Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp október: az Ikrek egyedülálló lehetőséget kapnak, a Skorpióknak változtatniuk kell

Havi horoszkóp október: az Ikrek egyedülálló lehetőséget kapnak, a Skorpióknak változtatniuk kell
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hónapra is tartogatnak némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HAVI HOROSZKÓP OKTÓBER

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló hónap rendkívül fárasztó lehet számodra, hisz csupa olyan helyzetbe kerülsz, amelyben 100 %-os formát kell nyújtanod, amennyiben később nem akarsz szégyenkezni, így mindenképpen helyt kell állnod valamiképp. Mivel szereted a kihívásokat, az adrenalinszint-emelkedést, épp ezért ezt is élvezni fogod, mindemellett igyekezz azonban lokosab gazdálkodni az energiáiddal. Hagyj időt a pihenésre is, ne engedd, hogy a tennivalók teljesen beszippantsanak és végül majd ágynak dőlj csak azért, mert nem tudtad okosan beosztani a tartalékaidat. Amennyiben az út végén visszatekintesz arra, amit sikerült magad mögött hagynod, abban az esetben roppant büszke leszel majd magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted az előtted álló hónapban, ami ugyan nagyon jól esik, gyorsan rá kell jönnöd azonban, hogy korántsem biztos az őszinteség a másik fél részéről, lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond, ami ellentmond annak, amit feléd kommunikál. Mielőtt azonban kérdőre vonod emiatt, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, mindenképp győződj meg arról, hogy valóban így történik, majd ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, akkor óvatosan utalj rá, hátha kiugrik a nyúl a bokorból és önmagától elmondja, hogy mit és miért mondott. Korántsem biztos, hogy igazak a pletykák, ne feledd, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló hónapban egyedülálló lehetőség adódik, amelyet mindenképp érdemes lehet megragadnod. Tulajdonképp nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden nap botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely hatalmas előrelépést hozhat számodra. Ne gondolj a nehezített körülményekre, inkább bagyd, hogy egy kocsit sodorjon az ár, közben azonban kapaszkodj erősen annak érdekében, hogy valamennyire legyen ráhatásod az eseményekre, ha úgy adódik. Tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe!

RÁK (június 22-július 22)

A hosszú, nem kevés idővel és áldozattal járó munka, amelyet komoly lelkiismerettel, teljes mellbedobással hosszú ideje végzel már, az előtted álló hónapban igen gyümölcsöző eredményt hozhat számodra. A célegyenesbe értél, gyakorlatilag csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, ahhoz azonban, hogy méltán, nyugodt lelkiismerettel lehess büszke magadra, mindenképp összpontosítanod kell, épp ezért ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmedet vagy esetleg megrészegítsen a részsiker. Majd a dobogó legfelső fokán ünnepelsz, addig pedig nincs megállás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kivételes hozzáállásodnak köszönhetően sikerül valamit elérned az előtted álló hónapban, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem gondoltad volna, hogy valaha megtörténhet. Ez is egy kiváló bizonyíték számodra, hogy ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj bízni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feladat megoldása sem. Amennyiben bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben, a megfelelő módon cselekszel úgy, ahogyan a helyzet megkívánja, abban az esetben szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert. Csak így tovább, ez a profizmus!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minden helyzetben a fair-play híve vagy minden körülmények között arra törekszel, hogy a lehető legkorrektebb módon és taktikával legyen a tiéd a győzelem. Épp ezért nem fér a fejedbe az, amikor valaki teljesen ellentétes hozzáállást képvisel, igyekszik a lehető legmagasabbra jutni, még annak ellenére is, hogy másokat eltapos a célja elérésének érdekében. Mivel ez a te értékrendedbe abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni az illetőt a körből. Ha kell, magyarázd el neki, hogy ezt nem vagy hajlandó eltűrni, de a reakcióval már ne foglalkozz, hisz arra nem nagyon van ésszerű magyarázat, ha valaki másokon átgyalogol csak azért, hogy ő, maga érvényesüljön.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló hónapban kezded elérni a tűréshatárodat, annak ellenére ugyanis, hogy tengernyi kitartással rendelkezel, mégsem úgy alakulnak a folyamatok körülötted, ahogy eltervezted. Mielőtt azonban dühödben feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállni és átgondolni, hogy mit tettél eddig, mi van még előtted, s milyen eredményre számíthatsz, ha kitartasz. Ha mindezt számba vetted, te is rá fogsz jönni, hogy ha nem is rohamléptekkel, de tulajdonképp haladsz a kitűzött célod felé. Bízz benne, hogy végül elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta álmodozol valamiről, ami azonban a realitás talaján mozogva elég távolinak tűnik, hisz rengeteg sziklát kell elmozdítanod azért, hogy végül elérhesd. Mindennél jobban vágysz arra, hogy sikeres lehess, hogy ha mást nem, legalább öt perc hírnevet kaphass. Minél tovább morfondírozol ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve egyetlen lépéssel sem jutsz előre, érdemes tehát felkelni és egy esélyt adnod magadnak. Bizonyosan rengeteg áldozatot kell meghoznod érte, s nem kevés áldozattal jár majd, hogy elérd a vágyott célt, ám ha szeretnél egyről a kettőre jutni, ne habozz tovább. Fejben mindent összeraktál már, csak a kivitelezés hiányzik, cselekedj a jövődért, más ugyanis nem fogja kikaparni a gesztenyét neked!

