Tényleg van ilyen?! Zsírdiétával hozza magát formába az esküvőjére Hódi Pamela - de nem ártalmas ez a módszer?

Instagram/hodipamelaofficial
Noémi

Berki Krisztián kedvese a fogyás egy meglepő módját választotta.

Olvasd el ezt is!
Ezt a 7 szokást kellett bevezetnem, hogy végre-valahára lefogyjak – a 6. különösen meglepő lehet

Hódi Pameláról csak úgy olvadnak lefelé a kilók: a csinos anyuka nemcsak a bikiniszezonra készül, hanem a nyári esküvőjén is csúcsformában szeretne lenni. A jelek szerint ez sikerül is neki, Pamela ugyanis – egy meglepő módszernek köszönhetően – már jópár kilótól megszabadult.

Olvasd el ezt is!
Ez ám a csúcsforma! Hódi Pamela előtte-utána fotón mutatta meg bikinialakját

"Naponta 16 órán keresztül nem szabad enni, de szerencsére ebben az alvás is benne van. Délelőtt nem eszem, csak azután iszom egy tejeskávét, hogy Natit elvittem az oviba. Délben eszem először, majd utána jól megvacsorázom. Minél zsírosabb ételeket kell enni, a szénhidrátot és a cukrot messzire el kell kerülni. Sok diétát kipróbáltam már, de eddig ez a leghatásosabb, és csalónapra se vágyik az ember."

- mesélte nemrég Pamela a Blikknek.

Pamela azért nem éhezik: menüjében minél zsírosabb ételek szerepelnek, például bacon, kacsacomb, pörkölt és kolbász, de tojást is ehet. A módszer nála eddig sikeres: 67 kilóról 63-ra fogyott, a célja pedig a 60 kilós álomsúly.

"A lényeg, hogy megemeljük a zsírbevitelt, viszont a szénhidrátot kerüljük. Ha megkérdezik, hogy tudatosan vásárolok-e, nevetve rábólintok, hiszen azt az élelmiszert veszem meg, amelyben a legtöbb a zsír."

- tette hozzá Pamela.
Olvasd el ezt is!
"Mindenmentes" élet: divat vagy tényleg komolyan kell venni? Itt a válasz!

A lap azonban megkérdezett egy dietetikust is a módszerről, aki elmondta, cseppet sem veszélytelen módszer a zsírdiéta.

"A zsírdiéta egy divatdiéta, és biztos vagyok benne, hogy nem dietetikus találta ki. Egy teljesen egészséges embernek a ketogén diéta nagyon veszélyes, mert a szénhidráthiány miatt az agynak nem megfelelő az energiaellátása (napi minimum 120 gramm szénhidrátot igényel az agy normál működése), és így megborul az egész szervezetünk működése. Szerencsére az ismert emberek és sportolók nem számolnak a járulékos szénhidrátbevitellel, ám a magas fehérje- és zsírtartalmú ételek fogyasztása vesekárosodást okozhat, sőt, hosszabb távon szív- és érrendszeri megbetegedésekhez vezethet."

-