Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 30.: a Kosok abszolút maximalisták, a Mérlegek kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp november 30.: a Kosok abszolút maximalisták, a Mérlegek kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért, amit megálmodsz magadnak, ebből következően nem nagyon tudsz megküzdeni a veszteség fogalmával. Mivel ez az, amit másoktól elvársz, épp ezért gyakran konfliktushelyzetbe kerülsz, hisz másoknak nem feltétlenül ugyanaz a különböző célkitűzésekhez történő hozzáállása, te azonban nagyon nehezen békélsz meg ezzel a ténnyel. Tanuld meg, hogy nem éri meg másokat magadra haragítanod csak azért, mert te másképp gondolkodsz. A világ ettől teljes, hogy te így, mások pedig úgy állnak hozzá bizonyos helyzetekhez. Hidd el, jobb a békesség, ennek érdekében azonban változtatnod kell az elvárásaidon és lejjebb helyezni a lécet másokkal szemben!

BIKA (április 21-május 20)

Szerencsés helyzetben vagy, hisz úgy tudod alakítani a helyzetet, hogy végre sikerrel jössz ki belőle. Abszolút nem gondoltad volna, hogy az eredmény egy viszonylag nyugodt, eseménymentes útszakaszon mutatkozik majd meg, ez a váratlan fordulat azonban most mégis az ellenkezőjét bizonyítja. Épp ezért érdemes mindig nyitott szemmel járnod, nem tudhatod ugyanis, hogy mikor jön a lehetőség, ami alkalmat ad az elsöprő győzelemre. Csak el ne bízd magad, hisz nem minden szituáció adja könnyen a sikert, ezért mindig észnél kell lenned, ha nem akarsz kudarcot vallani!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki, akivel eddig nem álltatok túl közel egymáshoz, kellemes meglepetést okoz, melyre abszolút nem számítottál. Ez a váratlan fordulat azonban annyira jól esik neked, hogy nem is igen tudod hirtelen, hogyan is kellene reagálnod. Meglepődve tapasztalhatod ugyanis meg azt, hogy bizony a világ tele van olyan értékes emberekkel, akik nem feltétlenül kérkednek vele, mégis odaállnak mögéd, ha az Élet úgy hozza. Légy hálás az illetőnek elsősorban azért, hogy visszaadta az emberekbe vetett hitedet, illetve szebbé varázsolta a napodat. Most már csak a pozitívumokra koncentrálj!

RÁK (június 22-július 22)

Magad sem nagyon tudod az okát, de a hónap utolsó napján valamiért iszonyúan feszült vagy, emiatt gyakorlatilag apró dolgok miatt képes vagy feldühödni. Mivel abszolút nem szeretnéd a környezetedben élőkön levezetni a feszültséget, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség forrását, hisz az, hogy egyrészt nem tudsz felszabadulni, másrészt esetleg lépten-nyomon megbántasz bárkit, aki szembejön, az semmi jót nem terem majd neked. Keress tehát valami olyan elfoglaltságot, ami a negatív energiák leadásával jár vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy mihamarabb megtaláld a probléma forrását és meg is tudd oldani, ha máshogy nem, elméletben legalább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szíved szerint hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el azonban a megfelelő pillanat arra, hogy hangosan, mindenki előtt kimondd, amit gondolsz. Igyekezz tehát önuralmat gyakorolni mert most még nem biztos, hogy megértenének, ha mindent kipakolsz, sőt, meg is bánhatsz ezzel másokat. Ha visszafogod magad, megspórolod azt is, hogy később magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor úgy hallathatod a hangodat, amilyen hangosan csak a csövön kifér, egyelőre azonban próbálj meg uralkodni magadon!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mostanra rá kellett jönnöd, hogy túl nagy falatot igyekeztél lenyomni a torkodon, melyhez nagyon kevés a tapasztalatod, mégis a fejedbe vetted, hogy mindenáron teljesíted. Mivel azonban még nem késő visszafordulni, épp ezért most megteheted, hogy lezárod a dolgot és más, a te tudásodhoz mért, sokkal könnyebb célokat teljesítesz. Ne próbálj bizonyos kanyarokat levágni, hisz valamiért végig kell menned ezen az útvonalon ahhoz, hogy nagyobb volumenű dolgokat is a magadénak tudhass. Az a legfontosabb, hogy bízz saját magadban annyira, hogy el hidd, egyszer meg fogod tudni csinálni! Most ugyan még nem a te időd jött el, de ami késik, az nem múlik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hónap utolsó napján kissé kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja fel a hibáit, téged próbál bajba sodorni, csak hogy ő elterelje magáról a figyelmet, kibújva ezzel a felelősség terhe alól. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, pontosan azért, hogy ne mások kerüljenek ilyen szituációba. Abszolút nem kell vállalnod helyette semmit sem, hisz teljesen kívülállóként sodortak bajba, épp ezért maradj olyan távolságban, amilyen messze csak lehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy bizonyos ügyben, ígéretet tettél ugyanis arra, hogy mellette állsz majd minden körülmények között. Nem igazán alakulnak azonban a körülmények ideálisan, ami bizony téged is kétségbeejt. Bármennyire is kétségbe ejtő a helyzet, tarts ki mégis amellett, hogy ott állsz az illető mögött, keress más alternatívákat, hogyan is tudnál segítő jobbot nyújtani anélkül, hogy mindketten szakadékba esnétek. Hidd el, van megoldás, csupán csak egy kicsit mélyebbre kell ásnod! Ne add fel csak azért, mert most zsákutcába futottál, az a fontos, hogy próbálkozol és nem fordítasz hátat annak, akinek megígérted, hogy ott állsz majd! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

