Esküvőjére 63 kilót fogyott egy menyasszony! Döbbenetes átalakulás

Izabella

Hatalmas lelkierő kellett ehhez.

Ahogy minden menyasszony, úgy a 24 éves Ashleigh Warren is tökéletesen szeretett volna kinézni az esküvőjén. 10 hónappal a nagy nap előtt 120 kilót nyomott, és úgy gondolta, itt az idő, hogy diétázni és edzeni kezdjen, hiszen jó lenne gyönyörű külsővel és egészségesen kezdeni a házaséletet.

Valószínűleg még ő maga sem tudta, mennyit fog majd fogyni élete legszebb napjára.

Ashley egy gyorsétteremben dolgozott az egyetem alatt, és bár szerelmét ott ismerte meg, ezért nagyon hálás a sorsnak, hogy ott vállalhatott munkát, de durva elhízásának is az étterem volt az oka. Minden nap ott evett, és a kilók nagyon gyorsan elkezdtek felcsúszni rá.

Szerelmét, Philt nem érdekelte, hány kiló Ashleigh, de a lányt elkezdte zavarni egy idő után a rajta lévő felesleg, főleg, mivel gyakran kimerült volt a súlya miatt, és akadályozta a mozgásban.

Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy életmódod váltson, amikor egy vidámparkban leszállították a hullámvasútról a súlya miatt.

Egészséges táplálkozással és heti 3-4 nap sportolással varázslatos eredményt ért el: 10 hónap alatt 63 kilót sikerült leadnia.

Olvasd el ezt is!
Elképesztő sikertörténet: közösen fogytak 260 kilót, majd összeházasodott ez a pár

Több ruhamérettel kisebb lett, és fantasztikusan érzi magát a bőrében.

Esküvőjük napján olyan gyönyörű volt, hogy ragyogott. Nézd, milyen fantasztikusan nézett ki! Azóta is tartja a súlyát, és megfogadta, továbbra is egészséges életmódot fog élni.

Te is szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegtől? Íme, néhány tuti tipp!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 hiperegyszerű alaptipp, amitől sokkal, de sokkal könnyebben megy a fogyás