Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szép otthon témájú cikkek

Kép

Olcsó lakberendezési tippek az első lakásba

Épp elég pénzt adtál ki első lakásodra, esetleg még törlesztőt is fizetsz rá, de már a berendezésére alig vagy semmi pénzed nem maradt? Akkor mindenképp fogadd meg költséghatékony tippjeinket!

Kép

5 tipp, amitől még romantikusabb lesz a hálószobád

Mindenképp próbáld ki és fogadd meg tippjeinket, ha igazán meghitt és romantikus hálószobára vágysz.

Kép

5 dolog, ami minden lakásba kell!

Kell WC, meg ágy, meg mikró, meg kanapé, és még hosszasan sorolhatnánk... Ezúttal azonban 5 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, ami valami pluszt tud adni minden lakásnak. Például a tiédnek is!

Kép

Új nappali egy csapásra – 4 trükk, amivel felrázhatod a nappalidat

Megújulásra mindennek és mindenkinek szüksége van – ne sajnáljuk hát ezt a nappalinktól sem. Már csak azért sem, mert fontos pontja ez az otthonunknak, így hangulata kihathat a többi helyiségre is. Meghatározott időközönként rázzuk tehát fel valamivel – és rázódjunk fel fele mi magunk is. Adunk néhány tippet ehhez.

Kép

5 gyönyörű dekorációs ötlet falevelekhez – Nem csak ősszel működik

Falevéllel dekorálni nem csak ősszel lehet. És nem is csak ősszel érdemes. Az alábbi dekorációkat akár most is elkészítheted.

Kép

11 dolog, amit azonnal csináltass meg az otthonodba, ha gazdag leszel

Játsszunk egyet! Tegyük fel, hogy lottózol és nyersz, nagyon-nagyon sok pénzt. Mihez kezdesz vele? Nekünk van néhány tippünk! Ezeket mindenképp csináltasd meg otthonodba!

Kép

A 10 legborzasztóbb dekorációs trend, amit ajánlott inkább elkerülni

Tévedni emberi dolog. A lakberendezés különösen olyan terület, ahol könnyen rossz döntésekbe fut bele az ember. De hogy csökkentsük ezeknek a számát, összeszedtük a legnagyobb dekorációs bakikat, amiket mások már elkövettek előttünk. Tanuljunk belőlük!

Kép

7 mesteri ötlet arra, hogyan dekorálj lila színnel

Szereted a lila színt, de nem tudod, hogyan illeszthetnéd bele otthonod képébe? Megmutatjuk a 7 legjobb választ erre.

Kép

Új helyett újrafestett! 6 dolog, amit egyszerű festéssel újjá varázsolhatsz

Hányszor éreztük már azt, hogy valamit változtatnánk otthonunkban? Nem számít, melyik szobában, csak valamit frissíteni, újítani, felrázni a megszokotton. Néha rossz irányba indulunk, és azt gondoljuk, valami új szerzemény segíthet csak rajtunk. Pedig sok esetben ez puszta pénzkidobás. Egy doboz festékkel sokkal többre mehetünk! Mutatjuk, mi mindent tudsz újjá varázsolni vele!

Kép

WC dekor ötletek – Így dobd fel a lakás legkisebb helyiségét

A mellékhelyiségről hajlamosak vagyunk elfeledkezni, amikor lakásszépítésre kerül a sor. Pedig bármilyen kicsi is, jut hely benne a kreativitásnak. WC dekor ötletek következnek.

Kép

Káoszból fegyelem: kreatív rendszerezés felsőfokon

Úgy érzed, hogy bekebeleznek a tárgyak az otthonodban? De a katonás rend helyett valami kevésbé szigorúra vágysz? Olvasd el 4 DIY tippünket, hogy megtudd, hogyan rendszerezd dolgaid játékos és pénztárcabarát módon!

Kép

10 dolog, amit csak a lakberendezés mániások értenek

A kedvenc közmondásod: mutasd a lakásod, és megmondom ki vagy! Akkor tudni fogod, miről beszélünk az elkövetkezőkben.

Kép

Lakásdekorációs ötletek saját kezűleg – Díszítsd magad az otthonod!

Egy szép lakásnál már csak egy jobb van: a magad díszítette szép lakás. Stílust vásárolni sablonos és drága. Inkább teremtsd meg magad. Lakásdekorációs ötletek saját kezűleg – ez a kulcs hozzá.

Kép

5 szín, amely megnyugtat és közben energiával tölt fel

Sokszor csupán egy új falszín is rengeteget tud változtatni egész otthonunk, de akár csak egy szoba hangulatán is. Íme 5 szín, mely nem csak nyugtató hatású, de mindeközben energiával is feltölt.

Kép

Lesd el az őszi dekortippeket egyenesen a profiktól: 2021-ben az alábbi a trendek a meghatározóak

A tökös díszeken és a meleg takarókon túl is van élet.

Kép

Magányos pontok a lakásban? Így töltsd fel őket stílusosan!

Otthonunknak sajnos vannak „gyenge pontjai”. Szépen berendezzük a nappali sarkát, az ágy melletti részeket, és még előszobánk falait is feldobjuk egy órával, egy jó fogassal vagy akár egy szép tállal, ahova kulcsainkat tehetjük a hazaérkezés után. Viszont vannak területek, felületek, amiket csak nézünk, és széttárt karral azt mondjuk: „Na ide mit rakjunk?”. Talán egy picit tudunk segíteni, nézzétek csak!