Fogadjunk, hogy nem találod ki, hány éves ez a pasi! A titka egyszerűbb, mint hinnéd!

Instagram
Noémi

Mi dobtunk egy hátast, és te is fogsz!

Nemrég szinte sokkolta az internet népét annak a tajvani lánynak a képe, aki, bár még csak iskolásnak tűnik, valójában azonban 42 éves. Most pedig mutatunk egy pasit, aki szintén elképesztő genetikai állománnyal büszkélkedhet.

Olvasd el ezt is!
Te elhiszed, hogy ezen a fotón egy 63 éves nő és két lánya látható? Pedig így van – ezektől a képektől tuti, hogy eláll a lélegzeted!

A szingapúri Chuando Tan úgy néz ki, mint egy kigyúrt, szexi huszonéves pasi, pedig valójában már 50 éves is elmúlt! A modellből lett fotós az utóbbi időben több százezres rajongótáborra tett szert az Instagramon, ez pedig nem is csoda: elképesztő képeket posztol magáról nap, mint nap. A teste szuperizmos, a hasa kockás, az arcán egy miniatűr ránc sincs...

És hogy mi a titka? A szuper gentika mellett Chuando sokat edz, szinte mindig csípős csirkét eszik, és sosem fürdik kora reggel vagy késő este...

Jól hangzik, de valljuk be, ez édeskevés ahhoz, hogy valaki így nézzen ki. A fotós mindenesetre szereti sokkolni az embereket a korával, és még inkább rájátszik arra, hogy fiatalnak néz ki: olyan ruhákat hord, mint a huszonévesek.

Azért kíváncsiak lennénk, hogyan néz majd ki 20 év múlva... Most mindenesetre csúcsformában van!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
A szingapúri Chuando Tan 25-nek néz ki, pedig elmúlt 50