Miért fontos a méregtelenítés és hogyan lehet élvezetes?

Europress
Birta Brigi

Igenis lehet kellemes egy méregtelenítő kúra! Megmutatjuk, hogyan.

Ha lemaradtál a legutóbbi TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legjobb témákat:

Élvezetes méregtelenítés

A fogyáshoz vezető út elengedhetetlen alapköve a szervezet méregtelenítése, de a különböző betegségek gyógyulási folyamatában is fontos szerepet kap. A méregtelenítésnek számtalan formája van. Mi megmutatjuk a kellemes változatokat.


Reform főzelék

A lencsét sokan nem nyáron fogyasztják, nálunk inkább, téli, mint nyári étel. Pedig van alternatívája az itthon megszokott, nehéz, füstölt húsokkal feldúsított lencsefőzeléknek. Más fűszerek, más elkészítési mód, és máris könnyű, nyáron is jól emészthető főzelék születik. Megmutatjuk hogyan és miből!


Pihentető egészség

Egy nyaralás alakalmával érdemes körülnézni a szálláshelyek között. Manapság teljesen mások az elvárásaink egy szálláshellyel kapcsolatban, mint 10-15 évvel ez előtt. Sorba vesszük a mai nyaraló igényeit.


Ha lélek beteg, akkor a test is!

Lelkünk egészsége sok szempontból fontosabb, mint a testünk egészsége, hiszen régi megállapítás, de igaz, ha a lélek egészséges, akkor egészséges a test is. A pszichoszomatikus betegségek óriás skálája ismert ma már. Figyeljünk a lelkünkre és testünk meghálálja. Csak pozitívan! Elmondjuk, melyek azok a lelkiállapotok, amelyek a fizikai egészségünkre is kihatnak.


A nap öregít, de van megoldás!

Unásig hallottuk már, hogy a napozás nem tesz jót a bőrünknek….De nem feledkezhetünk meg arról, hogy szükségünk van a napsütésre, más, elengedhetetlen élettani szempontok miatt. Ezért érdemes azon elgondolkodni, hogy van e, arra mód, hogy a végig napozott nyár után mivel és hogyan tudjuk a bőrünket regenerálni. Erre keresett megoldást Gregor Bernadett, mi pedig elkísértük.


Cseke Katinka életmódot váltott!

Cseke Katinka sokat küzd az olykor-olykor felszalad kilókkal. Nehezen találta meg a megfelelő mozgásformát, ami hatásos és élvezetes is. Katinka receptje: végy egy jó edzőt, aki nem csak a mozgásodat, hanem az életmódodat is górcső alá veszi, persze az sem mindegy, hogy mennyire szórakoztató a mindennapos mozgás. Capoeira és az Aerobik furcsa, de hatékony elegye, amit Katinka választott.


Depresszió – Kedélyjavító gyógyszerek hatásai

A depresszió sajnos mára már az általános betegségeinkhez tartozik. Sokan szenvednek benne, és a leggyakrabb gyógymódja a gyógyszerek, antidepresszánsok szedése. Az antidepresszánsok, hatásai között szerepelnek a hízás, a motiváció csökkenése. Azonban van egy mérhetetlenül egyszerű módja annak, hogy a depresszióból kikerüljünk. Elmondjuk mi az.


Mit tudhat egy kanapé? Okos az ágy?

A berendezési tárgyainktól nem várunk el eredeti funkcióikon túl mást. Vagy mégis? Sok mindent, és igen manapság egyre nagyobb az igény az „okos” technikai eszközökre, berendezésekre. Így a kanapék, egyéb berendezési tárgyaink, még ágyunk is okosodott! Edina megnézte hogyan.