Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Így fesztiváloznak a hazai hírességek

Léderer Fruzsina

A Sziget rengeteg magyar sztárt vonzott idén is.

Még a friss szülők, Istenes Bence és Csobot Adél is ellátogattak a nyár legnagyobb fesztiváljára, a Szigetre, ahogy sok más hazai sztár is. Természetesen mindenki felvette legmenőbb fesztiválszettjét, és úgy indult neki az éjszakának.

Zimány Linda

Igazi hollywoodi sztárként pózol a fesztivál VIP részlegében Zimány Linda, aki nem csak überdögös rocker csajnak öltözött, de még különleges hajfonatokkal is feldobta a szettjét, amit kifejezetten a Sziget miatt csináltatott.

Tóth Gabi

Az énekesnő szerelmével, Trap kapitánnyal ment bulizni. A pár nagyon cuki képeket posztolt a fesztiválról, ahol két koncert között nem maradt el a romantikázás sem.

Fluor Tomi és Ada

A Wellhello rappere, Fluor és a csinos műsorvezető Ada együtt jelentkeztek be a Szigetről. Mögöttük óriási tömeg látható, de őket ez láthatóan egy kicsit sem zavarja, és élvezik a bulit.

Nádai Anikó és Horváth Gréta

Az RTL Klub két gyönyörű sztárja közösen látogatott el a Szigetre, mindketten szuper fesztiválszerkóban. A fiatal anyukák a Halott Pénz koncertre várva csekkoltak be Instagramon.

Lola

A bájos énekesnő egyszerre két itallal a kezében ücsörgött a fesztiválon. De megtehette, hiszen épp a szülinapját ünnepelte a Szigeten.

Olvasd el ezt is!
Indulsz a Szigetre? Ezek a női neszesszer kötelező kellékei egy fesztiválon


Még hétfőn és kedden bepótolhatod, ha eddig nem mentél ki a Szigetre!

Előfizetés

A kereséshez kezdj el gépelni!