Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Új arcok a láthatáron: Branka első fotózása

Új arcok a láthatáron: Branka első fotózása
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 11-én véget ér egy 15 éve tartó átok: óriási boldogság vár rájuk!

Rengeten nehézségen mentek keresztül ezek a csillagjegyek, ám most véget ér számukra egy 15 éve tartó átok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 10.: a Rákok rendkívül céltudatosak, a Szüzek kissé bizonytalanok a párkapcsolatukat illetően

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Olvasd el!

A csillagok üzenik: ezen a májusi napon óriási változás következik be a kapcsolatodban

Mindenki megérzi majd ennek hatásait, úgyhogy nem árt már előre felkészülni ezekre!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hogyan lehet beletanulni a modellkedésbe? Megéri jelentkezni, vagy igent mondani, ha felkeresnek? Mi a menetrendje a modellé válásnak? Hogyan lehet beletanulni a modellkedésbe? Megéri jelentkezni, vagy igent mondani, ha felkeresnek? Mi a menetrendje a modellé válásnak?

Minden kérdésedre választ kaphatsz, ha követed egyedülálló sorozatunkat, melyben új arcaink karrierjének felépítését követheted végig egészen az első pillanatoktól.

Kép

Branka történetét ott hagytuk abba, hogy a sikeres Facebook scouting után behívtuk egy személyes találkozóra, ahol rengeteg új információt hallott a modellkedésről, ami szerencsére egyre jobban elkezdett tetszeni neki. Ahogyan azt ő is mesélni fogja, a legelső fontos állomás egy modell életében az, hogy elkezdjük tesztfotózással felépíteni a modellkönyvét. Branka életében először állt kamera előtt, amikor kedvenc fotósunk, Mihály Zoltán több stílusban is lencsevégre kapta.

Kép

Branka: “Mikor először mentünk a modellügynökséghez, Orsi elmondta, hogy a kinézetemen nem szabad változtatnom (haj, bőr, szemöldök, stb.) és, hogy kb. egy év amíg összeállítják a modellkönyvemet, ehhez pedig szükségem lesz több tesztfotózásra is. Mondta, hogy mindent meg fogok tanulni a fotózások alatt, fölösleges pénzkidobás lenne modelliskolába járnom. Mivel nem vagyok túl magas, nekem 110%-kal kell majd bizonyítanom a kamera előtt, de bízik benne, hogy ez nekem menni fog.Tavaly augusztus végén jártam először az Attractivenál és az első tesztfotózásom idén szeptemberben volt. A fotózás előtt a bookereim elmondták, hogy frissen mosott hajjal, smink nélkül érkezzek és hozzak magammal testszínű fehérneműt és nagyon fontos, hogy legyek kipihent.

Kép

Az első tesztfotózásom az Attractive irodájában volt. Az egyik bookerem, Juli írt, hogy egy nagyon szuper, Milánóban élő fotós ráérne és megbeszéltük az időpontot. Mihály Zoltán volt a fotós, a sminkes Kovács Viktória, a stylist pedig Rácz Bella. Anya elkísért a fotózásra, amíg felkészítettek, addig ott maradt velem, de utána elment. Tudta, ha ott marad végig, akkor rá fogok figyelni és azt fogom csinálni, amiről úgy gondolom, hogy neki tetszene. Így nem tudtam volna figyelni és tanulni a fotóstól és a stáb többi tagjától. Igazándiból először nagyon izgultam, de már az előkészületek alatt a stáb próbált velem beszélgetni. Viki mondta, hogy ha bármi kényelmetlen a sminkelés alatt, akkor nyugodtan szóljak, Bella pedig nagyon klassz szetteket hozott. Igaz, nem tudtam mindegyiket úgy felvenni ahogyan kellett volna. Emlékszem, Juli és Bori, vagyis a bookereim, nagyon aranyosan elnevették magukat, amikor kijöttem az egyik szettben és segítettek utána rendesen eligazítani a ruhát. Zoli is beszélgetett velem az előkészületek alatt, mire beálltam a kamera elé, már nyugodtabb voltam.

Kép
Kép

A fotózás alatt Zoli segítő instrukciókkal látott el, Juli és Bori pedig folyamatosan bátorítottak. Zolitól sok mindent tanultam a fotózas alatt, például, hogy hogyan tartsam a kezem és mekkora távolságot tartsak az ujjaim között, hogy a képeken szebben mutasson, vagy, hogyha éppen nem a kamerába nézek, akkor találjak magamnak egy pontot, és fókuszáljak arra, hogy ne tűnjek bambának a kamera előtt. Azt is tanácsolta, hogy tanuljak meg a szemöldökömmel játszani (azért a szemöldök jó tartását, bevallom, még sokat kell gyakorolnom).

Kép
Kép

Ez a fótózás nagyon meghatározó volt, mert itt döntöttem el, hogy ha megfelelek, akkor szeretnék modellkedni. Nézd meg a galériában a fotózás végeredményét:

Galéria / 12 kép

Megnézem a galériát

Bár mindegyik képet imádom, ez a kettő lett a kedvencem:

Kép
Kép

Azért szeretjük ezt a sorozatot, mert a Facebookos képektől kiindulva az első polaroidokon át látni fogod, hogy kész fotósorozatokon mennyit változnak és fejlődnek modelljeink.

Neked milyen kérdésed lenne az újonc Brankához?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

8 titok, amit eddig senki nem tudott Kamilla királynéról

Még ha nagyon jól ismered is a brit királyi családot, néhány új infót te is biztos találsz Kamilláról a galériánkban!

Kép

Normális, ha a szemszín megváltozik felnőttkorban? Több betegség is állhat a háttérben, érdemes odafigyelni

Gyermekkorban teljesen természetes, ha az íriszünk idővel új árnyalatban ragyog. Idősebb korban azonban AZONNAL érdemes orvoshoz fordulnod, ha ilyesmit tapasztalsz!

Kép

7 szuper strand a Balaton partján

Ezekben a helyszínekben tuti nem fogsz csalódni!

Kép

7 hihetetlenül gyakori tápanyag- és vitaminhiány: a B12 hiányától sokan szenvednek, lehet, hogy nem is tudnak róla!

Bár a legtöbb alapvető tápanyagot a kiegyensúlyozott étrend fogyasztása segítségével be tudjuk juttatni a szervezetünkbe, a nyugati étrendből hiányzik néhány rendkívül fontos tápanyag és ásványi anyag. Mutatjuk, mely tápanyaghiányok a leggyakoribbak!

Kép

6 csillagjegy, akit elhagy a szerencse a májusi újhold után

Ezek a csillagjegyek nem fogják szeretni az újholdat májusban.