Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nem maradandó, de másfél órára kikapcsol - A Beugró a paradicsomra című film pont annyit ad, amennyit ígér

Nem maradandó, de másfél órára kikapcsol - A Beugró a paradicsomra című film pont annyit ad, amennyit ígér

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Jó őket újra együtt látni, de ez nem elég ahhoz, hogy kiemelkedő legyen a végeredmény.

George Clooney és Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla neve már külön-külön is megállja a helyét, de ha ez a két híresség együtt lép színre, ráadásul egy romantikus vígjáték élén, szinte biztos, hogy rengeteg embert becsalogatnak a mozikba. A Beugró a paradicsomba című film volt legújabb közös projektjük, de már korábban is bebizonyították az Ocean's-filmekben, valamint a Money Monsterben is, hogy megvan közöttük a kémia. Ez a vígjáték pedig csodás tájakat ígér, jó poénokat, szerelmi szálat (többet is), vagyis mindent, ami egy könnyed délutánhoz kell.

Kép
forrás: � Universal Studios/UPI-Media

Főszereplőink, Georgia és David 14 éve elváltak, és még ennyi idő távlatából sem tudnak megmaradni egy szobában. Folyamatosan civódnak egymással, abban sem értenek egyet, ami alap lenne, már csak azért se, mert akkor még a végén igazat kéne adniuk a másiknak. Az egyetlen közös pont imádott lányuk, Lily, akiért mindketten rajonganak, és aki miatt képesek az egész világon átrepülni, egyenesen Balira, és egyezséget kötni. Lily ugyanis a nyaralása során megismer egy fiút, akibe beleszeret, és pár hét randizgatás után nemcsak eljegyzik egymást, de az esküvő is szélsebesen közeledik.

Kép
forrás: � Universal Studios/UPI-Media

Mit tehetnek a szülők? Úgy döntenek, kivételesen összefognak, és együtt próbálják megakadályozni a lagzit, ami egyáltalán nem megy olyan könnyen, mint hitték. Nem fogok spoilerezni, ígérem, de annyit elárulhatok, hogy ez a film pontosan annyit ad, amennyit gondolsz. Nem többet, nem kevesebbet, egy kellemes kikapcsolódás délutánra, majd ha vége, már el is felejted az egészet. Közben jól szórakozol, szép a táj, magával ragad a szabadság érzete, George Clooney és Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla pedig remek társaságot adnak ehhez.

Látszik, hogy a két híresség között megvan a kémia, nagyon jó barátok, és olyan, mintha ez a film nem szólt volna másról, minthogy ők idejöttek, és jól érzik magukat. Ez talán a film legerősebb pontja: a két főszereplő, akiknek a civódásai úgy 5 perc után idegesítővé válnak, miután egy kicsit letekerik az ellenszenvet, kifejezetten jól működnek együtt. Nem is kell semmi más, igaz? Klisék azért vannak benne, Paul, a francia srác karaktere teljesen elnagyolt, igazából nélküle is működött volna a történet, de még ezt is elfogadjuk, nem kapott sok szerepet, hamar továbbléptünk rajta.

Kép
forrás: � Universal Studios/UPI-Media

Persze azért azt hozzátennénk, hogy ha láttál már legalább három hasonló filmet, pontosan meg fogod tudni mondani, mi lesz a Beugró a paradicsomba vége, a bonyodalom abszolút egyértelmű, és a befejezés is 15 perc után kitalálható. Ha fordulatot várnál, ne tedd, nem lesz, ellenben a másfél óra alatt kikapcsolsz egy kicsit, és élvezheted a jófej karakterek társaságát egy egyébként festői tájon. Maradandó élmény nem lesz, ez nem az a film, amit biztosan újranézel évente háromszor, de egy kellemes hétvégi délutánra tökéletes lesz!

Ha már George Clooney George Clooney Színész, Rendező, Producer, Forgatókönyvíró 111cikk 7galéria 3videó Még több róla , tudtad, hogy a színésznek volt egy első felesége is? Így néz ki ő:

Galéria / 6 kép

Így néz ki ma George Clooney első felesége, Talia Balsam

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.