A hónap utolsó napján végre elérkezett a pillanat, hogy lezárj egy olyan , hosszú ideje húzódó dolgot, ami számtalan álmatlan éjszakát okozott a múltban. Mostanra azonban egyrészt ideálissá váltak a körülmények, másfelől pedig gyűjtöttél annyi bátorságot, amennyi egy ekkora lélegzetvételű helyzet lezárásához szükséges, épp ezért egyetlen percig ne vesztegesd az idődet! Legközelebb igyekezz úgy alakítani az utadat, hogy ne egy végeláthatatlan bozótosban bolyongj, hisz ezzel csak az eredményt késlelteted! Mivel most sikerült pontot tenned a dolog végére, így érdemes hagynod magadnak egy szusszanásnyi időt arra, hogy feltöltekezz.

BAK (december 22-január 20)

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál jóval több időt kell ugyanis eltöltened valamivel, ezért igen bosszús vagy. Mivel úgy tűnik, hogy valahol elszámítottad magad, épp ezért most tovább tart elérned a kitűtött célt, ami meglehetősen frusztrál. Amennyiben azonban kicsit gondolkodsz, a felesleges bosszankodás helyett rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél felmutatni, sokkal jobban jársz, ha most rááldozod minden idődet és energiádat a feladatra, s nem azt várod, hogy minden csak úgy az öledbe hulljon. Ez ugyanis elég ritkán szokott bejönni! Végy egy nagy levegőt és veselkedj neki a dolognak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem is igen tudod, hogyan kell ilyesfajta játékokat játszani. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban el kell fogadnod, hogy bizony vannak olyan szituációk, amikor nincs más választásod, mint felelősségteljesen, két lábbal beleállni az egészbe, amennyiben az élet úgy kívánja. Tanuld meg ezeket a kockázatokat bevállalni, hisz enélkül nem fogsz tudni elsöprő győzelmet aratni! A cél szentesíti az eszközt!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, a mai nap lehetőséget ad arra, hogy véghez vigyél valamit, amihez annak idején nagy reményeket fűztél, mivel azonban nem járt különösebben nagyobb eredménnyel, épp ezért el is engedted a dolgot. Ma mégis váratlanul felcsillan egy kis részeredmény, így ismét reményt kapsz arra, hogy beteljesítsd a dolgot. Ugyan a programot másképp tervezted, mégis érdemes minden mást háttérbe szorítanod és erre az egyetlen célra koncentrálnod. Hidd el, hosszú távon megéri!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!