Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) vendégek kulcsszóra

Kép

6 esküvői sztori, amit el sem hinnénk, ha nem a meghívott vendégek mesélték volna el

Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk!

Kép

Az anyósomat majdnem rossz helyre ültettem az esküvőn! Aztán az ültetési etikett mindent megoldott

Nincs annál nagyobb blama, minthogy valakinek nem lesz helye az esküvőn. Mutatjuk, kit hová ültess az etikett szerint. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

„Mindenkitől elvárom, hogy legalább 120 ezer forintot költsön ránk” - fura dolgok, amiket menyasszonyok kértek a vendégektől és a szolgáltatóktól

Van, hogy a menyasszony menyasszörnyé alakul át, és mindenféle irreális elvárásokat támaszt mások elé. Erre hoztunk most néhány példát.

Kép

Bárpultosok felfedték: 6 idegesítő dolog, amit a vendégek csinálnak a szórakozóhelyeken

Lehet, hogy van, amit eddig te is csináltál!

Kép

Emlékszel az ikonikus Jóbarátok helyszínekre? Mutatjuk őket, ráadásnak pedig hoztunk pár fotót a forgatásról!

Rengetegen várták és május 27-én az amerikai premierrel együtt a hazai HBO Go-ra is megérkezett a kultikus sitcom egy új epizódja, a Jóbarátok: Újra együtt. A 100 perces műsor igazából egy nosztalgikus hangulatú, sztárvendégekkel teli talkshow, amelyben a szereplők forgatási emlékeiket elevenítették fel. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

A vendégek azonnal kiszúrják az alábbi 6 dolgot az otthonodban - Míg te észre sem veszed őket

Biztos, hogy neked is feltűnnek ezek a részletek, ha meglátogatsz valakit - de a saját otthonodban már kevésbé figyelsz rájuk!

Kép

10 dolog, amire nem is gondolnál, de a vendégek azonnal kiszúrják a lakásodban

Nem is gondolnád, de ezek az apró dolgok sok mindenről árulkodnak!

Kép

Nem kérdés, kik lesznek a legelőkelőbb vendégek Brooklyn Beckham és Nicola Peltz lagziján

Amióta megtörtént a lánykérés, sorra érkeznek a hírek Brooklyn Beckham és Nicola Peltz közelgő esküvőjéről. Mostanra az is kiderült, kik lesznek a legelőkelőbb meghívottak között.

Kép

A legnagyobb illetlenségek! Avagy 10 dolog, amit soha ne viselj egy esküvőn

Hivatalos vagy egy esküvőre? Íme dress code tiltólista, avagy minden, amit nem illik viselni mások nagy napján. Divat ide vagy oda...

Kép

Katalin hercegné csak úgy ragyogott tegnap este: nem csoda, hogy minden szem rá szegeződött

A rendezvényen Katalin hercegné szuperül helyt állt, szórakoztatta a vendégeket, és bebizonyította, hogy egy nap nagyon jó királynő lesz belőle!

Kép

Karácsonyi vacsorát tartasz? Ezekre figyelj, ha vendégeket vársz!

Rendezz karácsonyi vacsorát úgy, mint egy profi! Segítünk, hogy mire lesz szükséged a tervezés és a kivitelezés során, hogy te lehess a szezon legjobb házigazdája.

Kép

Dwayne Johnson és Danny Devito hívatlanul betoppantak egy esküvőre: őrületes bulit csináltak

Az ifjú párnak valószínűleg meg sem fordult a fejében, hogy váratlan vendégek is érkeznek a lagzira.

Kép

Hónapokig küzdöttem a lefolyódugulással, végül négy hiperegyszerű, filléres ötlet oldotta meg

Duguláselhárító szakember, klór, nátriumhidroxid és még ki tudja, milyen vegyi összetevők – igen, én is jártam már itt. De hasztalanul: a mosdókagylómból több fordulónyi bolti vegyszer után sem volt hajlandó eltávozni a (meglehetősen koszos) víz. Egyre nagyobb bajban voltam, mert vendégek jöttek – ők mégsem láthatják ezt a förmedvényt a fürdőszobámban! Aztán kicsit beletúrtam az internetbe és megvilágosodtam.

