Ételek, amik tutira felpörgetnek a hálószobában!

Menyes Barbi

Ha hiszed, ha nem, az ételek nem csak a súlyodat befolyásolják, de komoly hatással vannak a lelkiállapotodra, sőt, a szexuális életedre is. Ha kicsit fel akarod dobni az együttléteket, a következő finomságokat részesítsd előnyben a pároddal!

Olvasd el ezt is!
Kiderült: a nők ekkor vágynak a legjobban a szexre (amikor a férfiak pont nem)

Tiltólistán az alkohol, a koffein és a kávé

Bár az alkohol köztudottan ellazít, nem pont ezt kellene segítségül hívni összebújás előtt, ugyanis a személyiséged is megváltozik tőle. A kávéval az a baj, hogy dehidratált leszel tőle, ezáltal ingerlékenyebbé, idegesebbé válsz, ami megint csak nem szerencsés szex előtt. Dohányozni pedig nem csak azért nem érdemes az együttlét előtt, mert a partnert esetleg zavarhatja a szájszag, hanem mert ettől lassul a véráramlás a testben, így a nemi szervek felé is lassabban áramlik a vér.

Étcsoki

Az édesszájúak örülhetnek, a fekete csoki fogyasztása ugyanis kifejezetten javasolt szeretkezés előtt. Az étcsoki ugyanis a dohányzással ellentétben felgyorsítja a véráramlást, ellazít, felszabadítja a boldogsághormonokat, ezáltal sokkal élvezetesebb lehet az összebújás.

Virágpor

Lehet, hgy furcsán hangzik, de a virágpor is remek ajzószer, ráadásul manapság igazi szuperélelmiszernek számít. A virágpor nemcsak a méregtelenítésben játszik fontos szerepet, de növeli a szexuális aktivitást és fokozza az energiaszintet is.

Olvasd el ezt is!
Akkor most a „detox” szitokszó?

Osztriga

Ennek az ínyencségnek köztudott a libidónövelő hatása, nem véletlenül: az osztriga sok cinket tartalmaz, ami a férfiak és a nők számára is nagyon fontos. Számos tanulmány szerint a cinkhiány felelős a férfiaknál a merevedési zavarokért, a nőknél pedig a hüvelyszárazságért - erre pedig kiváló gyógyír az osztriga.

Görögdinnye

Hihetetlen, de állítólag a görögdinnyne úgy hat a férfiakra, mint a kis, kék tabletta. A benne található vitaminok és ásványi anyagok hatására az izmok ellazulnak, csökken a stressz - így nem árt, ha lefekvés előtt a pasidat dinnyesalátával kínálod!

Olvasd el ezt is!
Ezt készítsd, ha nincs kedved főzni 2. rész – fetás görögdinnye saláta jalapenoval és avokádóval

Gyömbér

Amellett, hogy a gyömbér nagyszerű a hányinger ellen, remek keringésjavító, és fokozza a nemi vágyat is. Téli estéken készíts gyömbérteát a párodnak - hidd el, megéri!

Olvasd el ezt is!
Teák, amiket jó lenne gyakran innod, és amiket nem

Chilipaprika

Ez aztán felfűti a testet, ahogy kell: gyorsítja az anyagcserét, fokozza a vérkeringést, és felszabadítja a boldogsághormonokat. Ha étcsokival kombinálod, a hatás biztosan nem marad el!

Füge

Amellett, hogy állítólag fokozza a termékenységet, a fügét szintén a magas cinktartalma miatt érdemes fogyasztani összebújás előtt: pozitívan hat a férfi nemi szervek működésére, és emeli a spermaszámot is.

Olvasd el ezt is!
5 idegesítő dolog, amivel mindenki megküzd egy friss kapcsolatban