Az edzés előtti szex javít a teljesítményen?

pixabay.com
Joy.hu

Ha komoly versenyre készülnek, a profi sportolók gyakran megtartóztatják magukat, hogy minden energiájukat a megmérettetésnek szenteljék.

De az olimpiára küldött óvszermennyiségből nem ez jön le (450.000 darab gumit küldenek az olimpiai faluba). De akkor most mi a helyzet az edzés előtti szexszel?

Egy új, amerikai kutatás pont ezt vizsgálta, 21 ember részvételével. A 11 sportoló férfi és 10 nő részvételével készült tanulmány során különböző gyakorlatokat kellett elvégezniük az alanyoknak -például sprinteltek, súlyzóval edzettek-, ráadásul azt is megkérdezték, hányszor szexeltek bármilyen formában a 3 hét során. Arra is választ kellett adniuk, hogyan hatott a teljesítményükre az összebújás.

A végeredmény annyira nem is lett meglepő: minden attól függ, hogyan állsz hozzá és hogyan jutsz a csúcsra. Azok a sportolók, akik szentül meg voltak győződve arról, hogy a szex jó hatással van a teljesítményükre, jobban is szerepeltek. 68 százalékkal nagyobb eséllyel hozták a legjobb formájukat a pályán.

Akin viszont úgy hitték, hogy az edzés előtti szex ront a teljesítményükön, tényleg kicsit gyengébben teljesítettek. Viszont nem minden együttlét egyforma. Az önkielégítés jobb hatással van a sportteljesítményedre, mint ha a pároddal gyűrnétek a lepedőt.

Olvasd el ezt is!
5 trükk, hogy az esküvő után még sokáig megmaradjon a tűz


Neked mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban?

Olvasd el ezt is!
Kis pénisz – nagy gond? Vagy inkább nagy élvezet?