Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 13.: a Rákok rendkívüli módon vágynak valamire, a Skorpiókra csalódás várhat

Napi horoszkóp január 13.: a Rákok rendkívüli módon vágynak valamire, a Skorpiókra csalódás várhat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Péntek 13-án se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ma különösen nagy izgalmakat ígérnek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 13.

KOS (március 21-április 20)

Kicsit elszaladnak körülötted az események a hét utolsó munkanapján, ebből fakadóan nem is nagyon tudsz lépést tartani a történésekkel. Mielőtt azonban teljesen elveszíted a fonalat, mégis adj magadnak időt és lehetőséget arra, hogy megértsd azt, hogy mi zajlik pontosan és miért. Tekintettel arra, hogy fontos ügyről van szó, minden igyekezeteddel próbálj rá koncentrálni, hisz ha nagyon lemaradsz, nem fogod tudni tartani a tempót és el fogsz veszni a sűrű rengetegben. Nem kell mindig az ügy sarkában toporognod, mégis igyekezz lépést tartani a helyzettel!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján váratlan fordulat következtében kell ott hagynod csapot-papot annak érdekében, hogy valaki segítségére siess. Az illető eléggé kétségbe van esve, neked azonban helyén az eszed, így hideg fejjel gondolkodva meg tudod ítélni a helyzet súlyosságát. Most kell higgadtnak lenned, mert két kézzel kapaszkodnak beléd. Mivel azonban elég talpraesett vagy, pontosan tudod, hogy az ilyen szorult helyzetekben hogyan kell adekvátan cselekedni. Ha használod az eszed, pontosan tudni fogod, mit kell csinálnod, téged ismerve nem jelenthet gondot, hogy a másikat kimentsd szorult helyzetéből. Ismét nagyot nőttél ma emberség tekintetében!

IKREK (május 21-június 21)

