Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Keveset vagy otthon? Akkor ez a 8 dolog tuti, hogy a te lakásodban is ott van

Joy.hu

Boldog szingliként te is imádsz bulizni, társaságba és partikba járni, utazni és ezért a lehető legkevesebb időt töltöd az otthonodban? Nos, akkor ez a cikk neked szól!

Ez a 8 pont egészen biztosan igaz rád, ha te is a boldog szinglik pörgős életét éled, és szinte minden reggel más és más helyen ébredsz. Éppen ezért az otthonod praktikusan kialakított és csak a legszükségesebb berendezési tárgyakkal van felszerelve.

1. Az előszobádban ott van minden, ami ahhoz kellhet, ha csak pár perced van hazaugrani ésmár indulnál is tovább: kulcsok, esernyő, cipők minden időre és évszakra.

2. A fagyasztód tele van készkajával, amit bármikor pár perc alatt felmelegíthetsz, a hűtöd viszont üres, mert egy alapos bevásárlásra egyszerűen nincs időd. Plusz minek, ha úgysem szoktál otthon főzni?

3. Mivel keveset vagy a lakásban, ezért megszabadultál a TV-dtől, helyette a laptopodról nézed a kedvenc sorozataidat - azt úgyis mindenhová magaddal viheted.

4. A fürdőszobádban sok-sok apró utazós pipere található, amiket hotelekből szedtél össze és annak már az idejét sem tudod,hogy mikor vettél utoljára normál méretű termékeket.

Carrie és barátnői is imádtak eljárni otthonról

5. A pénztárcád tele van a különböző menő kávézók kedvezménykuponjaival és kártyáival, és mivel sosem főzöl otthon kávét, ezért a baristák már kívülről fújják, hogy mit kérsz és hogy milyen nevet írhatnak a pohárra.

6. E-book olvasót használsz, mert a könyveknek és könyvespolcoknak egyszerűen nem látod értelmét.

7. A ruháid, parfümjeid és sminkjeid katonás rendben sorakoznak, mivel ha utazol vagy egy barátodnál alszol, akkor nincs időd keresgélni a szétdobált holmik között.

8. Mindig össze van készítve az ágyad mellett egy "hétvégi bőrönd", pont mint a terhes nőknek, akiknél bármelyik pillanatban "eljöhet az idő, hogy menni kell". Csak te az utazásaiddal és kiruccanásaiddal vagy hasonlóan. Ha egy új ország hív, menni kell!

Hány pont igaz rád?

Olvasd el ezt is!
7 dolog, amit minden otthon megérdemelne - a tiéd is!
A kereséshez kezdj el gépelni!