Sport helyett csoki, mégis alig hízott a várandós Horváth Éva - nekünk elárulta, hogyan csinálja!

Facebook/Horváth Éva Official
Menyes Barbi

Horváth Éva számára mindig különösen fontos volt a mozgás és az egészséges étkezés – de vajon hogy alakult ez nála a babavárás alatt? Erről faggattuk a csinos kismamát.

A magyar műsorvezető évek óta rendszeresen fut, emellett nagyon megválogatja, mit eszik – ez főképp a laktóz és gluténérzékenysége miatt van. A terhesség azonban sokat alakított Éva életvitelén.

"Próbálnék figyelni az étkezésemre, de a kisbabám valamiért nagyon kedveli a cukrot, a szénhidrátokat, amiket én az elmúlt években az ételallergiám miatt egyáltalán nem ettem. Most azonban sajnos sok csokit, szénhidrátot fogyasztok, viszont a tüneteim nem erősödtek fel. A szülés után ez valószínűleg nem így lesz, így ha megérkezik a kisbabám, biztos, hogy vissza fogok térni a korábbi étkezésemhez.”

-
Olvasd el ezt is!
Ő bevállalja! Meglepően őszinte vallomás Horváth Éva várandósságáról!

Éva tavaszra várja az első gyermekét, és csokievés ide vagy oda, eddig alig 10 kilót hízott.

"Szerencsére nem híztam sokat, azt pedig nem tervezem, hogy a szülés után őrült diétába kezdjek. Legalább egy éves koráig szoptatni szeretném a picit, később pedig őt is az egészséges étkezésre szeretném nevelni, még akkor is, ha most jut neki szénhidrát bőven."

-

A műsorvezető a terhessége előtt rengeteget futott, jógázott, amióta azonban állapotos, az edzést szándékosan hanyagolja.

Olvasd el ezt is!
Miért titkolta a várandósságát Horváth Éva?

„Bevallom, a futás már hiányzik: ha megszületik a pici, szeretnék majd vele futni járni, babakocsival. Most nem sportolok, mert már olyan nagy a hasam, hogy lehajolni is kihívás, ami viszont érdekes, az az, hogy a terhességem alatt valahogy nem volt kedvem a sporthoz. Talán azért, mert én állandóan edzettem, de most egyszerűen nem kívánja a testem. Mindent úgy csinálok, ahogy érzem, és szerintem ez most így van jól. Kismamajógára és hangtálterápiás órákra eljárok, illetve a kismamamasszázst is beiktattam az életembe – ez az időszak számomra most erről szól!”

-