Egy pulcsi, ami kizárja a külső zajokat?

Birta Brigi

Igen jól olvastad: a legújabb fejlesztésű pulcsi olyannyira segíti a koncentrációt, hogy kizárja a zavaró hangokat, és a kapucniját úgy alakították ki, hogy a fülhallgató is passzoljon alá kényelmesen!

Olvasd el ezt is!
Videó: Kiss Virág fitneszversenyző megmutatja, mi a tökéletes póz titka!

A darab az adidas Athletics kollekció darabja, a Z.N.E Hoodie, ami az utolsó pillanatokban segít a sportolók koncentrációjában a versenyek előtt. Kizár minden zajt, minimálisra csökkenti a zavaró vizuális hatásokat és maximális kényelmet biztosít. Világszerte hódít ezt a pulcsi, de Magyarországon több olimpiai érmes sportoló is a Z.N.E. Hoodie-ban készül a következő megmérettetésekre! Olimpiai érmes vívóink: Szász Emese, Szilágyi Áron, Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András, valamint Somfai Péter, illetve olimpiai futamgyőztes vitorlázónk, Érdi Mária is. De az olimpiai aranyérmes kajak négyes is megkapta a kollekciót: Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Csipes Tamara és Fazekas-Zur Krisztina. Külföldön pedig már ezt hordja többek között Gareth Bale, Tori Bowie, James Harden és Ana Ivanovic.

Olvasd el ezt is!
Így lesznek hosszú életűek az edzős ruháid

De hogyan működik a koncentrációra fejlesztett hoodie? A termék dupla rétegű, amely elősegíti a külső zajok kizárását, melegen tartja az atlétákat és elősegíti a koncentrációt. Ráadásul egy rejtett zipzár is bekerült a pulóverbe, amelybe elrejtheted az értékeidet! Neked bejön a cucc?