Elképesztő sikertörténet: közösen fogytak 260 kilót, majd összeházasodott ez a pár

Izabella

Egymást inspirálva kerültek csúcsformába.

Imádjuk az olyan szerelmi történeteket, amelyek szereplőiről egyértelmű, hogy egymásnak lettek teremtve. Egy fiatal pár mindkét tagja egészen nagy súlyfelesleggel küzdött, de elhatározták, kiszabadulnak a zsírbörtönből, bár ekkor még nem is ismerték egymást.

Egy edzőteremben ismerkedtek meg. Mivel helyesnek találták egymást, beszélgetni kezdtek kondizás közben. Szerintük szerelem volt első látásra.

Ronnie Bower és Andrea Masella már annyira túlsúlyosak voltak, amikor edzeni kezdtek, hogy az orvosok azt mondták Ronnie-nak, az egészsége nagyon durván veszélyben van. Csaknem 300 kilót nyomott! Képes volt egyszerre 10 dupla sajtburgert vagy 2 óriás pizzát benyomni, alkoholfüggő volt, és állandóan gyógyszerekkel nyugtatta magát.

Elhatározta, hogy a 30. szülinapjáig 200 kilót fogy. Majdnem ennyit sikerült is, mostanra 117 kilót nyom, de csupa izom.

Nem biztos, hogy Andrea Masella segítsége nélkül ez ment volna. Kövéren ismerkedtek meg, és együtt vágtak bele az igazi életmódváltásba. Ő 113 kilóról 58 kilósra fogyott. Szintén étkezési zavarai voltak, depresszióját evésbe fojtotta, mint Ronnie.

Randizni kezdtek, és hamarosan tudták, egymásnak vannak teremtve. A közös edzésekből közös élet lett: most házasodnak össze, boldogabbak, mint valaha, és tudják, ez egymás nélkül nehéz lett volna.

Filmbe illően mesés történet, gratulálunk nekik!