Hoppá, az ott egy zsírpárna! Egy újabb fitneszblogger mutatja be, miért nem szabad hinned az Instagramnak!

Instagram/saggysara
Menyes Barbi

Egy újabb ok arra, hogy még véletlenül se higgy el mindent, amit látsz a neten!

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit tudnod kell, mielőtt személyi edzőt választasz

Néha neked is eleged van azokból a lányokból, akiket rengetegen követnek az Insatgramon, és másról sem tudnak posztolni, csak a valószerűtlenül tökéletes testükről? Tudod, ők azok, akiknek kőkemény és szexisen méretes a popsijuk, szuperkarcsú a derekuk, minden más testrészük pedig szálkás, vékony és csokibarna.

Őket látva a rosszabb napjaidon te is azon agyalsz, mégis mennyit kéne edzened és napi hány kiló salátát kéne megenned ahhoz, hogy legalább feleannyira jól fess a fotókon, mint ők? Van egy jó hírünk, amitől tuti, hogy abbahagyod az agyalást: lehet, sőt biztos, hogy ezek a csajok tényleg edzenek, és alapvetően figyelnek az étkezésükre, de holtbiztos, hogy nem annyira hibátlanok, mint ahogyan az az Instagramon tűnik!

Olvasd el ezt is!
Ezeket a hibákat újra és újra elkövetjük, pedig nem kellene

A 20 éves egészségblogger, Sara Puhto a posztjaival azt próbálja elérni, hogy a lányok rájöjjenek arra, egyáltalén nem minden igaz, amit látnak. Olyan fotókat mutat követőinek, amelyek hűen szemléltetik azt, hogy egy jól eltalált póz és beállítás bizony jó pár kiló pluszt vagy mínuszt jelentkez a képeken.

Hihetetlen, de a róla készült fotókat nézegetve sokszor alig lehet elhinni, hogy minden képen ugyanaz a csaj látható, annyira másként fest a teste.

Sarah testpozitív üzenete tényleg nagyon fontos a mai világban, amikor az Instagram, a Facebook és társaik csak úgy árasztják magukból a tökéletesebbnél tökéletesebb testeket.

Mi imádjuk Sarah képeit, és te is fogod!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Sara Puhto megmutatja, miért ne dőlj be az Instagramnak!