Nem mindegy, milyen vizet iszol!

Promóció

Palackozott vagy csapvíz? A kérdés örök, ki erre, ki arra esküszik.

A TV2 TestŐr című műsorában legutóbb többek között erre keresik a választ, és a többit is érdemes megnézni!

Nem mindegy, mit iszunk!

Utánajártunk, hogyan tudjuk otthon is ellenőrizni, hogy mi kerül a szervezetünkbe. És vajon forralással valóban elpusztíthatjuk az összes baktériumot?

Wellness otthon, akár minden nap

Egy masszázsmedencében bármikor feltöltődhetünk, lazíthatunk akár otthon is. Kellemes időtöltés az egész család számára, ráadásul nem csupán az egészségünk, hanem a szépségünk érdekében is tehetünk fürdőzés közben. Eláruljuk, mire kell odafigyelni, hogyan serkenthetjük a vérkeringésünket és hogyan tüntethetjük el akár a narancsbőrt is.


Sportoljunk ízületkímélő módon!

Nagyszerű dolog, ha a kertünkben, saját medencében élvezhetjük a strandolás örömeit. Az pedig csak hab a tortán, ha mindezt ötvözhetjük egy kis sportolással. Úszhatunk árral szemben és felpattanhatunk egy biciklire vagy futópadra a habokban. Megmutatjuk, hogyan tréningezhetünk ízületkímélő módon, ráadásul még csak meg sem izzadunk közben.


Felejtsük el a fúrógépet és a csavarokat!

Kulcsár Edina kipróbálta, miként tehet fel bármit a falra fúrás-faragás, szögelés nélkül. Arra is fény derül, hogyan varázsolhatunk a szobánkba a legegyszerűbb festett burkolatból írható-törölhető felületet. Ráadásul most egy óriási titkot is elárulunk: Edina gondolatolvasó!


Terasz télen-nyáron

Kint rekkenő hőség, mi mégis hűsölünk a teraszunkon. Vagy pedig a hóesés látványában gyönyörködve lazítunk a ház előtt, egy szál pólóban. Jöhet mindehhez egy kellemes zene? Jól hangzik, igaz? Megmutatjuk, hogyan hányhatunk fittyet az időjárásra, és hogyan élvezhetjük a szabad levegőt bármikor, bármilyen évszakban. Mindezt úgy, hogy közben a kerti bútoraink sem mennek tönkre szélvihartól, zivatartól vagy éppen a tűző napsütéstől.


Tiszta udvar, rendes ház

A mindenki számára alapvető, hogy a házát rendben tartja. Ám nem árt, ha a kertben is elvégezzük a tavaszi nagytakarítást, megtisztítjuk a kültéri burkolatokat, a kerti szerszámokat vagy éppen a garázskaput! Vámos Erika kipróbálta, hogyan lehet mindezt gyorsan és könnyedén megvalósítani magasnyomású mosó segítségével.


Játékos tanulás

Minden szülő szívesen keres olyan elfoglaltságot gyermekének, amely szórakoztató a kicsi számára és közben fejleszti is. Fontos, hogy akkor is le tudjuk kötni szemünk fényét, ha nincs kertünk vagy éppen nem kegyes hozzánk az időjárás. Megmutatjuk, miként tölthetjük hasznosan a szabadidőt, milyen könyvekkel, foglalkoztató kiadványokkal kedveskedhetünk csemeténknek, legyen szó akár kertészkedésről, akár főzésről vagy éppen ujj-fociról.


Ötletek a grillezéshez

Itt a szezonja a grillezésnek, ám ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Gyakran halljuk, hogy lehet egészségtelen is a grillezés, de persze ellenállhatatlanul finomak az így készült ételek. Most megtudhatják hogyan álljanak nyáron ehhez a főzés formához.



Így őrizd meg fiatalságodat!

A szépségápolás a fiatalság megőrzésének alapjait otthon tanulja meg mindenki azokban a kamasz években, amikor először fedezzük fel a saját nemi identitásunkat, nőiességünket, mert a férfiak nem igazán használnak szemránckrémet, de lehet, hogy mégis?