Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A lakberendezési hiba, amit a divatmániás csajok sokszor elkövetnek

Joy.hu

A magazinok lapjaira kívánkozik minden egyes szetted, az otthonod stílusát mégsem tudod kialakítani? Segítünk! Szakértőnk most elárulja a legjobb lakberendezési titkait!

Jeremiah Brent lakberendező-enteriőrtervező szerint bizony hiába imádja valaki a divatot és hiába rak össze jó érzékkel minden outfitet, az még nem jelenti azt, hogy a lakása design-ját is ugyanígy meg tudja tervezni. A pasi egyébként a világhírű amerikai celebstylist, Rachel Zoe asszisztense volt mielőtt a home design felé vette az irányt, szóval tudja, hogy mit beszél, az biztos!

És hogy mi a leggyakoribb hiba, amit még a divatimádó csajok is elkövetnek az otthonuk dekorálása, berendezése közben? Nos Jeremiah szerint a következő: ahogy a ruhatárunk esetén, úgy a lakásunknál is érdemes olyan alapdarabokba beruházni, amik jó minőségűek, és nem csak a pillanatnyi trendet tükrözik. Nem gond, ha drágábbak, hiszen megtérül az áruk, ugyanis egész biztosan sokáig kiszolgálnak majd minket! Ilyen pl. egy szép kanapé, egy masszív és jó anyagokból készült ágy, vagy egy mutatós, de ugyanakkor funkcionálisan is megfelelő konyhabútor.

És mi az, amire még érdemes odafigyelni? A divatos csajok hiába viselnek sokszor egy-egy meghökkentőbb, merészebb darabot, de az otthonukban ugyanezt a kockázatot már nem merik vállalni. Legyél nyugodtan bevállalósabb a home kiegészítők terén is, hiszen ha jó stílusérzékkel áldott meg az ég, akkor nem foghatsz nagyon mellé! Invesztálj időtálló, ugyanakkor látványos darabokba, és a mennyiség helyett a minőség legyen a jelszavad!

Olvasd el ezt is!
13 dolog, ami minden stílusos lány otthonában van

Te szeretsz a lakberendezéssel foglalkozni, vagy inkább az öltözködés a szenvedélyed?

A kereséshez kezdj el gépelni!