Kép

Rita Ora és a DEICHMANN Berlinben mutatta be első közös cipőkollekcióját

Európa legnagyobb cipőkereskedője, a DEICHMANN 2019. augusztus végén Berlinben egy exkluzív esemény keretében mutatta be a „Rita Ora for DEICHMANN” kollekciót, amelyre egész Európából érkeztek hírességek és influencerek. A pazar színpadi bemutató mellett a világhírű szupersztár, Rita Ora egy akusztikus mini koncertet is adott. A vendégek bepillantást nyerhettek a #Radiate kampány kulisszatitkaiba és a kampányfilm eredeti szettjében is fotózkodhattak. Továbbá ők láthatták először az új DEICHMANN reklámot, amelyben Rita azt kérdezi a nézőtől, hogy „Hogyan szeretnéd érezni ma magadat?”.

Kép

Wossala Rozina a grillezést népszerűsíti

A népszerű chef-műsorvezető szívéhez a grillezés áll a legközelebb. Úgy véli, ennek az étkezési formának valódi közösségteremtő ereje van, de hasznos időtöltés is. Wossala Rozina a SPAR grillpartiján nem csak ízletes falatokkal és különleges gasztronómiai élménnyel lepte meg a vendégeket, hanem praktikus tanácsokat is adott, sőt néhány mesterfogást is elleshettek tőle.

Kép

Húsvéti nasi: gyerekkorunk kedvenc sütijének cukormentes verziója

Kőkeményen diétázol, és erről húsvétkor sem mondanál le? Nem is kell! Ezzel a cukormentes desszerttel bűntudat nélkül kényeztetheted magad – és persze a vendégeket is!

Kép

Tízpontos listát küldött a menyasszony a meghívottaknak

Biztos, hogy sokakból előhozza az esküvő a menyasszörnyet, de ez a nő mindegyiküket übereli sokak szerint.

Kép

„Szépségsztorik” a Brody Studiosban - mesebeli környezetben ünnepelt a dm

Magával ragadó helyszínen, a budapesti Brody Studiosban ünnepelte a dm a szépségsztorik.hu oldal első születésnapját. A népszerű bloggerek mellett szépségszerkesztők és néhány szerencsés vásárló is elmerülhetett a dm által megalkotott világban, az egyedi hangulatot árasztó termekben a legújabb trendekkel ismerkedhettek a vendégek.

Kép

10 különös, és egyben vicces dolog, amit hotelszobákban találtak

Ha hotelben szállsz meg, valószínűleg te is szuper ellátásra és tiszta szobára vagy felkészülve. Épp ezért lepődtek meg ezek a vendégek is, akik a hotelbe érkezve meglepő dologra bukkantak!

Kép

8 fura dolog, amit felszolgálók borravaló helyett kaptak

Vannak vendégek, akik nagyvonalúan jattolnak, és akik nem. Na, de olyanok is akadnak, akik valami egészen mást hagynak ott a felszolgálók számára.

Kép

A műanyagmentes július után itt a szívószálmentes augusztus

Az idei a második augusztus, amikor a vendéglátóhelyek és a vendégek egyaránt elkötelezhetik magukat a szívószál nélküli italfogyasztás ügye mellett.

Kép

Micsoda férfiak! Ők voltak a legelegánsabb pasik a JOY SMA gálán

Laza, elegáns, jóképű - ezzel a három jelzővel lehet a legjobban leírni a JOY SMA gálán megjelent férfi sztárvendégeket.

Kép

Az év legfényűzőbb napja! Ők voltak a legstílusosabb vendégek Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén

Hát ez a nap is eljött, ma férj és feleség lett Harry herceg és Meghan Markle. Az elmúlt órákban az egész világ Londonra figyelt, így aztán pláne nem volt mindegy, hogy mit viselnek a vendégek!

Kép

Ezeket veszik észre a vendégeid először az otthonodban

Vacsorát adni a barátoknak, ismerősöknek mindig stresszes dolog, mert ha az ember vendégeket hív, szeretne tökéletes házigazda lenni. Ennek pedig szerves része, hogy a lakás tökéletes állapotban fogadja az érkezőket. De a sütés-főzés mellett nem biztos, hogy jut idő a takarításra is. Ilyenkor kell a lényegre koncentrálni.

Kép

5 tipp, hogy te legyél a legjobb házigazda

Bárkinek sikerülhet, csak egy kis tervezés szükséges! Mutatjuk, hogy mikre figyelj oda, ha először szervezel vendégséget!

Előző oldal
Következő oldal