Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) pulóver kulcsszóra

Kép

Divatot teremtett Jessica Alba pulóvere!

Emlékeztek Jessica Alba Phillip Lim for Target BOOM! feliratú felsőjére, amit a New York Fashion Weeken viselt Phillip Lim divatbemutatóján? Nos, az a felső olyan népszerű lett, hogy a világon mindenfelé fashion bloggerek tucatjai vették már fel. Megmutatjuk, hogy kik, mivel párosították.

Kép

Ez most a menő! Állati pulóverek!

Idén télen a kötött pulóverek hódítottak. Ahogy azonban jön a jobb idő és szétnyílnak a kabátjaink, már az se mindegy, hogy a pulóveren van-e és ha van, milyen minta van. Az állat fejes minták például nagyon mennek most. Mutatunk is néhányat!

Kép

Csak fanatikusoknak! Megnyílt az első One Direction bolt!

Legális a sikítozás New Yorkban, sőt, elvárás a szombaton Manhattanben megnyílt 1 D World nevű boltban, ahol mindent, de mindent beszerezhetnek a One Direction fiúbanda rajongói, a pulóvertől a babákon át a sálig, és limitált ideig exkluzív ajándékokat is.

Kép

Tippek a száraz bőr ápolásához!

Télen a vastag pulóverek, sapkák és harisnyák kiszárítják a bőrt, akárcsak az alacsony páratartalom, a kinti hideg és a fűtött helyiségek száraz levegője. Eláruljuk, hogyan védekezhetsz a kellemetlenségek ellen, hogy a jégkorszak ne viselje meg a bőrödet.

Kép

Ezeket ajánljuk! Tuti téli testápolás tippek

Bárki, aki az életében rendelkezett kasmírpulóverrel olyan élményekről számolt be, hogy „soha többé nem akarom levenni” vagy „bárcsak lecserélhetném a száraz bőrömet kasmírra!”. De miért is ne viselnéd ezt a nemes anyagot a nap huszonnégy órájában? Igen, a bőröd is lehet ilyen selymes és puha! Ráadásul nem is kell olyan sokat tenned érte.

Kép

Hogyan változtasd kedvesed Mister Tökéletessé?

Mindenki szereti a párját és elfogadja olyannak, amilyen – de biztos neked is megfordult már a fejedben, milyen jó is lenne megszabadítani a férfit rossz szokásaitól úgy, hogy közben tőle ne szabadulj meg. Ha zavar, hogy szanaszét dobálja szennyes ruháit a lakásban és kizárólag a legócskább pulóverét hordja, többé nem kell aggódnod: egyszerű trükkjeinkkel könnyedén leszoktathatod kedvesedet minden egyes tipikusan férfias hibájáról!

Előző oldal