Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nincsen ősz, trencskó nélkül!

Nincsen ősz, trencskó nélkül!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az ősz egyik kedvenc darabja, és még klasszikus is! Na mire gondolunk? Persze hogy a trencskóra!

Magyarul sokan csak ballonkabátként emlegetik ezt a tökéletes, időtálló őszi darabot. Thomas Burberry se gondolta volna mikor az 1870-es években megalkotott egy különleges gyapjú, vízálló anyagot - amit gebardine-nak nevezett el -, hogy ekkora mérföldkő lesz majd a divattörténelemben.

1888-ban szabadalmaztatta is a terveit és megkezdődött a a gyűrődésmentes, melegen tartó őszi kabátok gyártása, aminek nagy hasznát vették a világháborúk során. Később pedig Hollywood is felfigyelt rá és olyan klasszikus filmekben láthattuk viszont mint a Casablanca, ahol Humphrey Bogart viselte, vagy az Álom luxuskivitelben, ami mint tudjuk jól, a bájos Audrey Hepburn nevéhez köthető.

Kép

Azóta persze sok minden változott! 2016-ra a textúrák sokszínűségén kívül, a fellelhető színek, minták bőséges tárháza még az, ami zavarba hozhat, ha vásárlásra adod a fejedet.

Miképpen építheted be a mindennapokba? Segítünk!

Nézd meg a galériánkat>9 kép
Nincsen ősz, trencskó nélkül!

Neked már van ilyen kabátod az új szezonra?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!