Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 23.: az Ikrek igyekeznek a saját tempójukban haladni, a Mérlegeket váratlan kiadás bosszantja

Napi horoszkóp december 23.: az Ikrek igyekeznek a saját tempójukban haladni, a Mérlegeket váratlan kiadás bosszantja
Facebook
Twitter
Pinterest
A karácsony előtti nagy hajrában érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 23.

KOS (március 21.-április 20.)

Tőled abszolút távol álló feladattal bíznak meg, amit elsőre nem értesz, másodjára megijeszt, harmadjára pedig egyáltalán nem vagy biztos benne, hogy ez lesz az a küldetés, amelyet pont neked kellene abszolválnod. Mielőtt azonban elrohannál, mégis érdemes egy kissé a dolog részleteiben belemerülni, mert talán negyedik nekifutásra megérted, megtetszik és szívesen próbálod ki magad benne! Ne utasítsd el csak azért, mert elsőre nem látod át a helyzetet! Hidd el, még büszke is lehetsz magadra!

BIKA (április 21.-május 20.)

Ha a feléd kinyilvánított őszinteséget elvárod az emberektől, akkor bizony neked is fel kell vállalnod a véleményed, még abban az esetben is, ha az negatív és ha jön a karácsony. Amennyiben szeretnél valamit, mondd ki őszintén, mert így soha nem fogod tudni a céljaid elérni és az akaratod érvényesíteni másokkal szemben. Hidd el, nem fogják kétkedve fogadni, sőt, a segítségedre is lesznek néhányan! Hallasd a hangod, hisz “néma gyereknek anyja se érti a szavát”!

IKREK (május 21.-június 21.)

Még karácsony közeledtével is az átlagosnál nagyobb teljesítményt vár el tőled a közvetlen környezeted, gyakorlatilag mindent rád testálva. Te azonban abszolút felháborítónak tartod, hogy minden a nyakadba zúdult, ezáltal az összes felelősség téged terhel. Nem is kell megfelelned azoknak az elvárásoknak, amit a többiek támasztanak feléd, te csakis egyvalakinek tartozol elszámolnivalóval: magadnak. Épp ezért amiről úgy érzed, hogy meghaladja a fizikia tűrőképességed határát, azt egész nyugodtan utasítsd vissza, ne vállalj olyasmit, amihez nem is értesz, ráadásul au idődbe sem fér bele. Hogy ezt elfogadják-e? Az legyen az ő dolguk!

RÁK (június 22.-július 22.)

Ne legyen lelkiismeret furdalásod azért, mert olyan döntést hozol, ami a javadat szolgálja, és ez esetben nem feltétlenül másokét! Időnként úgy kell cselekedned, hogy te, magad legyél előtérben, persze olyanformán, hogy nem taposod el közben a körülötted lévőket. Most magadra gondolj, hisz az a fontos, hogy te ne sérülj a helyzetben, holnap pedig majd mások lesznek fontosak!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Nincsen tévedhetetlen ember, ne gondold, hogy te vagy az első, aki soha nem hibázik, vagy nem téved. Neked is meg van engedve, hogy időnként eltéveszd az útirányt, ahogy az a mai napon is előfordul. Engedj meg magadnak is ennyit, próbáld a hibát javítani, ha pedig nem sikerül, fejben lépj tovább, hisz ha benne ragadsz a sárban, soha nem fogsz előre haladni. Hidd el, nem fog senki azért pellengérre állítani, mert megbotlottál! Fókuszálj az Ünnepekre, ne az útkeresésre vesztegesd az energiáidat!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha előre tudod a saját terveidet, nem árt, ha másokkal is megosztod, hisz ha nincsenek felkészülve a váratlan fordulatokra és az általad eszközölt változtatásokra, nem mindenki lesz odáig értük. Te sem szeretnéd, ha mások öntenék egyik pillanatról a másikra a hideg vizet a nyakadba. Épp ezért te is légy lojális és korrekt a többiekkel, így sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted is és jóval népszerűbb leszel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha úgy érzed, minden készen áll a karácsonyra, mindenkinek minden ajándékot megvettél, abszolút elégedett vagy tehát magaddal, amikor egyszercsak a semmiből nem várt kiadások bonyolítják az életed. Nem számítottál ekkora volumenű anyagi teherre épp karácsony előtt, épp ezért idegesít a dolog és ugyan sosem szórod a pénzt ész nélkül, de azt sem szereted, ha tartalékaid kell megbontani egy olyan dolog miatt, ami nem rajtad múlik. Annak érdekében azonban, hogy hamarabb túless rajta, minél gyorsabban add ki a pénzt, amire ki kell és lépj tovább. Megesik az ilyen, ne is rágódj rajta túl sokáig, add át magad a karácsonyi feelingnek.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az esetek döntő hányadában, egy-egy konfliktus helyzetben a végsőkig kiállsz magadért, ha igazad van, addig nem nyugszol, amíg meg nem győződ a másik felet. Most azonban mégis ellágyulsz, hiszen jön a karácsony, amelynek abszolút nem a vitákról kell szólnia, sokkal inkább a törődésről, a szeretetről és az odaadásról. Épp ezért ma engedd el, azt, aki beléd köt, ne állj bele semmiféle konfliktushelyzetbe, hidd el, sokkal nagyobb intelligenciáról tesz majd tanúbizonyságot, ha egyszerűen tovább állsz. Ennél vannak sokkal fontosabb dolgok, amelyekre az energiádat fordíthatod, ahelyett, hogy másokat győzködsz az igazadról!

