Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp november: a Rákok váratlan helyzetekbe sodródnak, a Szüzek nem engedik magukat befolyásolni

Havi horoszkóp november: a Rákok váratlan helyzetekbe sodródnak, a Szüzek nem engedik magukat befolyásolni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Olvasd el!

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hónapra is tartogatnak bőséggel izgalmat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HAVI HOROSZKÓP NOVEMBER

KOS (március 21-április 20)

Alapvetően nem vagy egy tizenkilencre lapot húzó ember, általában félsz a változástól, nem nagyon szeretsz a megszokott helyzetedből kilépni és az ismeretlen felé futni. Az előtted álló hónapban azonban alapelveid ellenére éppen ez történhet veled, hiszen egy olyan helyzet érhet véget, amely a szívedhez roppant közel állt, ám most véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít. Gondolj azonban bele, hogy mennyi új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyek révén jobb, teljesebb emberré válhatsz. Lehetséges, hogy valami végérvényesen lezárul, ám ezzel együtt el is kezdődik valami, ami rengeteg pozitív élménnyel gazdagíthat!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, az előtted álló hónapban végre sikerülhet rendezned a soraidat, mely roppant felszabadító érzés számodra, eddig ugyanis eredmény nélkül futottál körbe a mókuskerékben. Novemberben azonban sikerülhet egyenesbe jönnöd, ennek köszönhetően pedig sziklányi tehertől szabadulsz meg. Mielőtt új feladatot veszel a nyakadba, előtte érdemes mindenképp kicsit feltöltődnöd, hiszen amennyiben pihenés nélkül ugrasz fejest a következő projektbe, abban az esetben könnyen előfordulhat, hogy már az elején akkorát fogsz hasalni, hogy hosszú ideig tart majd a talpra állás. Ne sajnáld magadtól a kikapcsolódást!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki olyan helyzetbe kényszerít az előtted álló hónapban, amely bűzlik a tisztességtelenségtől, ennek okán tehát neked eszed ágában sincs kötélnek állni, ez ugyanis a legkevésbé sem fér bele az értékrendedbe. Állj tehát bátran a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert bármit is szeretne elérni az eszközeivel, neked ez nemhogy nem járható út, egyenesen taszít. Ne engedj a nyomásnak, állj ki magadért és azért, hogy ilyesfajta eszközökkel manipulálni próbáló személyek semmiképp ne érvényesülhessenek egyetlen, ehhez hasonló szituációban sem!

RÁK (június 22-július 22)

