Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

10 holmi, amitől még ma szabadulj meg, ha nem akarsz kupiban élni!

K. V. / Éva magazin

Kinek kell a kupleráj? Ettől a sok hasztalan cucctól még ma megválunk! Punktum.

A magam részéről a „gyűjtögető életmódot” minden bizonnyal anyai nagyanyámtól tanultam el, akinél az egyik lakás átalakítás alkalmával több száz üres margarinos dobozt sikerült kikukáznunk. Állítása szerint azért tette el őket évek óta, mert még biztos jók lesznek valamire. Na igen, ez az a hatalmas kamu, amit minden alkalommal ismételgetünk magunknak, ha valamit épp lusták vagyunk kidobni.

Nos, én épp ezt a rosszul beidegződött viselkedést megelőzve, vagy legyőzve szoktam időről időre emlékeztetni magamat, hogy „épp itt az ideje a lim-lomok eltávolításának” a fiókok és szekrények mélyéről.

forrás: europress

Ha te is hasonló cipőben jársz, akkor a következő cuccoktól minél előbb igyekezz megszabadulni:

1. Megszámlálhatatlan mennyiségű műanyag szatyor és zacskó.

Nem, azokat sem tartjuk meg, amik szerintünk „olyan szépek”, mert egy idő után csak ezekből a szépekből is vagy 100 új darab terem hirtelen a szekrényben. Inkább vegyünk egy-két tényleg szép tartós, újrahasznosított anyagból készült szatyrot, és azokkal menjünk minden alkalommal vásárolni!

2. Régi magazinok

Sajnos meg kell válni a 10 évvel ezelőtti külföldi lakberendezési példányoktól is, amik pedig olyan drágák voltak annak idején! Ha nincs szívünk kidobni, akkor adjuk oda egy könyvtárnak, esteleg szépségszalonnak, ahol szívesen forgatják az oda betérők!

3. Ajándékok, amik akkor sem tetszettek, amikor kaptuk őket

Kit akarunk átverni? Nagy valószínűséggel pár év távlatából már úgy sem kérdez rá az ajándékozó, hogy szeretjük-e a meglepetését. Mert szinte biztos, hogy már ő is elfelejtette, hogy valaha vett egy olyan valamit nekünk.

forrás: europress

AZ ÖSSZEÁLLÍTÁS FOLYTATÓDIK... KATTINTS IDE!

A kereséshez kezdj el gépelni!