Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) shopping kulcsszóra

Kép

15 ok, amiért jobb szingli csajként vásárolni

Szinglinek lenni manapság nem csak sikkes, hanem rendkívül előnyös is, kiváltképp igaz ez, ha divatról van szó, hiszen számos előnye van annak, ha párkapcsolati kötöttségek nélkül vásárolgathatsz. Ne is aggódj hát azon, hogy mikor jön el a nagy Ő, élvezd ki szingliséged és költekezési szabadságod minden percét, hiszen úgysem tart sokáig!:)

Kép

Gyere velünk shoppingolni, 20% kedvezmény a GAP-ben!

Várunk téged a JOY és a GAP közös summer shopping rendezvényére, június 4-én 18-21 óra között a GAP Westend és GAP Árkád Budapest üzletekbe! Ne hagyd ki! Csak a júniusi JOY-t kell beszerezned hozzá!

Kép

Tuti tippek, amitől fantasztikus lesz egy esküvő

Már javában zajlik az esküvői szezon nálunk is – egy menyasszonyi ruhapróba itt, egy örömanya shopping ott – úgyhogy lassan alig van időm a blog írásra… De azért nem kell aggódni, rátok mindig szakítok időt!! ;)

Kép

Így egészséges magas sarkút viselni

Bár csodálatosak a magas sarkú cipellők, és gyönyörű lábakat varázsolnak bárkinek egy pillanat alatt, nem egészséges a folyamatos viselésük. De most eláruljuk, hogyan hord a tűsarkúdat, hogy közben ne okozz károkat magadnak.

Kép

10 jel, hogy ruha gyűjtögető vagy

Imádsz vásárolni, és nem tudsz megálljt parancsolni magadnak? Ráadásul már semmi helyed nincs a sok ruhától? Akkor ez a cikk rólad szól!

Kép

10 probléma, a jó ízléssel megáldottak érthetnek

Követed a divatot, jó szemed van a legszebb, legkülönlegesebb darabok kiválasztásához? Ez az adottság viszont néhány problémával is jár, persze nem kell mindet teljesen komolyan venni...Magadra ismersz?

Kép

10 idézet olyan nőkről, akik NAGYON szeretnek shoppingolni

Klasszikus idézetek a vásárlás gyönyöreiről. Magadra ismersz?

Kép

10 dolog, amit csak egy cipőmániás ért igazán

Ezerszer megkaptad már a párodtól, hogy állandóan újabb és újabb cipőhegyeket vásárolsz, mégis folyton ugyanazokban a jól bevált darabokban jársz? Ha legnagyobb erőfeszítéseid mellett sem tudsz ellenállni a fashion streetek kirakataiban felsorakozó, tuti lábfeltörős, kényelmetlen sétákat sejtető, de csodaszép lábbeliknek, cikkünkben biztosan magadra ismersz majd!

Kép

9 divatos hazugság - magadra ismersz?

“Nincs mit felvennem!” “Egy rongyom sincs!” Ismerős? További divatos (és persze bocsánatos) hazugságokat gyűjtött össze az InStyle – olvass tovább és nevess egy jót!

Kép

Alapfilmek boltkórosoknak

Szenvedélyed a vásárlás, nem tudsz betelni a szép ruhákkal? Akkor ezek a filmek neked valók, rólad szólnak! Nézd meg, melyik vásárlós film illik rád!

Kép

Leszámolunk a tavaszi fáradtsággal! – Tuti smoothie receptek

Na, drágáim, ma kifosztjuk a hűtőt és a gyümölcsös tálakat, hogy egy kis extra energiához jussunk munka, edzés, vagy épp shopping előtt – utóbbihoz is kell a muníció, én már csak tudom! :) Ezért két tavaszi smoothie recepttel is készültem nektek, amiket egyszerűen el tudtok készíteni, és nem kell nagybevásárlást csinálni előttük! ;)

Kép

Így vehetsz pénzért boldogságot

Blair Waldorf megmondta, hogy ha valaki szerint nem lehet pénzért boldogságot venni, az nem tudja, hol kell shoppingolni. De a csini ruhákon túl is van pár dolog, amivel örömtelibbé teheted az életedet a fizetésedből.

Kép

Pasi divat a fókuszban!

