Nádai Anikó a szülése után is szupercsinos: erre esküszik a műsorvezető!

RTL Klub
Menyes Barbi

Anikó mögött mozgalmas időszak áll, mostanra azonban úgy fest, helyreállt nála a világ rendje. Hamarosan önálló talk show-ban láthatjuk, emellett kisgyermekes anyukaként egyedül is helyt kell állnia. Vajon ennyi minden mellett hogyan lehet ilyen szuperformában Nádai Anikó? Az RTL Gold műsorvezetője erről mesél a Joy.hu sorozatában.

Olvasd el ezt is!
Rubint Réka is bűnbe esik néha: nekünk elárulta, mikor csábul el!

Nagyon fontos, hogyan indul a nap – mi az az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a kisfiam, Patrik kelt fel, úgyhogy alapvetően mosollyal ébredek. Ami nagyon fontos, az az, hogy minden reggel eszem valamilyen gyümölcsöt! Utána gyors zuhany, és ha Patrikkal tudom tölteni a napot, akkor jó időben a kertben vagyunk és játszunk. Ha munkába indulok, akkor pedig autóba pattanok és irány az Anikó #show stúdiója.

Mi a legnagyobb kajabűnöd?

Imádok enni! Az lehet bűn?

forrás: RTL Klub

Feszes popsi: te mire esküszöl?

Patrik után szaladgálok! Nagyon eleven kisgyerek és nagyon érdeklődő. Ezért például a kertben imád tenni-venni, valamelyik nap együtt nyírtunk füvet. Ő a kis játékával, én a rendes géppel. A végére mindketten annyira elfáradtunk, hogy a fűben pihegtünk.

Melyik testrészedet szereted legjobban?

Hm… Hogy őszinte legyek, nem tudok ilyet kiemelni. Tudom, hogy sokan nagyon vékonynak tartanak, de őszintén mondom, hogy rendesen eszem. A lovaglás pedig kiteszi a hetem nagy részét. Imádok mozogni és a szabadban lenni!

Mindig vannak mélypontok: te mivel motiválod magad?

Ilyenkor nekem nagy támasz a család és a barátok. És bár nagyon érzelgősen fog hangzani, de amikor bal lábbal kelek és a kisfiam rám néz és annyit mond hogy "anya szeretlek", akkor van bármi gondom? Mert szerintem nincs!