Egy közvetlen munkatársaddal végzett közös munka nem úgy sül el a hét utolsó munkanapjára, ahogy azt az elején terveztétek, mely érthető módon kétségbeejt mindkettőtöket. Ahelyett azonban, hogy megfutamodnátok, sokkal okosabban teszitek, ha egy lépéssel előbb jártok a problémánál, kidolgoztok egy ütős taktikát, amivel teljesen biztosan meg tudjátok fordítani a folyamatot és a végén minden pozitív irányba dől majd el. Használjátok minden szuper erőtöket, mert ezúttal nagy szükségetek lesz rá. Ha sikerrel fejezitek be a dolgot, méltóképp ünnepeljétek is meg egy hangulatos étteremben!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli módon vágysz valamire, gyakorlatilag bármit hajlandó vagy feláldozni azért, hogy megszerezd magadnak. Nem biztos azonban, hogy jól teszed, ha mindent egy lapra feltéve, a kockázatokat figyelembe nem véve, a célod érdekében fejjel rohansz a falnak. Ehelyett sokkal okosabban teszed, ha leülsz és alaposan végig gondolod, hogyan tudod megszerezni anélkül, hogy mindent feláldozz azzal az eséllyel, hogy esetleg el is veszítheted. Ha nem görcsölsz rá az ügyre, még esetleg az is lehet, hogy sokkal többet kihozhatsz a dologból, mint amennyit eredetileg terveztél. Ne aggódj, végül minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, de csak akkor, ha okosan taktikázol!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eléggé bizonytalan vagy egy bizonyos dolgot illetően, hiszen ami azt illeti, egyáltalán nincsen tapasztalatod. Épp ezért ezúttal jobban teszed, ha mások véleményére hallgatsz, hisz ők talán jobban tudják, miként kellene cselekedned, vagy adott esetben melyik kanyart kellene bevenned annak érdekében, hogy irányban maradj. Csak és kizárólag olyan személyeket kérdezz meg, akikben maximálisan bízol és adsz a véleményükre. Ha hallgatsz rájuk és megfogadod a tanácsokat, nem lehet bajod belőle. Mivel azonban jelen pillanatban teljesen bizonytalan vagy, nincs más választásod mint a mások által adott tanácsokat megfogadni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, ám fogalmad sincs, mégis hogyan kezdj hozzá. Mivel egy hozzád közel álló személyről van szó, szeretnél biztosra menni az ügyben, hogy semmiképp nem bántsd meg a mondanivalóddal. Épp ezért jól gondold meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, mert ha virág nyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni, vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Borzasztóan frusztrál a tény, hogy érzed, valamilyen oknál fogva elpártolt a szerencse mellőled a hét utolsó munkanapján, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és higgy magadban, ez a siker titka!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad egy jó barátod, akiben minden körülmények között megbízol. A hét utolsó munkanapján azonban mégis csalódnod kell benne, hisz olyan titkot árul el rólad valaki másnak, amit normál esetben senkivel nem osztottál volna meg rajta kívül. Emiatt teljesen összetörik a bizalmad és azonnal hátat fordítasz neki, mert annál súlyosabb bűn számodra nem is létezik, mint az árulás. Mivel azonban mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, épp ezért érdemes egy esélyt adnod neki, hogy legyen lehetősége megmagyarázni, mit és miért tett. Ha még ezek után is úgy ítéled meg, hogy eljátszotta a bizalmadat, akkor nem kell megerőltetned magad és udvariassági köröket futni. Addig azonban ne ítélkezz, amíg nem hallottad az ő verzióját is!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy a széllel szemben futsz egy bizonyos személlyel kapcsolatban, egyáltalán nem tudsz ugyanis az illetővel dőre jutni. A békesség érdekében eddig abszolút igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind vele szemben, ám ez sem tűnik elégségesnek. Mivel folyamatosan úgy érzed, hogy csak te küzdesz a békés együttműködésért, épp ezért eljött az ideje annak, hogy feltedd magadnak a kérdést, vajon érdemes-e a továbbiakban heroikusan feladni minden elvedet csak azért, hogy valakihez alkalmazkodj. Amennyiben a válaszod nemleges, abban az esetben nem is szükséges a továbbiakban cipelned azt a terhet, engedd el az illetőt a rád nehezedő súllyal együtt. Ez ilyen egyszerű, ne bonyolítsd az életedet!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon igyekszel valamivel mihamarabb végezni a hét utolsó munkanapján, valahogy nincs türelmed az egészhez, hiszen már régen másfelé jár az agyad. Most kell azonban az utolsó erőddel és energiáddal koncentrálnod, mert minél inkább lankad a figyelmed, annál nagyobb az esélyed arra, hogy hibát kövess el. Ha azonban összeszeded magad és az utolsó métereken beleadsz apait-anyait annak érdekében, hogy mihamarabb végezz, nem jelenthet gondot számodra. Egyik lábad tedd a másik után, így biztosan nem fogsz bennük megbotlani és hasra esni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján úgy érzed, hogy abszolút nem várakozásaidnak megfelelően alakul a helyzeted, hisz ahelyett, hogy megoldásf találnál a folyamatban lévő ügyekre, kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig te is elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, hiszen szeretnéd elkerülni, hogy minden eddigi igyekezeted kárba vesszen. Amennyiben azonban nem szeded össze a gondolataidat és nem higgadsz le rövid időn belül, abban az esetben nem fogod tudni sehogyan sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, "már úgyis minden mindegy" alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj inkább arra, hogy olyan eredményt produkálj, ami téged is elégedettséggel tölt el. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: az összeomlást mindenáron el kell kerülni! Ne hagyd, hogy egy péntek tizenharmadika kifogjon rajtad!

HALAK (február 20-március 20)

Általában igyekszel mindent előre kiszámítani, sokkal komfortosabban érzed ugyanis magad, ha tudod mihez kötni a feladataidat, próbálsz mindent élére hajtogatva tárol, senkinek nem engeded, hogy beleszóljon az ügyeidbe. A hét utolsó munkanapján azonban mégis olyan szituáció adódik, amikor teret kell engedned másoknak és segítséget kérned, mert egyszerűen bárhogy küzdesz, nem tudsz boldogulni. Semmi baj, ne érezd emiatt gyengének magad, hisz mindenkinek megengedett az, hogy tévedjen, te sem vagy tökéletes, így te is lehetsz esendő egy-egy élethelyzetben. Nem szégyen, ha megmarkolod valaki kezét és hagyod, hogy vezessen az úton. Engedd meg magadnak a tévedés lehetőségét, mert ha mindig ilyen görcsben éled az életed, lemaradsz az élvezetekről és az élményekről!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!