Hogy nehogy szó érje a ház elejét, hogy mindig csak a csajoknak adok tippeket, ma fordított napot tartunk! Füleljetek, shopping királyfik, mert nagyon szuper kis tippeket hozok nektek tavaszra – a királylányok pedig osszák meg bátran a cikket életük párjával, hogy tudják, miben lesznek igazán stílusosak! ;)

Kép

Újabb meglepetés: Shopping bag is jár a márciusi JOY-hoz

Ha a 33%-os L'Oréal kedvezmény kupon, a Haribo gumicukor, és a sok szuper cikk nem lenne elég indok, hogy megvedd a márciusi lapszámunkat, most emeljük a tétet: JOY shopping bag ajándékba, ha most vásárolsz JOY magazint!

Kép

KABÁT, SAPKA, SZEMÜVEG - ÍGY LESZ TRENDI A SÍELÉS IDÉN!

Nem vagyok egy nagy sportember, Lányok, talán már ismertek ennyire… Általában nagyobb élvezetet jelent a műtárgyvadászat és a shoppingolás (amik egyébként nem állnak ANNYIRA messze a sportolástól), de néhanap még én is felcsatolom a sílécet!

Kép

Szerintetek tudnak a pasik nőknek ruhát venni? Most kiderül!

Na, kis shopping királynőim, ki várja a legjobban az új műsoromat?? Nem véletlen ám, hogy ezt kérdezem!

Kép

Leárazás-hadművelet 5 lépésben

A nagy leárazásokon vásárolni agyrém, teljesen mindegy, hogy felkészültél-e rá lélekben – ezt idén én is első kézből tapasztaltam a Style Republic-ban. És ahhoz még Murphy sem kell, hogy tudd, nagy valószínűséggel mindenki más is arra a napra időzíti a vásárlást, amikorra te... De ha nem vagy holmi anyámasszony katonája, felveszed a kesztyűt – meg a sapkát, és a sálat is! – és nekivágsz a kalandnak!

Kép

Boxing Day Sales, avagy box az olcsóbb ruhákért?

Kezdjük azzal, mi is az a Boxing Day? Az angol nyelvterületeken hagyományos napnak az eredete, amely egyébként december 26-át takarja, még a régi időkre nyúlik vissza: ezen a napon a szolgálók kimenőt kaptak és egy dobozban (box) egy ajándékot a családtól, amelynél szolgáltak. De egy shopping fanatikus naptárjában más miatt lesz pirosbetűs ünnep ez a nap!

Kép

Jennifer Lawrence smink nélkül shoppingolt

Az éhezők viadala sztárja smink nélkül indult neki a karácsonyi nagy bevásárlásnak, megmutatjuk, milyen a maga természetes szépségében!

Kép

12 jel, hogy boltkóros vagy

A karácsony előtti időszak igazi kihívást jelent a shopping mániásoknak. Veszélyes terepre kell tévedniük az ajándékok beszerzéséhez, és ilyenkor ki tudna ellenállni pár új cuccnak a válogatás közben. Te is boltkóros vagy? Kiderül!

Kép

Heti Top 3: Kedvenc téli lélekmelegítőim

A forralt bor alapszükséglet, amint beköszönt az igazán csípős idő, de vannak azért más szuper kortyolgatni valók is, ha kicsit átmelegednétek a shopping körút vagy egy hosszabb BKV-zás után…

Kép

13 probléma, amivel a nagymellűek vásárlás közben találkoznak

Ha mi nők imádunk valamit, az a vásárlás. Azonban nem mindannyiunk számára öröm ez a tevékenység. A nagymellűek - a nagyon nagy mellűek!! - számára például kész horror sztori néhány új ruhadarab beszerzése. Összegyűjtöttük, hogy miért!

Kép

Gyere el a NEW YORKER Shopping Day-re, és hozd magaddal a Joy legfrissebb számát!

Hatalmas kedvezmények az új kollekció darabjaira!

Kép

Ilyen volt a JOY Szentivánéj Shopping Night!

Kép

JOY Szentivánéj Shopping Night

JOY Szentivánéj Shopping Night a Hungária pezsgő támogatásával június 21-én 18:00-21.00 óra között, amelyen felhasználhatod a júliusi JOY-ban található kuponokkal!

Előző oldal
Következő oldal