Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 otthoni szokás, amit neked is ki kellene próbálnod

Europress
Joy.hu

Ha szeretnéd jobban érezni magad az otthonodban minden egyes nap, akkor vesd be ezeket a trükköket!

1.) Takarítási ütemterv

Hidd el: ha leírod, hogy melyik időpontban, milyen házimunkát szeretnél elvégezni a héten, akkor könnyebben veszed majd rá magad az egészre! Egy idő után pedig ragaszkodni fogsz a kis táblázatodban foglaltakhoz!

EBBEN A GYÖNYÖRŰ LAKÁSBAN ÉL CARAMEL ÉS BÁJOS CSALÁDJA!

2.) Mindig menj időben aludni!

És lehetőleg mindig ugyanakkor! Persze vannak kivételes alkalmak (pl. ha buliba, színházba vagy hivatalos) de azt biztosan te is tudod, hogy a megfelelő mennyiségű alvásra szüksége van a szervezetednek - az egészséged érdekében! Ráadásul ha beáll ez az esti rutin, akkor könnyebben fogsz álomba merülni, kiphentebben ébredsz majd reggelente és nem kell folyton azzal küzdened napközben, hogy nyitva tartsd a szemeidet!

3.) Legyen egy relax-sarkod a lakásban, ahol mindig jól érzed magad és lazíthatsz egy fárasztó nap után!

Nem csak a munkára, a pihenésre is kell időt találnod minden egyes napon! Ezért hozz létre egy ilyen kis "szentélyt", ahová visszavonulhatsz a nap végén olvasgatni, filmet nézni vagy akár meginni egy pohár bort.

PANELLAKÁS LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK – MERT ÍGY IS KINÉZHET BELÜLRŐL EGY PANELLAKÁS!

A 7 LEGGYAKORIBB LAKBERENDEZÉSI HIBA – ÍGY KERÜLD EL ŐKET

Olvasd el ezt is!
9 meglepő titok a sztárok ingatlanügynökétől

4.) A "Tedd meg most!" attitűd

Ez a tanács igazából az élet minden területére érvényes. Ne halogasd a feladataidat, csináld meg őket azonnal! Még akkor is, ha többségük a "nemszeretem" kategóriába tartozik. Jobb lesz így a lelkednek, hiszen nem fog nyomasztani a sok teendő napról napra, és nem lesz bűntudatod a halogatásuk miatt.

5.) Minden este rendrakás

Nem kerül sok idődbe, mégis jobban fogod érezni magad, és jobban fog kinézni a lakás is. Mennyivel jobb egy tiszta, rendezett környezetben pihenni, igaz? Másnap is meg fogod köszönni magadnak!

Te melyik trükköt alkalmazod mindennap?

EZ EGY CSODA! 98 NM-ES FIATALOS, MODERN ÉS EGYBEN ROMANTIKUS LAKÁS A NYUGATINÁL

A kereséshez kezdj el gépelni!