NYILAS (november 23-december 21)

Hossabb ideje bánt egy bizonyos dolog, mellyel nem igazán mersz szembenézni, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen pillanatokat okoz az idillinek hitt életedben. Akárhogy is sakkozol azonban, be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül végre legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat, bátran felállsz és le mered zárni a múltat. Nem érdemes tovább húzni az időt, ez ugyanis előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, végképp megkeserítve a hétköznapjaidat. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hónapban kissé meggondolatlanul mondasz igent arra a lehetőségre, amelyet felkínálnak neked, Kínáltak számodra egy lehetőséget, gyorsan rá kell azonban jönnöd, hogy nem egy sétagalopp az, ami rád vár. Ne add azonban fel csak azért, mert a szokásosnál kacskaringósabb az út, amit meg kell tenned, igyekezz összeszedni magad, és feltétlenül higgy abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet. Úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen, bízz magadban, másként aligha fogsz sikereket elérni! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben egyáltalán nem kezel felnőtt emberként, minden lépésedben gyakorlatilag hibát keres -és talál-, minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson, mit és hogyan kellene másképp csinálnod. Mivel ez téged rendkívül bosszant, épp ezért az előtted álló hónapban igyekezz a tudtára hozni, hogy abszolút nem szorulsz a tanácsaira, mi több, nem is vagy kíváncsi rájuk, jobban teszi tehát, ha megtartja magának a véleményét. Légy határozott és ne engedd, hogy valaki rád kényszerítse az akaratát, és uralkodjék feletted. Ügyelj azonban arra, hogy az illetőt ne bántsd meg, hiszen diplomatikusan is le lehet ezt kommunikálni!

HALAK (február 20-március 20)

Furcsa helyzetbe kerülhetsz októberben, valaki ugyanis, akivel kapcsolatban kifejezett rosszindulatot vélsz felfedezni az emberekkel szemben, melynek okán érthető módon mindenki kerüli az illető társaságát, ezúttal mégis esendő oldalát mutatja meg előtted. Olyasmiben akad el ugyani, amelyben egyedül aligha tud boldogulni, mindenképp segítségre szorul tehát, te azonban nem tudod, helyes lépés lenne-e megragadnod a kezét. Mivel az illető általában véve tökéletesnek érzi magát, így ez lehet a megfelelő alkalom arra, hogy kissé megleckéztesd és megmutasd neki, hogy ilyen az, amikor mindenkit elmar maga mellől és magára marad, te azonban nem vagy a bosszúálló típus, épp ezért érdemes megragadnod a kezét. Arról azonban világosítsd fel, hogy ezt nem mindenki tenné meg, illetve hogy jobban teszi, ha összeszedi magát és változtat a hozzáállásán! Légy büszke magadra, hisz felülemelkedtél az ellenszenveden!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.

Kép

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Kép

„Az én testem, az én életem, és az én karrierem” – Metzker Viki őszintén vallott a gyerekvállalásról

Metzker Viki élete ismét mérföldkőhöz érkezett, ugyanis karrierje betöltötte a 18. évet.

Kép

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!