Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rákos megbetegedések témájú cikkek

Kép

Volt, aki egész életében titkolta! 10 brit királyi családtag, akinél egykor rákot diagnosztizáltak

III. Károly király bár bizakodó diagnózisát illetően, sajnos a történelem során az ő családját sem kerülték el a rákos megbetegedések.

Kép

60%-kal csökkentheti a rák kialakulását a rezisztens keményítő: De mi ez és miben van sok?

A rezisztens keményítő valódi csodafegyver lehet a daganatos megbetegedésekkel szemben vívott harcban: már az is jó hatással lehet az egészségünkre, ha naponta akár csak 30 grammnyit fogyasztunk belőle.

Kép

Az elmúlt 16 év legmegrázóbb sztárhalálai! Tragédiák, amiket a rajongók még mindig nem dolgoztak fel

Ezek a sztárhalálok sokkolták leginkább a világot az elmúlt években.

Kép

9 étel, ami növelheti a rák kialakulásának kockázatát: ezeket csak mértékkel fogyaszd

Bár ha időben felismerik, manapság már sok rosszindulatú daganatos betegség kezelhető. De a gyógyulás hosszú és nehéz folyamat, ezért fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a rák megelőzésére. Ennek pedig fontos eleme, hogy lehetőleg minél kevesebbet együnk az olyan ételekből, amelyek a kutatások szerint hozzájárulhatnak a rák kialakulásához.

Kép

A rák 8 olyan tünete, ami sokak figyelmét elkerüli: ezekben az esetekben fordulj orvoshoz

A rák az egyik legpusztítóbb kor napjainkban, mely rengeteg áldozatot követel szerte a világon. Azonban minél előbb fordulunk a problémával orvoshoz, annál nagyobb esély van a gyógyulásra, így nem lehet eleget hangsúlyozni azt, hogy mennyire fontos a folyamatos önvizsgálat, illetve a tünetek figyelemmel kísérése. Hiszen ez életet menthet...