A nap cikke

Vicces képregény arról, hogy mi a különbség az irodai és a home office munka között – Te magadra ismersz?

Tuti, meg fogod érteni mindkét álláspontot.

Még több olvasnivaló

Karcsú derék idén nyárra? A kulcs a szénhidrát, méghozzá este – el is áruljuk, miért!

Egy háziállat néha többet segít, mint egy terapeuta – el is mondjuk, miért!

Olvadozunk! Adam Levine egy nagyon cuki fotón mutatta meg, milyen nagy már a felesége pocakja

Vicces képregény arról, hogy mi a különbség az irodai és a home office munka között – Te magadra ismersz?

Blake Lively kislánya már most divatguru: simán beszól anyukájának, ha nem tetszik a szettje

El sem hiszed, ki lehet az az előadó, aki újra feldolgozza az új Oroszlánkirály filmdalait

Szerelem a láthatáron: a Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale összejött sorozatbeli kollégájával

7 vicces képregény, amivel biztosan azonosulni fogsz, ha van legalább egy expasid

Napi horoszkóp július 17.: az Oroszlánok önzetlen barátra, a Nyilasok életük párjára találnak

Napi horoszkóp július 17.: az Oroszlánok önzetlen barátra, a Nyilasok életük párjára találnak
Reni Reni
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
A hét utolsó napján is fontos üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Napi horoszkóp július 17.

KOS (március 21-április 20)

Olyan dologgal kell ma megküzdened, amelyre egyáltalán nem számítottál. Mivel felkészületlenül ért, így hirtelen nem is tudod, hogyan kellene reagálnod. Szedd össze minden gondolatod, állj a sarkadra és talpraesetten oldd meg a feladatot. Meglátod, sikerülni fog és utólag visszatekintve nem is volt olyan borzasztó, mint amilyennek elsőre tűnt. A nap második felét pihenésre használd, mert hétfőtől ismét topon kell lenned.

BIKA (április 21-május 21)

Nem nagyon tudod, mi és miért történik az életed jelenlegi szakaszában, ezt próbálod folyamatosan fejtegetni. Épp ez a filozofálás akadályoz meg abban, hogy tovább lépj bizonyos szituációkból, kihagyva ezzel a nagy lehetőségeket, amik szembe jönnek és a kihagyhatatlan kategóriából valók. Sok időd nincs már arra, hogy az élet nagy dolgain, illetve az esetleges hibás döntéseken mélázgass, be kell látnod, hogy ha nem tanulsz meg gyorsabban túllépni helyzeteken, nem fogod tudni a megfelelő tempóban, időben elérni a céljaid.


IKREK (május 22-június 21)

A hétvégén megismerkedtél valakivel, akiről már első pillanatban is tudtad, hogy több lehet közöttetek szimpla barátságnál. Igyekezz feltérképezni, ő hogyan viszonyul hozzád, mik a szándékai és hogy vajon lehet-e ebből hosszútávú kapcsolat. Próbálj uralkodni magadon, ne nyomulj ezres fordulatszámon, mert amennyiben az illető nem érez hasonlóképp, nagyot csalódhatsz és sokkal rosszabbá válhat minden, mint ahogy indult. Haladj lépésről lépésre, a fokozatosság elve szerint.

RÁK (június 22-július 22)