Az előtted álló hónapban váratlan fordulatok sorozata terel majd egyik irányból a másikba, mely igen csak meghosszabbíthatja az előre eltervezett utadat. Mielőtt azonban kétségbe esnél és azon kezdenél agonizálni, vajon hogyan menekülhetnél a legegyszerűbb módon, előtte próbálj lehiggadni, hideg fejjel gondolkodni és megtalálni azt a pontot, ahol érdemes lenne változtatnod ahhoz, hogy ne váljon ilyen kacskaringóssá az út. Ne add fel, csak azért, mert eggyel több az akadály, amelyet meg kell ugranod a sikerhez!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló hónapban olyannyira szeretnél valakivel megértetni valamit, hogy gyakorlatilag a saját értékrendedet is hajlamos vagy túllépni és mindent feláldozni, hogy meggyőzd az álláspontodról. Nem érdemes azonban a saját elveidet feladni azért, hogy másokat a saját oldaladra állíts, sokkal inkább érdemes belátnod azt, ha a folyóba öntöd a vizet azzal, hogy olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amelyet egyszerűen képtelenség megértetni egy adott személlyel. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak harag nélkül menj tovább, fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos személy mindenáron szeretne a befolyása alá vonni, mely neked szuverén személyként roppant felháborító, egyszerűen nem is érted, hogy veszi a bátorságot, hogy ilyenformán uralkodni próbáljon rajtad. Egyetlen percig ne hagyd magad arra kényszeríteni, hogy akaratodon kívül valami olyasmit tegyél, amit ne akarnál. Megvan neked a saját egyéniséged, nincs tehát szükséged arra, hogy mások mondják meg, mit csinálj, mikor és hogyan. Ha elfogad az illető olyannak, amilyen vagy, rendben, amennyiben azonban nem hajlandó a valós éneddel együttműködni, abban az esetben hagyd, hadd menjen tovább a saját útján, te pedig menj a tiéden!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly kihívás körvonalazódik előtted az év végéhez közeledve, amely telis tele van veszélyekkel, kockázatokkal és egyéb izgalmakkal. Ennek ellenére borzasztóan szeretnél belevágni, gyakorlatilag mindent egy lapra feltéve. A bátorság kétségtelenül nemes dolgog, amennyiben azonban nagyobb a kockázat benne, mint amekkora eredményt érhetsz el, abban az esetben érdemes végiggondolnod, hogy egyáltalán belevágj-e. Zongorázz végig minden lépést, minden lehetséges kockázattal számolj, a meggondolatlan lépések ugyanis semmi jót nem ígérnek. Amennyiben az indulás mellett döntesz, abban az esetben ne késlekedj belevágni, hisz ez esetben nincs mire várnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Annak ellenére, hogy teljesen tisztában vagy a határaiddal, mégis olyasfajta célt tűzöl ki magad elé, ami az említett limiteken jóval túlmutat, ez viszont nem kis félelemmel tölt el. Amennyiben már elvállaltad, abban az esetben érdemes egy kis bátorsággal felvértezned magad, ne engedd, hogy ez a bizonyos félelem legyen az, ami eluralkodik rajtad. Azt azonban érdemes mérlegelned, hogy meddig mész el, hisz egy óvatlan pillanatban bele is eshetsz arccal a szakadékba, épp ezért légy óvatos, ne mindenáron hajtsd az eredményt. Semmi nem lehet ugyanis olyan fontos, hogy a testi épségedet kockáztasd miatta!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló hónapban egy bizonyos ügyben gyakorlatilag elszabadulnak az indulatok közted és egy hozzád közelálló személy között egy olyasfajta értékrendbeli különbség okán, amelyben nehezen engedtek mindketten a huszonegyből. Mivel azonban kár lenne a kapcsolatotokat sutba dobni, épp ezért egy ponton érdemes belátnod, hogy amennyiben sikerülne neked is lejjebb adnod az elveidből, abban az esetben találhatnátok egy arany középutat és nem romlana meg egy életre a kapcsolatotok. Hidd el, sok esetben nem az a fontos, hogy győztesen gyere ki egy vitából, sokkal inkább hogy legyen benned valamennyi kompromisszumkészség ahhoz, hogy alkut köthess és a makacsságodnak ne a kapcsolataid szenvedjék meg az árát!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hónapban úgy tűnik, végre sikerülhet megtalálnod a megoldáshoz vezető utat egy bizonyos ügyben, mely roppant módon lelkesít, hosszú ideje menetelsz már ugyanis céltalanul, most azonban végre van egy útvonal, amelyet követve elérheted azt, amit kitűztél magad elé. Ne hagyd, hogy bárki letérítsen felesleges jótanácsokkal, csakis arra menj, amerre te gondolod és érdemesnek tartod, hiszen a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen az akár pozitív, akár negatív eredmény. Legyen benned mindenféleképp kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataidat és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az elért eredmény!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az év végéhez közeledve gyorsul a hajtás körülötted, mely a legnagyobb sajnálatodra nem teszi lehetővé azt, hogy a szeretteiddel minőségi tölts, hiszen a munkád szempontjából nem ez az az időszak, ami a legidálisabb arra, hogy kikapcsolódj. Bármilyen nehéz is azonban, ne feledd, meg kell próbálnod úgy rendezni a tennivalóidat, hogy időt szakíts a pihenésre, arra, hogy a szeretteiddel vedd körbe magad, hisz ellenkező esetben olyanná válsz, mint egy robot, másfelől pedig teljesen kimerülsz. Az előtted álló hónapban szisztematikusan fel tudod építeni a tennivalóidat, úgy tudod szervezni az életedet, ahogy szeretnéd, amennyiben azonban hagyod, hogy magába szippantson a nagy körforgás, abban az esetben már esélytelen lesz az, hogy a saját programjaid felett kontrollt gyakorolhass!

HALAK (február 20-március 20)

A sok akadály megugrása után végre sikerül beteljesíteni egy álmodat az előtted álló hónapban, ami azért is tölt el roppant nagy büszkeséggel, mert soha nem merted volna elhinni, hogy valaha kézzel fogható eredménye lesz az erőfeszítéseidnek. Ezúttal azonban a legnagyobb örömödre kézzel fogható bizonyítékot kapsz arról, hogy mindig érdeems hinni és minden körülmény ellenére kitartani. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha világgá kürtölöd az elért eredményt, ez ugyanis nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is tudomást szereznének a boldogságodról!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Ők a 2024-as MET-gála legjobban öltözött sztárjai

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!

Kép

7 színész, akinek fóbiája vagy mentális betegsége alakult ki egy filmszerepe miatt

Bizony, ez a szakma sem veszélytelen, a színészeknek számos helyzettel meg kell küzdeniük.

Kép

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.

Kép

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!