Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Evan Peters majdnem hátat fordított Hollywoodnak, amikor az alábbi jeleneteket kellett leforgatnia

Evan Peters majdnem hátat fordított Hollywoodnak, amikor az alábbi jeleneteket kellett leforgatnia

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az biztos, hogy élete egyik legnagyobb kihívásának élte meg.

Aki kicsit is járatos a horrorok világában, Evan Peters Evan Peters színész 11cikk 0galéria 0videó Még több róla nevével már évekkel ezelőtt megismerkedett. A 35 éves színész az American Horror Story című sorozat első évadában annyira emlékezetesen hozta az általa alakított karaktert, hogy rögtön nézők millióinak szívébe lopta be magát, azóta pedig sorra kapja a (hasonlóan ijesztő) szerepeket.

Nemrég hatalmas figyelem hárult rá, miután a Jeffrey Dahmer életéről szóló sorozatban megkapta a főszerepet, és rendkívül jó alakítást nyújtott. Bár a sorozat nem való mindenkinek és rendkívül felkavaró, mégis hetekig a Netflix toplistájának első helyét tudhatta magáénak, és rengetegen végignézték a sorozatot. Ennek kapcsán figyeltek fel többen arra, hogy Evan Peters Evan Peters színész 11cikk 0galéria 0videó Még több róla egyébként milyen sok gonosz karaktert keltett már életre a képernyőn, és bizony ez azért rajta is nyomot hagyott.

De gondoltad volna, hogy mégsem egy ilyen szerep miatt hagyott fel majdnem teljes egészében a színészettel? A színész az Easttown-i rejtélyek című sorozatban tűnt fel korábban Kate Winslet oldalán, és volt egy olyan jelenet, ami annyira nehéz volt neki, hogy kis híján hátat fordított Hollywoodnak.

A szériában volt egy jelenet, amikor a karaktere, Colin Zabel megmutatta sebezhető oldalát egy ittas bári jelenetben. Noha a felvétel jól sikerült, Evan azt hitte, hogy elszúrta az egészet. Erről egy podcastben mesélt tavaly:

Az ok, amiért Craig [a rendező - a szerk.] és én érzelmesek voltuk ekkor és ölelkeztünk, az volt, hogy hisztérikusan zokogni kezdtem. Azt hittem, nem lett meg a jelenet. Úgy éreztem, 'nem sikerült, nem sikerült. Nem vagyok rá képes. Borzalmas vagyok. Be foglak árnyékolni Craig, és inkább rendező leszek, mert nem vagyok erre már képes.'

gif

A színész úgy érezte, hogy nem képes tisztán látni saját magát, és megítélni, hogy amit csinál, tényleg jó-e. Szerencsére nem adta fel, elhitte a rendezőnek, hogy minden jól sikerült, és később elvállalta Dahmer szerepét, amit olyan jól alakított, hogy most biztosan bombázzák a filmesek újabb munkákkal.

És azt tudtad, hogy ezeket a sztárokat szó szerint traumatizálta saját horrorfilmjük?

Galéria / 9 kép

Színészek, akiket traumatizált saját horrorfilmjük

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.