Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szelektív hulladékgyűjtés témájú cikkek

Kép

15,6%-os növekedés és 915,7 milliárd forint forgalom a SPAR-nál 2022-ben

A SPAR továbbra is kitartóan a vevők oldalán állva, takarékos, gyors és kényelmes bevásárlást ösztönző akciókkal, kezdeményezésekkel duplázta meg a 2021-es év 7,2 százalékos forgalomnövekedését. Mindeközben a beruházások, felújítások, s a mindennapi működés során még inkább előtérbe kerültek a fenntarthatósági törekvések, amelyek nem csak a fogyasztók elismerését vívták ki, de számos szakmai díjat is elnyertek. A vállalat a 2022-es évben 915,7 milliárd forint forgalmat realizált, amely 15,6%-os növekedés az előző évhez képest.

Kép

Mutatjuk a fenntartható háztartást vezető nőt, aki még toalettpapírt sem használ

A többgyermekes anyuka, Ali még a mások számára teljesen alapnak számító wc-papírt sem tűri meg otthon a fenntarthatóság jegyében.

Kép

5 tévhit a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban, amit szinte mindenki rosszul tud

A lebomló zacskó valóban környezetbarát? Ki kell öblíteni a joghurtos vagy a tejfölös poharakat, mielőtt a szelektívbe dobjuk? Érdemes egyáltalán szelektíven gyűjteni a szemetet? Számtalan kérdés, amit most szakértő segítségével válaszolunk meg. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

14 apró változtatás a konyhában, amiért a Föld nagyon hálás lesz neked

Olyan régóta használunk papírtörlőt, nejlonzacskót, hogy sokakban fel se merül, milyen könnyen felválthatnák ezeket tartósabb tárgyakra. Az evamagazin.hu összeállítása.