétlenül higgy abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet. Úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen, bízz magadban, másként aligha fogsz sikereket elérni! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben egyáltalán nem kezel felnőtt emberként, minden lépésedben gyakorlatilag hibát keres -és talál-, minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson, mit és hogyan kellene másképp csinálnod. Mivel ez téged rendkívül bosszant, épp ezért az előtted álló hónapban igyekezz a tudtára hozni, hogy abszolút nem szorulsz a tanácsaira, mi több, nem is vagy kíváncsi rájuk, jobban teszi tehát, ha megtartja magának a véleményét. Légy határozott és ne engedd, hogy valaki rád kényszerítse az akaratát, és uralkodjék feletted. Ügyelj azonban arra, hogy az illetőt ne bántsd meg, hiszen diplomatikusan is le lehet ezt kommunikálni!

HALAK (február 20-március 20)

Furcsa helyzetbe kerülhetsz októberben, valaki ugyanis, akivel kapcsolatban kifejezett rosszindulatot vélsz felfedezni az emberekkel szemben, melynek okán érthető módon mindenki kerüli az illető társaságát, ezúttal mégis esendő oldalát mutatja meg előtted. Olyasmiben akad el ugyani, amelyben egyedül aligha tud boldogulni, mindenképp segítségre szorul tehát, te azonban nem tudod, helyes lépés lenne-e megragadnod a kezét. Mivel az illető általában véve tökéletesnek érzi magát, így ez lehet a megfelelő alkalom arra, hogy kissé megleckéztesd és megmutasd neki, hogy ilyen az, amikor mindenkit elmar maga mellől és magára marad, te azonban nem vagy a bosszúálló típus, épp ezért érdemes megragadnod a kezét. Arról azonban világosítsd fel, hogy ezt nem mindenki tenné meg, illetve hogy jobban teszi, ha összeszedi magát és változtat a hozzáállásán! Légy büszke magadra, hisz felülemelkedtél az ellenszenveden!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes nappali

Nincs olyan, hogy tökéletes nappali, mindenkinek más tetszik! Most megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligenciának milyen az ízlése!

Kép

10 élelmiszer, amit ne fogyassz éhgyomorra: sokuk egészséges, de nem reggelire!

Köztudott tény, hogy éhgyomorra nem jó ötlet frissen facsart gyümölcsleveket inni. Azonban nem ezek az egyetlen élelmiszerek, amelyeket nem szabad éhgyomorra fogyasztani!

Kép

10 sorozat, amit meg kell nézned, ha imádtad a True Detective hangulatát

A kritikusok szerint a True Detective legújabb évada méltó folytatása a népszerű sorozatnak. Ám ha úgy érzed, hogy még több misztikumra vágysz akkor semmiképpen se hagyd ki sorozatajánlókat!

Kép

8 sokkoló titok Griselda Blancoról, ami kimaradt a sorozatból

A nő, akitől még Pablo Escobar is félt! Ő Griselda Blanco, akinek életéről készítettek most egy minisorozatot. Megmutatjuk azokat a kegyetlen részleteket, amiket az alkotók kihagytak a történetből!

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!