Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szabad a pálya, mégis képtelen vagy ismét edzeni menni? Segítünk, hogy beinduljon a dolog!

sport, edzes,
A nap cikke

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Olvasd el!

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az elmúlt bő egy év igencsak próbára tett bennünket minden szinten, így teljesen érthető, ha vannak dolgok, amikhez jelenleg semmi kedved sincs. De a sport azért mégse tartozzon ezek közé!

Az otthoni jóga, a futás és a különféle online edzések nem lettek a kedvenceid az elmúlt egy évben, így gyakorlatilag feladtad a sportolást - ám tudod, lassan ideje ott folytatni, ahol abbahagytad? Egyértelmű, hogy egy év alatt rengeteget változott az élet, ám hidd el: a sport nemcsak remek kapaszkodó és feszültséglevezető eszköz, de boldoggá is tesz.

Épp ezért érdemes tenni azért, hogy újra megtaláld benne az örömöt - ebben segítenek Alex Carneiro személyi edző és Dr. Andreas Michaelides pszichológus tippjei!

Tűzz ki pontos, realisztikus célokat!

A célok kitűzése fontos, de ahhoz, hogy ennek értelme is legyen, az kell, hogy a célok konkrétak és reálisak legyenek. Nem elég, ha azt mondod, fogyni akarsz - tűzd ki, mennyit és mikorra, ehhez mérten pedig állíts fel mikrocélokat. Ha mondjuk 15 kiló leadása az álmod, akkor határozd meg, hogy optimális esetben havi 4 kilót tudsz fogyni, így 4 hónap alatt valósítanád meg a tervedet.

Drasztikus változtatások helyett kis lépésekben gondolkozz

Tegyük fel, hogy az a terved, hogy bevezeted a reggeli futásokat, mert ezt tudod megoldani edzés gyanánt. De nehezen megy a koránkelés és a futás is. Ne azzal kezdj, hogy ha törik, ha szakad, futni mész reggel - egyszerűen tervezd be a hétre, hogy lesz pár nap, amikor korábban felkelsz, ha pedig ez egyáltalán összejön, akkor sétálni indulsz ebben az időbe.

Lassan vezesd vissza az egészséges szokásaidat!

Hiába tanultál meg az évek alatt keveset vacsorázni, okosan enni, sokat sétálni - lehet, hogy ezek az elmúlt évben nagyon is elmaradtak. Ám ha tudod, itt az ideje, hogy visszatérj hozzájuk, akkor ismét csak azt javasoljuk, hogy kis lépésekkel indulj. Elkeserítő lehet egy-egy ponton tapasztalni, mennyire nehéz mondjuk egy salátával beérni este, de ne legyél túl szigorú magadhoz. Ilyenkor egyébként az is segít, ha egy totál új dologba kezdesz bele - mondjuk mostantól bringával jársz dolgozni, vagy egy időre hanyagolod a húsevést.

Tanulj a múltbéli hibákból!

Ha belegondolsz, miért is adtad fel mondjuk az edzést vagy az egészséges életmódot, lehet, hogy már a válasz is megvan rá! Talán nem olyan edzést választottál, amit őszintén szívesen csináltál, vagy talán egy nehezen következő étrendet próbáltál betartani, és mondjuk sokat voltál éhes. Most ideje tiszta lappal indulni, és tanulni a múltbéli hibákból, hogy ezúttal tényleg kitartóbb lehess!

Ne várd a csodát!

Bár tudod, itt az ideje váltani, sportolni, odafigyelni az étkezésre, de egy jelre, egy erős motivációs tényezőre, vagy egyszerűen csak valamire vársz - bár gőzöd sincs, mire. Nem akarunk elkeseríteni, de lehet, hogy ez a valami, ami beindítja a dolgokat, sosem, vagy még jó ideig nem jön el - szóval nagyon javasoljuk, egy kicsit kényszerítsd magadra a változást, és vágj bele ne hétfőn, ne június 1-én, hanem már ma!

tervezés, napló,
forrás: Unsplash/STIL

Tervezz előre!

Tudd, hol szoktál elbukni bizonyos dolgokban, és már most gondold ki, hogyan lendülsz túl ezeken a helyzeteken! Ha ott buksz el, hogy képtelen vagy időt szakítani a helyes életmódra, akkor tervezd máshogy az edzést: reggel, ebédidőben, késő este, vagy tornázz többet hétvégén, főzz előre magadnak - a lényeg, hogy ne hagyd, hogy épp azokba a hibákba ess, mint annak idején.

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik meglepő sportot űznek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Bőrpanaszok és szívproblémák enyhítése? Ez csak kettő a lenmag 13 áldásos hatása közül!

Hallottál már napjaink egyik nagyon áldásos magjáról, a sokak által superfoodként emlegetett lenmagról? A világ egyik legősibb magjaként számon tartott növény felhasználása igen sokrétű, hiszen számos egészségügyi problémára kiválóan alkalmazható, tele van vitaminnal és rosttal, és a gasztronómiában és a ruhaiparban is előszeretettel alkalmazzák.

Kép

10 sokkoló fotó a 10 évvel ezelőtti MET-gáláról

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép

Ezért a szandálért őrül meg most a TikTok: másold le a stílust!

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.

Kép

10 női sztár őszintén beszélt arról, milyen hatalmas mellekkel az élet: nem a plasztikának köszönhetik!

Kislányként a legtöbben csodás, kerek, nagyobb méretű cicikre vágyunk, hiszen a filmekből, a férfiak reakcióiból arra következtetünk, hogy nemcsak szép, de valahol elvárás is egy nő külsejét illetően, hogy nagy mellei legyenek.

Kép

6 meghökkentő kapcsolat a királyi család és Magyarország között

Sok-sok szállal kapcsolódik Magyarország a brit királyi családhoz, mi pedig mindről lerántottuk a leplet!

Kép

Ezek voltak a Jóbarátok legjobb és legrosszabb részei

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában kiveséztük a Jóbarátokat, és megvitattuk, hogy mi volt jó és rossz a sorozatban.