Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A 10 legsúlyosabb szépség elleni vétek

A 10 legsúlyosabb szépség elleni vétek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Facebook
Twitter
Pinterest
Amikor egy ilyen listát meglát az ember, mindig arra gondol: „te jó ég, vajon hányat követek el én is nap, mint nap?”… És sajnos, legtöbbször elég sok dolog mellé pipa kerül – de hát a jó pap holtig tanul, Édeseim, és én azon vagyok, hogy ez a tanulás hatékony legyen. Kalandra fel, szépüljünk együtt!

1. Sminkben szunyókálás esténként

Egyszerű szabály, most megjegyezzük örökre: ha véget érnek a napi teendők, a smink lekerül! Hadd lélegezzen fel a bőr, kapjon egy kis tápláló krémet, és kezdje meg a napi regenerálódását. Micellás víz vagy arclemosó, amelyikhez kedved van, de sose felejtsd el. A szemhéjfestékből még így is marad mindig másnapra, igaz? Legalább fogjátok vissza a mosómedveséget, ha tehetitek! ;)

2. Nincs több szájrágcsa

Eltorzítja az arcod, sérülékennyé teszi az érzékeny bőrt és hát nem túl szexi látvány, gondoljatok csak Kristen Stewartra, hányan szidták szegényt érte… Próbáljatok ki többféle ajakápolót, amik segíthetnek abban, hogy olyanná tegyék a szátokat, hogy sose akarjátok büntetésszerűen harapdálni. Csókolózásnál továbbra is ér, de csak játékosan! ;)

Kép

3. Elég a görnyedésből!

Az egyenes tartás rengeteget számít, én is rendszeresen járok tartásjavító edzésre – egyszerűen megváltozik az ember kisugárzása tőle. Kipróbálhatod a régi jó könyv-a-fejtetőn módszert, vásárolhatsz eszközt, ami hátrahúzza a vállaidat, vagy kipróbálhatod az alábbit: fogj egy rudat magad előtt vízszintesen, két kézben, emeld a fejed fölé, majd lassan engedd hátra, ameddig jól esik, felfelé szívd a levegőt, lefelé fújd ki. Végezd el 5-6-szor és a vége nyugodt, egyenes tartás lesz.

4. Az álltámasz réme

Egyrészt nem túl csábító valakivel szemben ülni egy vacsorán vagy meetingen, aki az álla alá támasztott könyökén próbál ébren maradni, vagy csak épp annyira le van lazulva, hogy ezt érzi kényelmesnek. Másrészt, ami szintén nyomós indok, hogy tönkreteszi az áll szép ívét, a könyököt, és a gerincnek sem ez az ideális tartás, szerintem mindenki érzi. Tehát ülés közben a hát egyenes, a váll hátraszegett, az áll pedig vízszintes. A kezek szabadon mozoghatnak, amíg nem támaszkodsz rájuk. ;)

gif

5. Nincs több éjjeli nasika

Ezt már talán meg is beszéltük: egyszerűen nem egészséges lefekvés előtt megterhelni a gyomrot chips-szel, popcornnal meg más nyalánkságokkal, amiket esti tévézéshez elengedhetetlennek érzel. Ezek az elégetetlen kalóriák fűznek éjjelente úszógumit a derekad köré, és ezektől lesz püffedt párnácska a szemed alatt reggel. Nem hangzik szexin, ugye? Akkor lefekvés előtt egyél inkább egy kis gyümölcsöt, vagy néhány kanál joghurtot, esetleg egy kis tejet, ha ahhoz van kedved.

6. Ne fulladj bele a parfümbe!

Mindenki ismer olyan hölgyeket, akik indulás előtt, akár otthon, akár a munkahelyen, szeretnek parfümfürdőt venni, mint egy francia király. Egy spricc ide, egy oda, egy amoda, na jó, még emide is, és menjünk körbe még egyszer a biztonság kedvéért. Ha magadra ismertél és továbbra is szeretnél illatárban úszni, akkor tegyél a következőképp: használj könnyű, friss illatokat, ami nem fojtja meg a környezeted. Egyébként pedig mindenképp javaslom, hogy kérdezd meg az ismerőseidet, családtagjaidat, nem zavarja-e őket a túl intenzív parfümillat.

gif

7. Elég a körömrágásból is

Ha az előbb megbeszéltük a szájcincálást, lépjünk tovább a körmökre. Ki szereti a tövig rágott, töredezett körmöket? Senki, igaz? Főleg nem azok, akik rágják - tudom, milyen nagy probléma ez sokszor. És hát valljuk be, nem tartozik az alapvető élelmiszerek közé. Úgyhogy először is, próbáld meg máshogy levezetni a stresszt, másrészt próbáld ki ezeket a tippeket: vannak nagyon szuper kis kézápolós kesztyűk, amik segítenek puhítani a bőrt. Két legyet egy csapásra! Tedd fel, amikor úgy érzed, nem zavar a munkában és megakadályoz a rágcsában. A másik tippem, hogy a kemény körmöket sokkal rosszabb rágni: vegyél egy jó kis körömerősítőt. Hidd el, már az íze is visszatart majd abban, hogy hódolj a régi, rossz szokásodnak.