Túl régóta vívódsz egy szituációban, amelyben nem érzed jól magad és ez a közérzetedre is rányomja bélyegét. Bármenyire is próbálod titkolni, a környezeted ennek ellenére is látja rajtad. Amennyiben nem sikerül magadtól dönteni, keress egy bizalmas jó barátot, akivel meg tudod osztani a kételyeid és aki tud valamiféle, használható tanáccsal szolgálni. A végső döntés előtt még egyszer gondolj végig minden apró részletet, mert ennek hosszú távon hatása lesz rád és a közvetlen környezetedre is.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki mindig ott áll melletted, akivel minden gondod, bánatod és örömöd megoszthatod. Szerencsés embernek mondhatod magad, mert nem mindenkinek vannak ilyen személyek az életében. Igyekezz a határokon belül maradni és nem kihasználni az önzetlen segítségnyújtást. Az, hogy teljes mellszélességgel mögötted áll, még nem jelenti azt, hogy bizonyos helyzetekben vállalja helyetted a felelősséget is. Becsüld meg és vigyázz rá!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl görcsösen szeretnél valamit elérni, amire nagyon vágysz. Már-már nem is létezik más, mint ez az egyetlen dolog, egyszerűen nem vagy képes elvonatkoztatni tőle. Mindeközben észre sem veszed, hogy mi minden történik körülötted, pedig az Élet nem áll meg. Próbáld kicsit letenni ezt az ügyet, foglalkozz más dolgokkal, tereld el a gondolataid, hisz attól, mert két kézzel rángatod a zárt ajtót, még nem fog könnyebben kinyílni. Találd meg a zárba illő kulcsot és nyugodtan fordítsd el.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sok a negatív energia körülötted, melyet rendkívül nehezen tudsz már tolerálni. Nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben és ennek okáról csak most sikerült megvilágosodnod, az a környezet okozza, akivel jelenleg körbeveszed magad. Próbáld a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van! Ha nem sikerül, Te akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről a negatív energiákról! Zárd ki őket és a saját boldogságodra figyelj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van melletted valaki, aki szorult helyzetedben támogat, akinek semmi sem drága, ha rólad van szó. Legyél hálás az önzetlen segítségért, de igyekezz a saját lábadra állni és nem másokra szorulva élni. Sokkal nyugodtabb és felszabadultabb érzéssel fog eltölteni, ha van benned ennyi önállóság. Éldd úgy az életed, hogy ne neked legyenek támogatóid, inkább Te támogass másokat! Meglátod, teljesen más lesz az emberekről alkotott véleményed is!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között, kölcsönösen számíthattok egymásra. Tiszta szívből szereted és feltétel nélkül megbízhatsz benne, nincs közöttetek feszültség, vagy ha van is, nyugodtan meg tudjátok beszélni. Ő az, akivel egy egész életet le tudnál élni, hisz legjobb barátként, szülőként és szerető, gondoskodó szerelmedként elkísér a közös utatokon. Légy hálás a sorsnak, mert a neve nem más, mint a nagy Ő!


BAK (december 22-január 20)

Nagyon úgy fest a dolog, hogy ugyan közel vagy a célodhoz, meg kell még ugranod néhány akadályt ahhoz, hogy diadalittasan tudd át szakítani a célszalagot. Nem esel kétségbe, ha váratlan helyzet adódik, korábbi tapasztalataidból kiindulva ugyanis fel vagy készülve minden lehetséges történésre, amely szituációkban profi módon, talpraesetten tudsz reagálni. Büszke lehetsz magadra, mert úgy mentél végig a tájfutó versenyen, hogy nem szorultál semmifajta segítségre, így tehát édesebb lesz a siker is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár szeretsz a középpontban lenni és a gyeplőt a kezedbe fogni, ezúttal jobban teszed, ha átadod a staféta botot valakinek, akiben megbízol, mert most eljött a szabadság ideje! Hagyj minden, munkával kapcsolatos dolgot odabenn és add át magad a pihenésnek! Töltődj fel azokkal a szabadidős tevékenységekkel, melyek közelállnak hozzád! Ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyeket máskor nem biztos, hogy megengednél magadnak. Egyszer élsz, most próbálj ki extrém dolgokat!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan gondokkal küzdesz, amelyeket bámennyire is szeretnél, nem biztos, hogy egyedül meg fogsz tudni oldani. Oszd meg valakivel a gondjaid, kérj tanácsot, hogyan lehetne a lehető legfájadalommentesebben pontot tenni a dolog végére, mert így elvész számodra az Élet napos oldala. Próbáld nem másokon kitölteni az aktuális gondból adódó hangulatod, ha szükséges vonulj kicsit vissza a világtól, amíg el nem oszlanak a viharfelhők! Ne aggódj, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége lesz!

Napi horoszkóp február 17.: az Oroszlánok számára új kapcsolat van a láthatáron, a Szüzek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat

Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a mai horoszkópodat is!

Itt az ideje, hogy te készítsd el magadnak a zabtejet!

Sokan vannak, akik valamilyen ételintolerancia miatt fogyasztanak gabona- vagy egyéb magtejeket az állati eredetűek helyett. Sokan pedig azért, mert rendkívül finomak, és emellett persze egészségesek is. Egy baj van csak velük, hogy meglehetősen drágák. De tudtad, hogy ezeket simán előállíthatod akár otthon is, fillérekből?

Egy háziállat néha többet segít, mint egy terapeuta – el is mondjuk, miért!

Az állatok olyan jó hatással vannak a lelkedre, hogy szavakba önteni is nehéz!

7 vicces képregény, amivel biztosan azonosulni fogsz, ha van legalább egy expasid

Ezekkel az illusztrációkkal biztosan te is azonosulni fogsz!

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Napi horoszkóp február 16.: a Szüzek kitartanak a céljuk mellett, a Skorpiók végre kikapcsolódhatnak

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ma is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeznek!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot JOY-kuponokkal!

Csak 1185 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!