Puffadva ébredtél? Ez a 3 reggeli segít!

Europress
Birta Brigi

Előfordulhat olykor, hogy már kora reggel arra ébredsz, hogy teljesen fel van puffadva a hasad. Ezt okozhatja az előző este elfogyasztott vacsora egyik összetevője, de az is, ha túl kevés vizet ittál. Bármi is legyen az, ez a három reggeli segít elűzni a problémát!

Olvasd el ezt is!
Ezért reggelizz zabkását, ha fogyni akarsz

Füstölt lazac tojással és spenóttal

Ha úgy érzed, hogy a vízhiány miatt vagy felpuffadva, akkor olyan reggelit válassz, aminek alacsony a szénhidrát tartalma, mert az még jobban visszatartaná a folyadékot. Egyél egy kis spenótot, ami feltölt ásványi anyagokkal, és tartalmaz egy kevés rostot, a lazac és tojás fehérjetartalma miatt pedig sokáig jóllakottnak érzed magad.

forrás: Europress
Olvasd el ezt is!
5 szuperokos tipp, hogy végre rávedd magad a reggeli sportra

Zöld smoothie

Kétségtelenül ez a legjobb reggeli puffadás-elűző. Hidratál, beindítja az emésztést, azonnal leviszi a pocidat. Tegyél bele citromot, zöld almát, gyömbért, és néhány zöldet: kelbimbó, zeller, spenót, petrezselyem. Ha egy kis jéggel felturbózod, még gyorsabban eléred a kívánt hatást!

forrás: Europress

Zabkása magvakkal és bogyós gyümölcsökkel

Ha előző nap valami nehezet ettél, egy könnyű zabkása azonnali segítségedre lehet. Mivel magas a rosttartalma, az emésztés azonnal beindul tőle, és kitisztítja a beleidet. Magvakkal és gyümölcsökkel plusz rostot, fehérjét és antioxidánsokat adsz hozz

forrás: Europress
Olvasd el ezt is!
3 változtatás a reggelidben, és elkezdesz fogyni