Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ezek a lányok luxuslakot varázsoltak a koliszobából

Kata

Nézd meg a végeredményt, elképesztő!

A Twitteren vált nagyon népszerűvé Lindy Goodson előtte-utána képe arról, hogyan alakította át Abby Bozemannel közös koleszszobáját. A lányok elképesztő munkát végeztek, így nem véletlen, hogy mindenki csodájára jár művüknek.

forrás: Twitter

Abby és Lindy egyébként azt mondja, hogy a Mississippi Egyetem kollégiumában rengeteg hasonlóan feltuningolt szoba található, így amit létrehoztak, nem hatalmas különlegesség, viszont ezt kapta fel a közösségi média. Elsőre tényleg úgy néz ki a lányok kis lakja, mintha egy luxusszálloda egy szobájában járnánk, és rengeteg munkájuk is van benne. Mielőtt az egyetemre érkeztek volna tavaly ősszel, már felvették egymással a kapcsolatot Facebookon, hogy elkezdhessék tervezgetni a szobát, amit iskolakezdéskor hamar ki is tudtak alakítani.

Elárulták, hogy egyáltalán nem költöttek sokat a szobára, a legtöbb dolgot leárazásokon vették és nagy áruházakban, vagy otthonról hozták. És nem kevés olyan elem van a lakosztályban, amit maguk újítottak fel, vagy alakítottak át teljesen. A végeredmény pedig egyértelműen magáért beszél, lehet róluk példát venni, hiszen ebben a szobában sokkal könnyebb ellazulni egy-egy hosszú nap után, mint egy romos, rendetlen változatban.

Mit szólsz a lányok kreativitásához?

A kereséshez kezdj el gépelni!