Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ezt imádni fogod! Beyoncé stylistja tervezi az IKEA új kollekcióját

Twitter
Kerekes Vivien

Már el is mesélte, milyen szuper holmikra készülhetünk!

Olvasd el ezt is!
5 apró trükk a stylistoktól, amit minden nőnek el kellene sajátítania

Talán Bea Åkerlund neve elsőre nem mond sokat, de valójában már nagyon sokszor találkozhattál fotókon a munkájával. A svéd stylist ugyanis olyan hatalmas világsztárokat öltöztetett fel az elmúlt években, mint Lady Gaga, Rihanna és az újdonsült háromgyerekes anyuka, Beyoncé. A következő projektje pedig számodra is elérhetővé válik, Bea ugyanis az IKEA egyik legújabb kollekcióját tervezi!

Ez egy kollekció az embereknek: egy Bea–IKEA-keverék. Azt szerettem volna, hogy szórakoztató legyen, az emberek azonosulni tudjanak vele, és mindenkinek elérhető legyen

- mesélte egy interjúban a stylist.

A kollekció az OMEDELBAR nevet kapja, és rengeteg szuper dolgot tartalmaz majd! Találhatsz benne többek között piros ajakra formázott párnát és B-formájú lámpákat is, így biztos, hogy nem lesz túlságosan hétköznapi. A tervező célja az volt, hogy az emberek egy kicsit kilépjenek a komfortzónájukból, és olyan tárgyakat is megvásároljanak, amelyek első ránézésre talán feltűnőbbek, mint a hétköznapi holmijaik.

Olvasd el ezt is!
20 stílusos, bohém otthon

Az új darabokra sajnos még várnod kell, mert azok előreláthatólag 2018-ban kerülnek a boltokba. De ha addig is feldobnád a lakást egy-két lakberendezési tippel, ezeket próbáld ki!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
11 imádnivaló lakberendezési tipp
A kereséshez kezdj el gépelni!