Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Orbit témájú cikkek

Kép

Ezek a legnépszerűbb színek 2023-ban – viseld te is magabiztosan!

Az idei év színe a Viva Magenta, a meleg és hideg tónusokat ötvöző, élénk, tompított vörös árnyalata. A színt a cochineal vörös ihlette, amely a világ egyik legértékesebb és legerősebb természetes festékanyaga. A Viva Magenta merész, vibráló szín, amely örömteli hangulatot idéz, és belső erőnk építésére ösztönöz. Közvetlenül mögötte a földnarancs, az olajzöld, a halvány rózsaszín, a nyugodt kék és a sárga árnyalatai állnak az idei év trendszínei között.

Kép

Mit vegyek fel ma? 6 tipp, hogy megkönnyítsük a reggeleket

Tanácstalanul állsz a gardrób előtt, amikor elhagyja szádat a jól ismert mondat: Nincs egy göncöm sem. Annak ellenére, hogy a ruhatárad teli van jobbnál jobb darabokkal, minden reggel felér egy hadi győzelemmel, mire kitalálod, mit viselj aznap.

Kép

Hogyan kombináljuk helyesen a színeket?

A színek kombinálása olyan művészet, amely képes javítani az általános megjelenésedet. A színek pszichológiai hatásainak megértése segíthet abban, hogy megválogassuk környezetünk színeit, és javítsuk érzelmi és mentális állapotunkat. De hogyan kombinálhatjuk a színeket az öltözködésben, hogy időtálló ruhatárat hozzunk létre?

Kép

A színek ereje: hogyan hatnak érzelmeinkre és egyéniségünkre?

A színek képesek érzelmeket kiváltani és meghatározni a hangulatunkat. Bátran állíthatjuk, hogy egyéniségünk társalkotói. Színek. A divat alapelemei, születésünk napjától velünk vannak, és a pszichológusok szerint óriási hatással vannak a napi hangulatunkra. Mégis joggal kérdezzük: mi a kapcsolat a színek és az érzelmek között? A jól megválasztott színek növelik önbecsülésünket?

Kép

Miért örüljünk, ha gyerekünk naplót ír és rágózik közben?

Molnár-Sefcsik Yvette, pszichológus véleménye a gyermekkori stresszkezelésről

Kép

15 és fél millió forintot rágtunk össze az SOS Gyermekfalvaknak!

Elsöprő sikerrel zárult az Orbit Gyermekmosoly kampánya, amely idén április 1. és június 30. között minden egyes megvásárolt Orbit rágó után 1 Ft-tal támogatta az SOS Gyermekfalvakat.

Kép

Itt a tavaszi „fogtakarítás” ideje!

Minden, amit a fogkőleszedésről tudni kell.

Kép

Töretlenül folytatja szájhigiéniai edukációs kampányát az Orbit

Idén a tanító célzatú cikkek mellett azonban további két pillérrel bővül a kezdeményezés: az SOS Gyermekfalvak, illetve a 8. Gyerek ARC pályázat és kiállítás támogatásával.

Kép

EGYÜTT RÁGUNK, EGYÜTT NEVETÜNK

8. Gyerek ARC pályázat

Kép

Csukd be szemed, nyisd ki szád, jó móka a fogmosás

Dr. Balsai Tamás fogorvos tanácsai

Kép

A fogaink nem mennek szabadságra

Dr. Balsai Tamás szakértőnk tanácsai a gyönyörű fogakért

Kép

Egyél úgy, hogy a fogaid is örüljenek!

A helyes étrend a hosszú és egészséges élet legfőbb titka.

Kép

Szájápolás: a prevenció fontossága

Mindennapi életünkben sajnos az étkezések közötti időt már szinte alig tudjuk megúszni valamilyen kiegészítő – általában fogászatilag káros - étel fogyasztása nélkül, pedig ez az idő nagyon lényeges annak érdekében, hogy a prevenció hatékonysága maximális legyen.

Kép

Őrizzük meg egészséges mosolyunkat!

Napjainkban egyre többen ismerik fel a tudatos táplálkozás jelentőségét. Az alapvető étkezési szabályok betartásával amellett, hogy növelhetjük szellemi és fizikai teljesítményünket, rengeteg egészségügyi probléma kialakulását elkerülhetjük. A fogak és a száj higiéniájának fenntartásához különösen fontos a megfelelő étrend kialakítása. Kiegyensúlyozott étrenddel, alacsony cukortartalmú ételek fogyasztásával és gondos napi szájápolási rutinnal megelőzhetjük a fogak idő előtti károsodását, és megőrizhetjük egészséges mosolyunkat.