8. Hunyorítás és társai

Észreveszed néha, hogy mazsolára gyűrődik az arcod munka vagy gondolkodás közben? A kedves kollégák és barátok szoktak figyelmeztetni? Mindegy, most legyőzzük, vagy legalábbis megpróbáljuk! Egy látogatás a szemészhez semmiképp nem árthat, ha gyakran csinálod, de mindenképp próbálj meg odafigyelni rá, hogy néha ellazítsd a homlokod és az arcod. Napfényben pedig napszemüveg, tudod! ;)

gif

9. A kapargatás beszüntetése

Van az úgy, hogy az ember elbambul olvasás vagy munka közben, és önkéntelenül az arcához nyúl. A pattanások első számú forrása, Drágáim!! Nagyon sok hölgyet látni, akik az apró bőhibákat elkaparásszák csúnya sebeket hagyva. Egy jó, ismétlem: jó! kozmetikus csodákat tud művelni a bőrrel, neked nem kell tenned semmit, főleg nem tükör nélkül!

10. Hajcsavargatás

Hidd el, Édesem, éppen elég büntetés az a hajadnak, hogy vasalod, és göndöríted, és telerakod hajkezelő szerekkel. Nincs szükség emellett még a hajvégek pöndörgetésére, mikor unatkozol! ;) Ha pedig ennél extrémebb fokozatra kapcsolt a szenvedélyed, és tépkeded a hajszálaidat, akkor észreveheted, hogy egy idő után elkezd ritkulni. Remélem, ez elrettentett a dologtól rögtön!

gif

+1 tipp, mert ma nagyon jó kedvem van! ;)

És mert a bőrápolás amúgy egy olyan téma, ami nagyon közel áll a szívemhez – szeretek figyelni rá és gondosan ápolni. Fontos tudni ugyanis, hogy nagyon szuperek a mindenféle krémek (akár pasiknak is!), de egy bizonyos kor felett nem elegendő csak a bőr felületét kezelni, igyekezni kell a változásokat komplexen kezelni. És így aztán már nem biztos, hogy elegendő pusztán egyetlen ráncra koncentrálni, amit nem szeretünk mondjuk a szánk sarkában, vagy a szemünk környékén, hanem az arc egészét kell szemlélni.

Ha Ti is abban a cipőben jártok, amiben én, hogy a munkátok (vagy épp a családi életetek) megakadályoz abban, hogy mindig megfelelően pihenjetek, ha hajtós, stresszes életet éltek akkor nektek is előbb-utóbb eljöhet a pillanat, amikor azt érzitek, jó lenne egy kis felüdülés a bőrnek! 40 év felett ráadásul a bőröregedés folyamata felgyorsul, azt még én is tanúsíthatom: hangsúlyosabbá válik a szaruréteg megvastagodása és az alatta lévő 2 réteg elvékonyodása. Rémesen hangzik, de így van, és hát igazából ez egy természetes dolog.

A múltkor már meséltem róla, milyen izgalmas, mikrofókuszált ultrahangos kezelésen vettem részt, amit később kiegészítettem egy másik szuper programmal, hogy igazán látványos legyen a regenerálódás! ;) Szóval ezt is elmesélem nektek: 4 héttel később vállalkoztam az ehhez ajánlott vékonyszálas kontúrterápiára, amelynél bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat juttatnak a bőrbe, mindenkinél személyre szabott módon, természetesen. Ennek az a célja, hogy az idő cseppet sem kíméletes vasfogának köszönhetően lazábbá váló arcbőrt minden eddiginél hatékonyabb módon regenerálják és kontúrozzák. Hát meg kell, hogy mondjam, én meg vagyok elégedve a Hattyú Klinika bőrfiatalító segítségével, úgyhogy máris frissebben, vidámabban élvezem a tavaszt!

Csók, Édeseim, szépüljetek ügyesen!!! ;)

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép

MET-gála 2024: a legrosszabbul öltözöttek listája

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép

Ők a 2024-es MET-gála legjobban öltözött sztárjai

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!

Kép

7 színész, akinek fóbiája vagy mentális betegsége alakult ki egy filmszerepe miatt

Bizony, ez a szakma sem veszélytelen, a színészeknek számos helyzettel meg kell küzdeniük.

Kép

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.