NYILAS (november 23-december 21)

A karácsony előtti utolsó pillanatban túl sok mindent szeretnél megkaparintani, azonban nehezen bírkózol meg vele, hisz ennyi terhet nem lehet egyszerre a hátadon cipelni! Igyekezz tehát megtalálni az egyensúlyt, állíts fel egy prioritási sorrendet és aszerint haladj előre annak érdekében, hogy ne forduljanak ellened a saját terveid. Mostmár tudod, hisz a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy nem feltétlenül jó döntés egy fenékkel több lovat megpróbálni megülni, épp ezért legközelebb próbálj egészséges mennyiségű terhet magadra vállalni! Ne akarj egyszerre mindent!

BAK (december 22-január 20)

A karácsonyi nagy hajrában ezer fokon égsz, megállás nélkül rohansz az utolsó ajándékért, a megtökéletesebb dekorért, folyamatosan azon dolgozol, hogy minden kifogástalan legyen, mire beköszönt a Szenteste. A nagy sietségben azonban nem ártana megállnod egy pillanatra és megkérdőjelezned azt, hogy vajon megéri-e ez a nagy rohanás? A tökéletesség fogalma rendkívül szubjektív egyébként is, amit te annak látsz, az másnak hiányos és ez bizony fordítva is igaz. Épp ezért eljött a pillanat, amikor lejjebb kell adnod azokból az önmagad felé támasztott elvárásokból, amelyek gyakorlatilag ellehetetlenítenek, csupán csak arra koncentrálj, ami igazán fontos: együtt leszel a szeretteiddel, értékes időt tölthetsz végre velük, pihenhetsz, kikapcsolódhatsz. Ezek számítanak igazán.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Közeleg a határidő ahhoz, hogy egy fontos döntést meghozz, ám te kételkedsz abban, hogy vajon miként kellene állást foglalnod. Bizonytalanságod oka nem más, mint a félelem, mely táplálja jelen pillanatban a helyzetedet, ám ha elég bátor vagy és mersz feketét vagy fehéret mondani, az hatalmas nyomás alól szabadítana fel. Ne szégyellj tanácsot kérni olyan emberektől, akiknek adsz a veleményére és akik kézzel fogható dolgokat mondanak. Ugyan a végső döntés a te kezedben van, nyugodt lelkiismerettel fogod meghozni, hisz nem csupán egymagad szemszögéből vizsgáltad a dolgot.

HALAK (február 20-március 20)

A barátaid tudják, hogy bármiben számíthatnak rád, ha bajba kerülnek, te minden tőled telhetőt megteszel, hogy a legjobb tudásod szerint rendelkezésükre állj. Most azonban olyan szituáció adódik, amikor olyasféle, igen fasúlyos dologban kérnek tanácsot, amiben elsőre nem vagy biztos, hogy a te feladatod lenne segítséget nyújtani. Légy óvatos, mert később bajod lehet belőle és a barátság láthatja a kárát!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

10 tetoválás, ami hatalmas 'red flag' - menekülj, ha látod

Az, hogy valaki milyen tetoválást varrat magára, személyes preferencia, de lehet, hogy nem ártana jobban átgondolni a dolgot?

Kép

Tabuk nélkül: Borbély Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan birkózik meg az anyaság nehézségeivel

A gyönyörű színésznő és férje, Nagy Ervin ikrei, Elza és Franciska tavaly október 12-én jöttek a világra, akikről Alexandra nemrég egy kérdezz-felelekben mesélt bővebben, akárcsak magáról az anyaságról és a mindennapjairól.

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!